Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay az mi bilemedim simdi bi 500le baslimda son 1aydir oyle giden bi kilom yok duruma gore hedeflerimi yukseltim emzirirkenki bedenimi henuz tanıyip ona gore hareket edemiyorum ama edicemmm

off bende hele evde biraktigi kokuyu tarif edemiyorumm

ben o kadar cikaramiyorum hayatımdan canim yaa cay kahve tamam ama mutlaka kullandigim yerler var yani tamamiyle sekere karsi bi yapim yok hic olmadi

biliyorum ablacim hepsi ustuste gelince bi an ustesinden gelemeyecegimi düşünüyorum. Ali Aras ismini bi baskasinda ilk defa duyuyorum suan ben operim sende op oglumun adasini :KK68:

ah ah yakın olsada mıncırsam onu ama ta istanbulda:110: 29 ekimde ordaydım yedim onu ama çok yaramaz düz duvara tırmanıyor.geçen annesinin kupesini yutmuş:110:

canım sen evli değil miydin? ben mi yanlış hatırlıyorum?

bir insanın böyle önceden planlanmış bir kahvaltı randevusuna gelmemesi için açık bir mazereti olmalı. bunu da telefon açar söyler. ama ikisinin birden gelmemesi ve senin aramanla bildirmeleri çok saçma. tabi kişiler nasıl onu bilmiyorum samimiyetiniz de bilmiyorum. ama gerçekten saygısızlık.
evliyim fulyacım evli bekar kocayı yolladım yurtdışına oğlumda yok ta liseden beri yok yavrum 9senedir yanlızım.

Bencede çık gez stres at boş ver gereksiz insanlar için kendini üzmeye değmez
evet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.

sabah-öğle 12.30
füme etli mozzarella peynirli biberli omlet
1,5 ceviz
domates biber
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği

akşam 18.30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye

1 parça füme et
birkaç çatal marul domates salatası
2-3 yk ev yoğurdu
1/2 dilim fermente karabuğday ekmeği

yatana kadar 2 lt su aeben aeben

hah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..

:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))

cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..

olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..

o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?

ayy diyene bak, duy da inanmayın..

beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..
ah ah yakın olaydınız keşke :110::KK60:

evet saracım bir ablamı aradım onunda bu aralar keyfi yoktu aldım onu çıktım dışarı attık sahile kendimizi pat aradılar biz geldik diye geri döndük yeni gittiler neyse yapacak bişey yok.

Ben senin yerinde olsam geri dönmezdim geç kaldınız gelip gelmeyeceğinizde belli değildi dışarı çıktım derdim ama iyilik sende kalsın boşver canım benim

Back
X