Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar
Kahvaltı:domates biber eritmesi,zeytin,peynir,bal,1dilim ekmek
Ara:1 hurma ,6 leblebi
Öğlen :yarım porsiyon ,köfte patates ,1bardak soğuk çay
Ara:salata
Akşam :3 tane biber dolması sarımsaklı yoğurt eşliğinde ,üzüm
Su :1lt
Leslie 30 dk
15dk bölgesel egzersiz

Iyi aksamlar kizlar

site bozuktu bayadir deniyorum nihayet girdi.
Menum

kahvalti: 1 haslanmis yumurta, biraz beyaz peynir, 3 zeytin, domates, biber, 1 dilim kepek ekmegi, cay

Ara: turk kahvesi, 1 ceviz, ananasli yesil cay karisimi

aksam: 1 kase kisir, 1 tabak yogurlu tavuk salatasi, soda
Yemekten sonra kahve , 2 probis yedim

2 lt su spor yok ama ayaktaydim 3-4 saat gardrop temizligi yaptim.

kk de sorun var sanırım zar zor olsa da menümüde şuraya iliştireyim
Bugünkü menüm (27 Ekim Pazar)
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 fincan Reyhan çayı
İkindiden sonra
Avuç içim kadar tandır kebabı
1 bardak ayran
Salata

Akşam
Hibiskus zencefil limonlu çay ve 1 tane muz

Bugün vücudumun ödemini atsın dün yediklerimide enerjiye çevirsin diye ona izin verdim
Yarın bıraktığım yerden devam

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar sitede sorun vardı anca girebildim bende bugun katıldım aranıza misafirlik den dolayı tam adapte olamadım kısmet de yarın full geliyorum
Sabah 1 simit
Zeytin peynir şekersiz çay

Ögle Türk kahvesi 3 kuru kayısı

Akşam bir kase corba
Kuru börülce salatası 6 kaşık
Yumurtalı ot kavurması
Bir dilim tam buğday ekmeği

2 litre su
8.bin adım yürüyüş

hoş buldum Fulya’çığım çok şükür iyim sen nasılsın ?

ben de iyiyim çok şükür. yoğunum sadece bunaldım. inşallah birkaç güne menülerimi de toparlayacağım ve spora başlayacağım. perşembe kan tahlili vereceğim. bakalım hayırlısı olsun.

Kiz 60kiloyum ikimizede bol şans. Bu haftaki hedefin ne senin. Ben 84.2 olsam. Super olur .. ilk once yavas yavas gitsede olur.

valla yarın sabah tartılayım ona göre yazayım. yarın artı çıkarım gibi geliyor. ona göre hareket edeceğim.

ben de iyiyim çok şükür. yoğunum sadece bunaldım. inşallah birkaç güne menülerimi de toparlayacağım ve spora başlayacağım. perşembe kan tahlili vereceğim. bakalım hayırlısı olsun.
Toplanırsın ben inanıyorum moni dediği gibi Kilolarımızı verip kurtulalım anacığım
hayırlısı olsun

valla yarın sabah tartılayım ona göre yazayım. yarın artı çıkarım gibi geliyor. ona göre hareket edeceğim.
Anladim canim. Bende de fazla degisik birsey olacagini sanmiyorum. Cunku cuma gunu tartildim ve spor yapamadim. Malesef . Aynen yarin tartida bakalim ne olacak. Ona gore hedef belirleriz.

Canım ablam.. senin takdirin . Burayi çok bosladim evet hatta belki de unuttum çoğu cuma. Ama zayıflama serüvenine devam

En Son 57.6 çıktım . Cuma günü. Hiç olmadgm kilodayim. Telefon gruplari deyim. Oralar da bildirm.yaptım m ettim
An itibariyle koşu bandı ndaym. Hala devam hedef . Profilinm dı ancak ben 55 gbi yeni zor bi hedef seçtim

Menu bildiriminin son anda aklıma gelmesibir garip yorgunum.. galiba geldi gelicek fena şiştim bu sefer

Sabah:1 haşlanmış yumurta,zeytin bol yeşillik,domates salatalık,1 dilim tahıllı ekmek

Ara:sade kahve,kuru kayısı

Öğlen:yine patlıcan yemeği ve cacık

Aksam:hamsi ve bol limonlu roka
2,5 lt su

Bugün herkes evde olunca spor yalanda olduu çok istedim taalaan olduu zaalım pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…