Geçmiş olsun dikkat et kendine Leslie bende yapıyordum 2 haftadır hiç yapamadım etkisini görmeye başlamıştım bende başlayacağım yeniden
Tebrikler bence gayet güzel zaten artık kilo azaldıkça yavaşlıyor biraz bu da çok normal , yüzden 1,59%Evet kilo bildirimim
Gecen cuma;69
Bugun:67.9
Fark:1.1
fazla vermeliydim ama hem artik mens dönemine giriyorum hemde misafir şu bu derken duzensiz yedim.
Obur hafta toplicam daha fazla dikkat edicem insallah.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu sıralar herkes Bi halsiz düşük mod da 10 gündür bende Bi kendime gelemedim istiharat cok önemli dinlenmek lazım
canım biraz sağlık sorunlarım var. çok halsizim. kolumu kaldıracak halim yok. eve gelince de az dinlenip yatıyorum. birkaç gündür ondan görünmüyorum. önceki gün doktora gittim kontrole. 10 gün biraz dinlenicem evde.
biraz dinleneyim, vücudumu ve beynimi dinlendireyim diyete başlayacağım artık. kilo aldı başını gitti. evde leslieye de başlayacağım.
Galiba oyle oluyor. Ama umudumu yitirmemeye calisiyorum ugrasmam lazm ustundeeTebrikler bence gayet güzel zaten artık kilo azaldıkça yavaşlıyor biraz bu da çok normal , yüzden 1,59%
Aa gidiyormusum bizi birakipGünaydın kızlar
Geçen cuma 59.3
Bugün 57.6
Fark 1.7
Yüzde 2.87 Mezun olmak istiyor
Aslında kilon iyi hedefin kaç kiKilom sabit kizlar 56.4
50 demisti. Bende dedim iyi diye.Aslında kilon iyi hedefin kaç ki
Hedefim 52 canmAslında kilon iyi hedefin kaç ki
50 bana imkansız geliyor50 demisti. Bende dedim iyi diye.
Ulaşırsın canım inşallahHedefim 52 canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?