Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar doktora gittim.
1 tane ilac verrdi . Bakalim faydasini gorecem mi.
Tiroid ten suphelendi neyseki birsey cikmadi cok sukur.

Aksam
Firinda balik
1 kase makarna
2 hurma

Su 1 litre spor yok.
Sevindim canım birşey cıkmamış

Canım benimde öyle hiç durduramam kanı ve zaman zaman vucudüm da morluklar cıkıyor özellikle bacak kısmında Bi tahlil var sadece üniversite hastanesinde yapılıyordu günlerce o tahlil yapıldı bir şey cıkmadı sadece doktorun dedigi kanın geç pıhtılaşıyor diş çekimi olsun ameliyat olsun böyle durum olacagı zaman doktoruna söyle dedi kanım geç pıhtılaşıyor diye ve zaman zaman artık morluk lar geçti ama kanım yine zor duruyor

Benmde biraz oyle ya..
Yani ev mahvoldu bi bant pecete alana kadar..
Kanimiz sulu sanirim.
Cocuk olmasina engel degildir dimi yaa..
Düsük yapincada durmadi kanama valla.
Anlamadmki benm hemograma bakildi doktor bisey demedi.

Benmde biraz oyle ya..
Yani ev mahvoldu bi bant pecete alana kadar..
Kanimiz sulu sanirim.
Cocuk olmasina engel degildir dimi yaa..
Düsük yapincada durmadi kanama valla.
Anlamadmki benm hemograma bakildi doktor bisey demedi.
Zannetmiyorum cocuga engel olacağını sadece doktor öyle demişti kan durmafıgı için yapılan işlemler için önlem olarak söyledi önemli bir şey yok dedi birde şeker hastalarının da zor durdurmuş kan bende şeker yok ama

Bende de yok.
Alakasi yok bence. Bende kendimi bildim bileli var.
Genetiktir belki ya ne bilim.
Kan degerinde sorun yoksa ne olucakki

Doktora danışmadan karar verme bana kalırsa akşam yaşadıklarını anlat belki gerekirse bıraktırır
Ya bu tedavide ozellikle ilaclar daha da sulu hale getirdi. Tüp bebek tedavimden sora hacemat olmaya gittim kanim temizlensin bi suru hormon vs diye. Hacemat olurken kadin dedi ki sana ne olmus boyle yani beni hacemat eden biri surekli.hic boyle olmamisti dedi.
Aninda kupalar doldu.. bide kanim kirlenmis resmen.O yuksek doz igneler vucuda neler yapiyor aslinda..
Tedavisi olumsuz gecenler arka arkaya hormon ignelerine maruz kalmamali dinlenmeli mutlaka..
Allah kimsenin emegini zayi etmesin.
Benm dondurulmuşlarim bitince buyuk konusmayayim bu artk yine tedavi surecine giremem.. neysem basini agrittim.

Estağfurullah canım benim haklısın ilaç yüklemeleri muhakkak Bi tarafı onarırken Bi tarafa olumsuz etkiler oluyor Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah nerde varsa hepinizin inşallah gönlünüze göre oksun herşey

Ne yaparsak olacagina variyor vesselam. Tedbir tevekkul tefekkur
Baska yapicak birsey yok.
Amin cumlemizin skntisini gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…