Sağol canim yorumun için. Yarin telafi ederim inşallahPerihan henim merhaba. Menunuzde miktar az lakin sebze ve protein cok eksik. Fazla karbonhidrat almişsiniz.
Hamdolsun aylimin iyiyim.
Canim inanki hic firsat bulamiyorum. Zamaninmi bereketi yok benmi boyleyim bilmiyorum.
Kizimi hayirli isleri var onunlada ilgileniyorum.
Kiloyu hicc sorma son yillarin en tombik halindeyim.
Ewet ya 11 yasın da oglum var her sabah patates kızartması istiyor ve 2 gündür kaynanama gidiyorum kacırıyorum yaMerhabalar hatice hanimmenunuz kacmamis lakin diyet menusu degil.hep ciss.
Biraz az yiyin hergun patates kizartmasi olmuyorEwet ya 11 yasın da oglum var her sabah patates kızartması istiyor ve 2 gündür kaynanama gidiyorum kacırıyorum ya
Haha iyi ver me sende cnm her sene iyi getiriyorsun ya bacımBiraz az yiyin hergun patates kizartmasi olmuyor
Bende bir dönem kızkardeşimi buraya getirtip zayıflatmıştımEvet canım ablam olur ama fazla yaş yok aramızda benden 1bucuk yaş büyük
24 saat sanada yetemiyor demekHamdolsun aylimin iyiyim.
Canim inanki hic firsat bulamiyorum. Zamaninmi bereketi yok benmi boyleyim bilmiyorum.
Hamdolsun aylimin iyiyim.
Taniyip tanimadigim.herkese selamlar 10. Takim
Sarammm
Bende bir dönem kızkardeşimi buraya getirtip zayıflatmıştım
Burda gecenin 2 si ve gözlerimden uyku akıyor
HoşgeldinnnTaniyip tanimadigim.herkese selamlar 10. Takim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?