İstedik ten sonra olmucak bir şey yok Allah emeklerini boşa cıkaermaaın gönlüne göre versin inşallah tatlım
Günaydın arkadaşlar 2saatlik yürüyüşten sonra enerji dolu bir günaydın diliyorum herkese
Günaydin arkadaşlarim..moralim çok bozuk...bu sabah kontrol için tartilayim dedim pişman oldum..1.3 artidayim....sanirim ödem oluştu..çünkü bukadar arti olacak şekilde tika basa yemem gerekiyordu...geceleri öksürükten iyi uyuyamiyorum..aldiğim ilaçlarda ödem yapmiş olabilir...tabi zaten spor yoktu hasta olunca dahada hareketsiz oldum..butün vücudum kirgin başagrisi bi yandan . diyete konsantre olamadim ..bu haftam hiç iyi geçmedi ne yazikki ... halbuki motivasyonum bayaği yüksekti...hastalik hevesimi alt üst etti...
Sağol canim..ben yinede elimden geleni yapim...spor yapcam şimdi...zaten başlamak istiyordum buda sebep olur...maşallah canım 2 saat yürüyüş süper
geçmiş olsun canım muhtemelen ödemdir takma kafanı önce iyileş sonra diyetine devam edersin
Belli olmaz daha iki gün var gider belki o ödem bozma moralini kim bilir bizim nasıl çıkacak sonuçlarGünaydin arkadaşlarim..moralim çok bozuk...bu sabah kontrol için tartilayim dedim pişman oldum..1.3 artidayim....sanirim ödem oluştu..çünkü bukadar arti olacak şekilde tika basa yemem gerekiyordu...geceleri öksürükten iyi uyuyamiyorum..aldiğim ilaçlarda ödem yapmiş olabilir...tabi zaten spor yoktu hasta olunca dahada hareketsiz oldum..butün vücudum kirgin başagrisi bi yandan . diyete konsantre olamadim ..bu haftam hiç iyi geçmedi ne yazikki ... halbuki motivasyonum bayaği yüksekti...hastalik hevesimi alt üst etti...
Yemek yemeyi unutmak mı allahım bana da nasip etsin inşallahHerkese merhaba kizlar
Menumu yazayim,
Sabah: 1 muz, ceviz , badem ,
Oģle: 1dilim kek haslanmiş yumurta, zeytin
1 dilim tereyagli pekmezli ekmek:)
Aksam yemeģini unutmusum farketmedim valla.
Az once badem yedim yemeği isiticak halim yok.
Leslie hamlatti beni iyiceee
Ama devam ediyorum. 36 dk yaptim.
Birazdan 30 dakka yine yapicam ve uyucam.
Su da 2 litre.
Valla unutmusum. Farketmedim tee 12 de yemistkmYemek yemeyi unutmak mı allahım bana da nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canımGünaydin arkadaşlarim..moralim çok bozuk...bu sabah kontrol için tartilayim dedim pişman oldum..1.3 artidayim....sanirim ödem oluştu..çünkü bukadar arti olacak şekilde tika basa yemem gerekiyordu...geceleri öksürükten iyi uyuyamiyorum..aldiğim ilaçlarda ödem yapmiş olabilir...tabi zaten spor yoktu hasta olunca dahada hareketsiz oldum..butün vücudum kirgin başagrisi bi yandan . diyete konsantre olamadim ..bu haftam hiç iyi geçmedi ne yazikki ... halbuki motivasyonum bayaği yüksekti...hastalik hevesimi alt üst etti...
ben menünü ve hasta halinle spor isteğini gördükten sonra artı değil eksi geleceğine inanıyorumCuma günü eksi görmem zor gibi ...en azindan en aza indirmeye çalişacağim artiyi...
işte buBen bu hafta azami dikkat ediyorum önce kendime sonra diyetisyenime ve sizlere karşı sorumluluğumu çoktandır askıya almıştım ama yeniden eski sara olmaya karar verdim bir kaç haftaya kadar listeyede girebilirim diye düşünüyorum hedefim 65 kilo olmak ve bunun için 21 kilo vermem gerek bu zor bişey değil benim için ancak bebek tedavisi için kullandığım ilaç ve vitaminler var ve bunlar kilo yapıyor malesef ama olsun hiçbişey beni yolumdan döndüremez eskisi gibi hızlı olmasada istediğim kiloya gelecem sağlıklı fit ve güzel bir anne olacam kendime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?