Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun dikkat et kendine Leslie bende yapıyordum 2 haftadır hiç yapamadım etkisini görmeye başlamıştım bende başlayacağım yeniden

geçen yıl yapıyordum akşamları. çok iyi geliyordu. bacaklarım, karnım, sırtım toplanmıştı. yemekten 1 saat sonra 30 dk falan yapıyordum. gün içinde de ortalama 40 dk tempolu yürüyüş. yeniden başlayacağım inşallah.

Hayırlı geceler
Bu sıra gündüzleri gelemiyorum.. boş vakitlerde üyesi olduğum bir markanın sipariş,tanıtım vs işleri ile ilgileniyorum.. cok güzel ürünler var.. makyaj,kişisel bakım,genel temizlik,takviye gıda.. kilo kontrol ilgilenenler msj atabilir..

Bugunki menüm
Sabah:tavada az yağlı yumurta,lor peynir,salatalık,kepek ekmeği,ananas suyu

Ara:mandalina ve yarım avuç fındık, badem

Oglen:ayranlı erişte çorbası

Aksam:roka salatası ve 1 bardak ayran

2 lt su

Evet kilo bildirimim
Gecen cuma;69
Bugun:67.9
Fark:1.1

fazla vermeliydim ama hem artik mens dönemine giriyorum hemde misafir şu bu derken duzensiz yedim.
Obur hafta toplicam daha fazla dikkat edicem insallah.
Tebrikler bence gayet güzel zaten artık kilo azaldıkça yavaşlıyor biraz bu da çok normal , yüzden 1,59%

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu sıralar herkes Bi halsiz düşük mod da 10 gündür bende Bi kendime gelemedim istiharat cok önemli dinlenmek lazım

Gunaydin hayirli cumalar kizlar Dun menu paylasmayi unutnusum.
Sabah
3 adet ile kiymali yunurta
yesillik 3 zeytin

Oglen
1 kase yogurt 1 tatli kasigi bal doktum ustune

Aksam
1 kase pirasa
5 kasik ciger kavurma

7 gibi dogum gunu suprizi yaptik kuzene 1 catal pasta yedim
1.5 litre su
Sabahtan 7 ye kadar da oturmadim epey is vardi evde spor yerine gecti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…