Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yapay evet ama koreltmem lazım isteklerini azla
Nenubdeki balık miktarı nedir tost kepekli ekmekten mi
Balık miktarını ölçemedim ekmek yemedim balığı doyuncaya dek salatayla yedim canım. tost kepekli ekmek ve beyaz peynirleydi.

Doğum günün kutlu olsun güzel kız

Dogum gunun kutlu olsum canimm

masalimsii dogum gunun kutlu olsun canim....kuzulaaaarrrr hepiniz kulak verinnnnn son bi iki gundr takmda bi canszlk hssedyrm sanki yoksa banami ole geliorrrr canlanalimmm rakiplerrrr disliii

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum

O zaman menü sırası:

Sabah: tb ekmeğine beyaz peynir sandviç

Öğlen: 2 kaşık domates çorba (güzel değildi içemedim)
1 tane tavuk şiş, yoğurt, salata

Arada: 2 dilim çikolata (doğumgünü hediyesi verdi işyerindeki müdürüm, yanımdakilere verdim çoğunu)

Akşam: 1,5 kepçe barbunya, yoğurt

Doğumgünü süprizi yaptı kuzenlerim, sadece 4 tane çiğ köfte yedim .

Iyi geceler gun icnde surekli girip biseyler yazamasamda hicbir sayfayi okumadan gecmiyrm herkes ne durmda hbrdar olmk istyrm ama bi ikidr hicbi sey yazlmiyo yazdklrma ses verinnn dedgm halde bile..erigim cansutr bile dahil olmk uzere..cok cok yazmdgm icnmi bilemedim..ackcasi uzuluyrm.cunku bu takm bana cok sey katti hepsindede ayri ayri emeklernz vardr tesekkurler ama ne bileym degisik neyse ole.. herkese iyi geceler Allah a emanet olun.

Coj yazip yazmamanla ne ilgisi var canim bazen kayniyo arada konusmalar kendi adima ozur dilerm k.bakma bende yazmasamda surekli okuyorum kojusmalari olabiliyo boyle seyler

Coj yazip yazmamanla ne ilgisi var canim bazen kayniyo arada konusmalar kendi adima ozur dilerm k.bakma bende yazmasamda surekli okuyorum kojusmalari olabiliyo boyle seyler
Estafurullah canim yok ya ne bilim simdi soyle bi durum oluyo galiba gun icnde surekli girip bakyrm takip edyrm ne var ne yok her gun ara ara girdgn kimi zamn icni doktgn ayni amac icin destek buldugun destek verdgn bi yer...iste bole olnca galiba farkna cok varamadn bi baglilik olusuyo ole olncada boyle koly uzuluyo insan ayy bi de regl haftama grdm buyuk ihtmalle o beni bole yapiorrrrr

Bi baglilik olusuyp evet :)) aynen regl yaklasinca bi degisik oluyo insan :))

Canım valla devamli okuyorum her yazılan ama bazen alıntı çıkmıyor yada unutuyor o cavap yazmayı. Bende bazen senin gibi oluyorum bir kaç kez sorduğum sorulara yanıt gelmedi. Özellikle olmadigindan eminim. Çok konuşma olunca gözden kaçıyor sanırım .

Mutlulugun formülü
Haftanin üç günü yarim saat spor yapin,
-Her günün sonunda, çevrenizdeki birine teşekkür edebileceğiniz beş şey bulun,
-Haftada bir saat , yakin akrabalar veya arkadaşlarla bir sohbet firsati yaratin,
-Bir bitki veya çiçek ekin,
-Televizyon önünde geçirdiğiniz saatleri azaltin,
-Hiç tanimadiğiniz birisine selam verin,
-Bir arkadaşiniza telefon edin,
-Her gün en azindan bir kez kahkahayla gülün,
-Her gün, kendinize biraz zaman ayirin,
-Hergün en az bir kez birisine, kibar ve hoş bir jest yapin.

İyi geceler

Canım o kadar çok şey yazılıyor ki ben yetişemiyorum bazen gözümden kaçıyor. Yoksa burdaki herkes çok değerli benim için yoldaşız :) eminim diğer arkadaşlar da aynı düşünüyordur.

Keşke çarşamba da benim doğum günüm iki terazi yan yana

Çarşamba benim minik yeğeniminde doğumgünü :) terazilerle iyi anlaşırım ben :)

Düşündüm de %99 nı yapıyorum genelde :)

20 dk basen kalca karin gzersizi yaptim suan bacaklarim titriyo cok guzel ama ya yarin anlarim ise yarayip yaramadigini borazdanda leslie yapcm
Ohh ne güzel ben kuzeyi emzirmeye girmiştim sonrasını hatırlamıyorum en son eşim ustunu örterken birşeyler söylüyordu
onun gibi birşey bodrum spor salonu olarak kullanılıyor aletler felan var

Balık miktarını ölçemedim ekmek yemedim balığı doyuncaya dek salatayla yedim canım. tost kepekli ekmek ve beyaz peynirleydi.

Çikolatayı girmesi ben pasta kaçamağı atamıştım ve yok tebrik ederim canim
Yok canım uzun yazınca arada kaynayabiliyor
Her girdiğinde ufak tefek yaz herkes okur baj hepimiz bi bağ kurduk ayırımcılık olmaz
Keşke çarşamba da benim doğum günüm iki terazi yan yana
Pasta yemek yok
Güzel bir akşam yemeği yeter :)
Alkol almakta yok doğum günü seyisine
Günaydın hanımlar
günaydın bu ne enerji sabah sabah kuzey biraz daha uyusun diye gözünün içine bakıyorum o saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…