Haha benimde aynı, burda 58 ama aslında 56 olsa daha mutlu olurumtakimdaki hedefim 52 ama gonlumdeki 50
evlendigimde 50ydim gecen bi resmimi gordum anam bel ince gidim fazlalik yok nasil fit nasil fit50 bana imkansız geliyorgenç kızken 55-56 kiloydum o zaman çok zayıfsın derlerdi kemikli olduğum için herhalde
Yapi meselesi. Bana aşiri cok tabiki ama arkadàsa gore normal olabilir50 bana imkansız geliyorgenç kızken 55-56 kiloydum o zaman çok zayıfsın derlerdi kemikli olduğum için herhalde
Yapı meselesi herhalde, benim hiçbir zaman öyle çok ince bir belim olmadı ama yağ yoktu yani. Ama bahsettiğim 20 yaş öncesievlendigimde 50ydim gecen bi resmimi gordum anam bel ince gidim fazlalik yok nasil fit nasil fit
Ama hep alip verdim acikcasi 50 55 arasi gidip geliyordum.
Tebrikler canım, seninde yüzden 1,93Hayırlı cumalar hayırlı günler
Geçen cuma :72.6
Bugün :71.2
-1.4
kiloluyken bile belim cok kalin olmuyor ama popo ve göbekYapı meselesi herhalde, benim hiçbir zaman öyle çok ince bir belim olmadı ama yağ yoktu yani. Ama bahsettiğim 20 yaş öncesisonradan kilo almıştım evlenirken 65 kiloydum
evet canim cok degil diyeti duyan ne ihtiyacin var asiri biseyin yok diyor ama baslamisken artik kafamdaki ideale ulasmak istiyorum 5 sene sonra 50 yi tekrar gormek istiyorum.Yapi meselesi. Bana aşiri cok tabiki ama arkadàsa gore normal olabilir
Tabiki yine de fazla degil kilosu
Bende aksine belden ve göğüslerden alıyorum diğer yerler pek farketmiyor. Şu an 33 yaşındayım, evlendiğimde 22 yaşındaydımkiloluyken bile belim cok kalin olmuyor ama popo ve göbekKac yasindasin
Teşekkürler canımTebrikler canım, seninde yüzden 1,93
Günaydın kızlar
Geçen cuma , 85
Bu gün 83.5
Fark, 1,5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?