Teşekkür ederim canım HoşbuldukAramiza hosgeldin canimm..
Hoşbulduk canım teşekkür ederim inşallahHoşgeldiniz, güzel kilolar vericez inş.
hoş buldum Fulya’çığımçok şükür iyim sen nasılsın ?
Kiz60kiloyum ikimizede bol şans. Bu haftaki hedefin ne senin. Ben 84.2 olsam. Super olur .. ilk once yavas yavas gitsede olur.
Toplanırsın ben inanıyorumben de iyiyim çok şükür. yoğunum sadece bunaldım. inşallah birkaç güne menülerimi de toparlayacağım ve spora başlayacağım. perşembe kan tahlili vereceğim. bakalım hayırlısı olsun.
Anladim canim. Bende de fazla degisik birsey olacagini sanmiyorum. Cunku cuma gunu tartildim ve spor yapamadim. Malesef . Aynen yarin tartida bakalim ne olacak. Ona gore hedef belirleriz.valla yarın sabah tartılayım ona göre yazayım. yarın artı çıkarım gibi geliyor. ona göre hareket edeceğim.
Burdan başka bir yerde kilo veremem hissi var içimdehoşgeldin
Canım ablam.. senin takdirin . Burayi çok bosladim evet hatta belki de unuttum çoğu cuma. Ama zayıflama serüvenine devamvorones takıma uğramadığın için takımdan çıkardım, istediğin takımla devam edebilirsin.
60kiloyum fulyacım vaktinde bildirim yapmıyorsun, haftaya da eğer bildirimin saat 12 ye kadar gelmezse takımdan çıkarıcam .
@Antepia27 fatmacım vaktinde bildirim yapmıyorsun, haftaya da eğer bildirimin saat 12 ye kadar gelmezse takımdan çıkarıcam .
@balpamuk seninle yollarımız başlamadan ayrılıyor üzgünüm.
@Noona_noona sitede ddolanıyorsun ama takıma uğrayıp kilo bildirmiyorsun, kilo bildirimini bekliyorum acil.
devam edeceksen gel canımCanım ablam.. senin takdirin . Burayi çok bosladim evet hatta belki de unuttum çoğu cuma. Ama zayıflama serüvenine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?