Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İste duzenlemeye çalışıyorum ama
Hipogilisemisin gl endeksine dikkat ederek beslenmesin rayyan :KK66:

Pide önce şekerini tavan yaptırır sonra dibe düşürür ve birden açlık çekersin . O yüzden şekerini dengede tutacak glisemik endeksi düşük gıdalarla beslenmelisin :KK66:
Dengelemeye calisiyçalm ama iste :kızgın:

***10. Takım 595. ETAP ***

Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:54
heyanet(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)
Kerdem(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:99 h:69
efser(/)Mezun üye.

Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)

aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)

***10. Takım 595. ETAP ***

Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:54
heyanet(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)
Kerdem(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:99 h:69
efser(/)Mezun üye.

aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
monim bu hatun kişiler çok tatlılar

aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
[/QUOTE]

0

* Sarmısak, su teresi ve yumurta sarısı gibi besinleri fazla tüketmemelisiniz. Bu besinler tiroid hastalarının yememesi gerekenler arasındadır.
* Troit hormonlarının çalışmasını azaltan yiyecekleri (guatrojenik besinler) aşırı almamalısınız. Brokoli, turp, brüksel lahanası, lahana, karnabahar, hardal otu, kırmızıturp ve şalgam guatrojenik besinlerdir.
* Mantar ve bira mayası aşırı tüketilmemelidir.
* Yer fıstığı, çam fıstığı ve darı tüketimlerinde de dikkatli olmalısınız. Bu besinleri pişirerek tüketmeniz daha uygun olabilir.
* Diyetinizle; ihtiyacınıza uygun, yeterli düzeylerde iyot (iyotlu tuz, deniz ürünleri ve sarmısak) aldığınızdan emin olmalısınız.
* Selenyum seviyesini dengede tutmak için mercimek, mantar, ayçekirdeği ve susam tüketmelisiniz.
* Çinko bakımından zengin badem, tofu, istiridye, yengeç, tavuk ve hindi gibi gıdalar yeme alışkanlıklarınız arasında olmalı.
* E, A ve C Vitamini’ni yeterli miktarlarda aldığınıza emin olmalısınız.

Geriye ne kaldı ki ben hepsinde çok seviyorum ve yiyorum yumurta lahana brokoli karnabahar heleki sarımsak her yemeğimde var mantar şalgam en sevdiklerim

Geriye ne kaldı ki ben hepsinde çok seviyorum ve yiyorum yumurta lahana brokoli karnabahar heleki sarımsak her yemeğimde var mantar şalgam en sevdiklerim
saracım bende seviyorum tabiki yiyeceksin ama az az miktarda tüketiyon ve pişmiş dün mesela kabuska vardı dünkü menümü yazamadım gerçide hastanede 3 çatal aldım sadece ve bugün şiştim davul gibiyim dokunuyor bana

Öyle düşünmeyelim ya.
Taze fasülye, bezelye, patlıcan, kabak vs yeriz bizde diğerlerinden de az yeriz.
Yasaklı gibi düşününce ben kötü oluyorum daha çok yiyesim geliyor.

saracım bende seviyorum tabiki yiyeceksin ama az az miktarda tüketiyon ve pişmiş dün mesela kabuska vardı dünkü menümü yazamadım gerçide hastanede 3 çatal aldım sadece ve bugün şiştim davul gibiyim dokunuyor bana

Akşam içtiğim sütlü brokoli çorbası acıktırdı beni bir kepçe içtim ama bu gece çok acıktım ben anlamadım ya

bakın yasak derken daha az tüketilmeli demek istiyorum arkadaşlar yasak olarak düşünmeyelim atıyom sağlıklı olan kişi haftada 3 kere yiyorsa siz haftada 1 kere tüketin gibi.
saracım yumurta tabiki yiyeceğiz ama fazlası zarar mesela 3tanesi senin diyetinde vardı.
ama diyetisyenler bunu çok önemsemiyor hatta böyle bişey yok yiyin diyolar ama benim fikrim bu yiyecekleri daha az tüketmek çünkü bu konuda kendimde deneme yanılma yaptığım için biliyorum.

Haklısın canım yiyecek çok şey varda en sevdiklerim yasaklı listesinde
Benim en sevdiklerimde yasaklı listesinde hemde cıs listesinde :KK53:
Bugün kardeşime diyetteyim diyorum haftada 4 gece profiterol yemeyi kesersen diyet yapmana gerek kalmaz diyo :oops:haklı da bişey diyemedim.

Ay bende tebrik ederim. Allah analı babalı buyutsun bu arada siz @divinity ile akrabasiniz sanırım. Ben şok ben fransız
Akrabayiz canım, 1. Dereceden öz kardeşiz :KK70::KK70:. Ama ona sorarsan önce aeben, sonra yasom, sonra ben gelirim:KK70::KK70:

Canım ben elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum ama gözünden kaçan olmuşsada kusura bakma bitanem
Menüne gelince
Sabah simit yerine tam buğday unlu ekmek yesen bir dilim peynir 5-6tane zeytin bir haşlanmış yumurta öğlenin fena sayılmaz ama imkanların ölçüsünde çorba ton balıklı salata yada sebze yemeği yesen daha sağlıklı beslenmiş olur kiloda verirsin akşam öğünün güzel :KK39:
Sağol canım bu hafta menülerin düzensiz oldu hafta daha iyi olur inşallah dediklerini yarın uygulayacagim bilgi için teşekkürler tatlim

Benim en sevdiklerimde yasaklı listesinde hemde cıs listesinde :KK53:
Bugün kardeşime diyetteyim diyorum haftada 4 gece profiterol yemeyi kesersen diyet yapmana gerek kalmaz diyo :oops:haklı da bişey diyemedim.
zaten çok kilolu değilsin tintincim gün içindede çok hareketlisn sanırsam sen biraz aburcuburu ve şarabı kesersen zaten tıkır tıkır gider kiloların.

Back
X