- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Gecmis olsun canim dikkat et istihrahat et bol bol.Sağol arkadaşim....
Kiz bunu yedin sadece.. gece?Kizlar iyi aksamlar.
Bende bu aralar git gelller yasiyorum..
Cok sukur son 3 tane orucum kaldi. Onlar bitsin .
Bomba gibi araniza geri dönüz yapacam. Suan sadece kilomu sabit sekilde korumaya caliyorum. .
Oructan dolayi spor yapamiyorum o yuzden oldugum yerde sayiyorum. Ama az kaldi Rabbimin izniyle. Tekrar sahalara donecem.
Aksam
Yarim tabak makarna
1 dilim biskuvili pasta .
1.5 litre su
Spor yok yuruyus yok..
Hadi bol eksili gunleriniz olsun. Kzilar
günaydın,
ah kızlar , bir kişi de dememiş ki şu pazartesi tartılarını toparlıyım yazıyım..
Günlük kosturmacalar arkadaşın babası vefat etmişti başsağlığı na gideceğimsende ne var ne yok
İyilik canım bende annemdeydim bugun onun ugaj tefek işleriyle ugraştım
Şekersiz bir gün daha geçiyor benim için büyük bir adım
Sağolasın canım Allah razı olsunHaklısın canım kendi adıma özür dilerim
Başınız sağ olsun
Bende iş güç koşturuyorum canım
İyi yapmışsın canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Ne mutlu sana böyle böyle alışacaksın şeker tüketmemeye
cumaya kaldı son 2 gün, azami dikkat ve özen bekliyorum sizlerden
inşallah takımca güzel sonuçlar alırız
Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zorIyi aksamlar kizlar
Bu ara stresli geciyor gunlerim 26aylik oglum var beni cok zorluyor bende maalesefki sabır abidesi degilim.Hem onu hem kendimi yipratiyorum sabir diliyorum.Uykularim boluk porcuk 26 aydir uyumuyorum yaa
Ic dokustenn sonra menume geceyim
SABAH 9.00
2 Haslanmis yumurta yesillik zeytin
OGLEN 13.30
5adet lahana 5 adet yaprak sarma salata ezme
Cayin yaninda 1 dilim muhallebi
Aksam yarim lahmacun
Spor yok su yine az oldu
Seni çok iyi anliyorum..benim küçük oğlumda beni bayaği bi yipratmişti...1 günde 1-2 saat uyuduğumu bilirim..gözlerimin alti mosmor olmuştu bi ara uykusuzluktan..eşim bakti başedemiyorum sağolsun o ilgilenmişti çaliştiği halde...bazi bebekler anneyi çok yipratiyo bazi bebekler sakin oluyo....Allah sabir versin sana ..Iyi aksamlar kizlar
Bu ara stresli geciyor gunlerim 26aylik oglum var beni cok zorluyor bende maalesefki sabır abidesi degilim.Hem onu hem kendimi yipratiyorum sabir diliyorum.Uykularim boluk porcuk 26 aydir uyumuyorum yaa
Ic dokustenn sonra menume geceyim
SABAH 9.00
2 Haslanmis yumurta yesillik zeytin
OGLEN 13.30
5adet lahana 5 adet yaprak sarma salata ezme
Cayin yaninda 1 dilim muhallebi
Aksam yarim lahmacun
Spor yok su yine az oldu
Evt canim cok sukur . Bitti .. az kaldi.Kiz bunu yedin sadece.. gece?
Masallah bitirdin valla oruclari helal olsun.
Ben bu hafta azami dikkat ediyorum önce kendime sonra diyetisyenime ve sizlere karşı sorumluluğumu çoktandır askıya almıştım ama yeniden eski sara olmaya karar verdim bir kaç haftaya kadar listeyede girebilirim diye düşünüyorum hedefim 65 kilo olmak ve bunun için 21 kilo vermem gerek bu zor bişey değil benim için ancak bebek tedavisi için kullandığım ilaç ve vitaminler var ve bunlar kilo yapıyor malesef ama olsun hiçbişey beni yolumdan döndüremez eskisi gibi hızlı olmasada istediğim kiloya gelecem sağlıklı fit ve güzel bir anne olacam kendime söz verdim
İstedik ten sonra olmucak bir şey yok Allah emeklerini boşa cıkaermaaın gönlüne göre versin inşallah tatlımBen bu hafta azami dikkat ediyorum önce kendime sonra diyetisyenime ve sizlere karşı sorumluluğumu çoktandır askıya almıştım ama yeniden eski sara olmaya karar verdim bir kaç haftaya kadar listeyede girebilirim diye düşünüyorum hedefim 65 kilo olmak ve bunun için 21 kilo vermem gerek bu zor bişey değil benim için ancak bebek tedavisi için kullandığım ilaç ve vitaminler var ve bunlar kilo yapıyor malesef ama olsun hiçbişey beni yolumdan döndüremez eskisi gibi hızlı olmasada istediğim kiloya gelecem sağlıklı fit ve güzel bir anne olacam kendime söz verdim
Bu hafta için bende ümitliyim yürüyüş lere agırlık verdim ve dikkat ediyorum inşallah takım yüzdesini Bi katkım olurcumaya kaldı son 2 gün, azami dikkat ve özen bekliyorum sizlerden
inşallah takımca güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?