Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay kizlar nabiyorsunuz.
Yatili misafirim var yemek ederken filan onu tat bunu tat duzen altindan ustune gecti:))
Mazur gorün. Pek paylasim yapamiyorum yarin insallah normal duzenimde devam.dikkat ediyorum azar azar ama duzenim sasti biraz. Misafirlerm gidince duzene koyucam hemnmn

İyi akşamlar

Sabah
Omlet kasarlı
2 dilim ekmek
Peynır
Çay

Öğlen
Makarna ve ayran
Çorba

Aksam
Kuru fasulye pilav üstü 3 yemek kaşığı
Bu gün tatlı var yemek istemiyorum ama dayanamıyorum irmik helvası dondurmalı

*** 10. Takım 650. ETAP ***

LaleZar86 (62,1///%)
nezesali(56,4///%)
Ehlimuhabbet (57,7///%)
cimbomlukiz(59,3///%)
canevim(72,6///%)
jtaime020626 (78,2///%)
H M ( 69,0///%)
moni(107,4///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

60kiloyum(87/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
sara_28(88,1/)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Hercai91(98,7/)
GIDI (96/)
614. etapta 94,5 kg ile izne ayrılan üye,22 mart 2019.( bk: 102 h:75)
Ekrl (64,3/)Yeni üye, bt:27 Ekim bk:65,5 h:58
htc132(85/)Yeni üye, bt:22 Kasım bk:85,5 h:63
vorones(56,6/)

Evt kizlar bir oruncun daha sonuna geldim cok sukur 22 den sadece 6 tanesi kaldi cok sukur.

Yarin ogleden sonra misafirlerim yarin oruclu degilim.

Artik onumuzdeki gunler devam edecem insallh .

Aksam yemegi
3 hurma
Yarim tabak pirinc pilavi uzerine tavuk
Yarim kase kuru fasulye .

1 litre su
Spor yok.
Yatana kadar 2 litre olur su.

Maşallah süper az kalmış Allah kabul etsin.

Yemeee bacım gecen hafta bacima demiştim kk de gruba girdim diye oda katılmış bide benim olduğum gruba katılmış

İyiyiz sen nasılsın bu aralar pek ugramiyorsun
canım biraz sağlık sorunlarım var. çok halsizim. kolumu kaldıracak halim yok. eve gelince de az dinlenip yatıyorum. birkaç gündür ondan görünmüyorum. önceki gün doktora gittim kontrole. 10 gün biraz dinlenicem evde.

biraz dinleneyim, vücudumu ve beynimi dinlendireyim diyete başlayacağım artık. kilo aldı başını gitti. evde leslieye de başlayacağım.

Geçmiş olsun dikkat et kendine Leslie bende yapıyordum 2 haftadır hiç yapamadım etkisini görmeye başlamıştım bende başlayacağım yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…