Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar iyi aksamlar.
Bende bu aralar git gelller yasiyorum..
Cok sukur son 3 tane orucum kaldi. Onlar bitsin .
Bomba gibi araniza geri dönüz yapacam. Suan sadece kilomu sabit sekilde korumaya caliyorum. .
Oructan dolayi spor yapamiyorum o yuzden oldugum yerde sayiyorum. Ama az kaldi Rabbimin izniyle. Tekrar sahalara donecem.

Aksam
Yarim tabak makarna
1 dilim biskuvili pasta .

1.5 litre su
Spor yok yuruyus yok..

Hadi bol eksili gunleriniz olsun. Kzilar

Kiz bunu yedin sadece.. gece?
Masallah bitirdin valla oruclari helal olsun.

günaydın,
ah kızlar , bir kişi de dememiş ki şu pazartesi tartılarını toparlıyım yazıyım..

Haklısın canım kendi adıma özür dilerim

Günlük kosturmacalar arkadaşın babası vefat etmişti başsağlığı na gideceğim sende ne var ne yok

Başınız sağ olsun
Bende iş güç koşturuyorum canım

İyilik canım bende annemdeydim bugun onun ugaj tefek işleriyle ugraştım

İyi yapmışsın canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Şekersiz bir gün daha geçiyor benim için büyük bir adım

Ne mutlu sana böyle böyle alışacaksın şeker tüketmemeye

Sağolasın canım Allah razı olsun

Iyi aksamlar kizlar
Bu ara stresli geciyor gunlerim 26aylik oglum var beni cok zorluyor bende maalesefki sabır abidesi degilim.Hem onu hem kendimi yipratiyorum sabir diliyorum.Uykularim boluk porcuk 26 aydir uyumuyorum yaa
Ic dokustenn sonra menume geceyim

SABAH 9.00
2 Haslanmis yumurta yesillik zeytin
OGLEN 13.30
5adet lahana 5 adet yaprak sarma salata ezme

Cayin yaninda 1 dilim muhallebi
Aksam yarim lahmacun
Spor yok su yine az oldu

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Kırmızı ve yeşil biber
Peynir ve zeytin
Havuç ve turp
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Şekersiz çay

Ara
10 tane çiğ fındık

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kase chia tohumlu cacık
Avuç içi kadar haşlanmış et
Salata

Su 4 litre spor yok

moni

cumaya kaldı son 2 gün, azami dikkat ve özen bekliyorum sizlerden
inşallah takımca güzel sonuçlar alırız

Ben bu hafta azami dikkat ediyorum önce kendime sonra diyetisyenime ve sizlere karşı sorumluluğumu çoktandır askıya almıştım ama yeniden eski sara olmaya karar verdim bir kaç haftaya kadar listeyede girebilirim diye düşünüyorum hedefim 65 kilo olmak ve bunun için 21 kilo vermem gerek bu zor bişey değil benim için ancak bebek tedavisi için kullandığım ilaç ve vitaminler var ve bunlar kilo yapıyor malesef ama olsun hiçbişey beni yolumdan döndüremez eskisi gibi hızlı olmasada istediğim kiloya gelecem sağlıklı fit ve güzel bir anne olacam kendime söz verdim

L
Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zor

Seni çok iyi anliyorum..benim küçük oğlumda beni bayaği bi yipratmişti...1 günde 1-2 saat uyuduğumu bilirim..gözlerimin alti mosmor olmuştu bi ara uykusuzluktan..eşim bakti başedemiyorum sağolsun o ilgilenmişti çaliştiği halde...bazi bebekler anneyi çok yipratiyo bazi bebekler sakin oluyo....Allah sabir versin sana ..

İstedik ten sonra olmucak bir şey yok Allah emeklerini boşa cıkaermaaın gönlüne göre versin inşallah tatlım

cumaya kaldı son 2 gün, azami dikkat ve özen bekliyorum sizlerden
inşallah takımca güzel sonuçlar alırız
Bu hafta için bende ümitliyim yürüyüş lere agırlık verdim ve dikkat ediyorum inşallah takım yüzdesini Bi katkım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…