Hedef kilomdasin bende 6 li rakamları görsem çok mutlu olcam en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallahŞu an 64 kiloyum..69 kilo ile başladim..hedefim 57 ..boyum 161..43 yaşindayim..
Leslie yapıyordum 2 haftadır yapamadım başlayacağım ama inşallahAranizda spor yapan varmi kizlar...ben inşallah haftaya başlayacağim..zamanim bayaği kisitli ama birşekilde ayarlayip dengelicem artik....
Ayyy geçmiş olsun salgına yakalanmissiniz sizde leblebi ve muz yiyorum ben midem bulanincaKizlar cok fena mide mi bozdum...ne yapacam boyle ne iyi gelir.
Gazimda var . Affedersiniz hem alttan hem ustten ve midem ekşimiş resmen.
geçmiş olsun canım. muz yiyebilirsin, soğuk bal şerbeti de iyi gelir.Kizlar cok fena mide mi bozdum...ne yapacam boyle ne iyi gelir.
Öz kardeşmisinizHaha sen nere ben ora
Ishal fitrı temizliktir canim.Kizlar cok fena mide mi bozdum...ne yapacam boyle ne iyi gelir.
Evet canım ablam olur ama fazla yaş yok aramızda benden 1bucuk yaş büyükÖz kardeşmisiniz
Ikinizde ayni evdemisiniz evli ayrimisiniz :))Evet canım ablam olur ama fazla yaş yok aramızda benden 1bucuk yaş büyük
Evliyiz ayriyiz canımIkinizde ayni evdemisiniz evli ayrimisiniz :))
Ewet cnmÖz kardeşmisiniz
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler olsun inşallahHayirli mutlu sabahlar kizlar..maşallahiniz var..hiziniza yetişemiyorum..alişkan deyilim.. bukadar hizli olmayin durun yavaşlayin
Hoşbulduk canim..Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler olsun inşallah