Allah kabul etsin canım darısı da bana benimde tutmam lazımOruç peşpeşe 4 gün oldu ve çok iyi gidiyor elhamdülillah, zaten daha acıkmadan akşam oluyor haftasonu da devam etmeyi düşünüyorum
Sağol canım Allah razı olsun, sende başla bence günler kısayken hiç zorluğu yokAllah kabul etsin canım darısı da bana benimde tutmam lazım
Aynen ya baya kısaldı günler çocukların okulu git gel 15 tatili gözümün önüne aldım bakalım kısmet olursa inşallah o zaman yutmayi düşünüyorumSağol canım Allah razı olsun, sende başla bence günler kısayken hiç zorluğu yok
Maşallah süper az kalmışEvt kizlar bir oruncun daha sonuna geldim cok sukur 22 den sadece 6 tanesi kaldi cok sukur.
Yarin ogleden sonra misafirlerim yarin oruclu degilim.
Artik onumuzdeki gunler devam edecem insallh .
Aksam yemegi
3 hurma
Yarim tabak pirinc pilavi uzerine tavuk
Yarim kase kuru fasulye .
1 litre su
Spor yok.
Yatana kadar 2 litre olur su.
Sagol canim. Cok sukur evet. Az kaldi. Darisi bitirmek isteyenlere insallhMaşallah süper az kalmışAllah kabul etsin.
Amin inşallahSagol canim. Cok sukur evet. Az kaldi. Darisi bitirmek isteyenlere insallh
Yemeee bacımİyi akşamlar
Sabah
Omlet kasarlı
2 dilim ekmek
Peynır
Çay
Öğlen
Makarna ve ayran
Çorba
Aksam
Kuru fasulye pilav üstü 3 yemek kaşığı
Bu gün tatlı var yemek istemiyorum ama dayanamıyorum irmik helvası dondurmalı
Haha sen nere ben oraYemeee bacımgecen hafta bacima demiştim kk de gruba girdim diye oda katılmış bide benim olduğum gruba katılmış
İyiyiz sen nasılsın bu aralar pek ugramiyorsuniyi akşamlar kızlar nasılsınız?
canım biraz sağlık sorunlarım var. çok halsizim. kolumu kaldıracak halim yok. eve gelince de az dinlenip yatıyorum. birkaç gündür ondan görünmüyorum. önceki gün doktora gittim kontrole. 10 gün biraz dinlenicem evde.İyiyiz sen nasılsın bu aralar pek ugramiyorsun
Geçmiş olsun dikkat et kendine Leslie bende yapıyordum 2 haftadır hiç yapamadım etkisini görmeye başlamıştım bende başlayacağım yenidencanım biraz sağlık sorunlarım var. çok halsizim. kolumu kaldıracak halim yok. eve gelince de az dinlenip yatıyorum. birkaç gündür ondan görünmüyorum. önceki gün doktora gittim kontrole. 10 gün biraz dinlenicem evde.
biraz dinleneyim, vücudumu ve beynimi dinlendireyim diyete başlayacağım artık. kilo aldı başını gitti. evde leslieye de başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?