- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımGünaydin arkadaşlarim..moralim çok bozuk...bu sabah kontrol için tartilayim dedim pişman oldum..1.3 artidayim....sanirim ödem oluştu..çünkü bukadar arti olacak şekilde tika basa yemem gerekiyordu...geceleri öksürükten iyi uyuyamiyorum..aldiğim ilaçlarda ödem yapmiş olabilir...tabi zaten spor yoktu hasta olunca dahada hareketsiz oldum..butün vücudum kirgin başagrisi bi yandan . diyete konsantre olamadim ..bu haftam hiç iyi geçmedi ne yazikki ... halbuki motivasyonum bayaği yüksekti...hastalik hevesimi alt üst etti...
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Benimde dikkatimi çekti..ben böyle yiyecekleri haftasonlari yiyorum..menülere şöyle bi baktım da, dolmalar kekler havada uçuşmuş
yarın cuma ve tartı günü farkındasınız di mi
menülere şöyle bi baktım da, dolmalar kekler havada uçuşmuş
yarın cuma ve tartı günü farkındasınız di mi
şu koskoca ömrümde birgün olsun hatirlamiyorum bir yere davet edildiğimde karşima sağlikli yiyecekler çiksin...börekler çörekler şerbetli tatlilar sarma dolmalar eksik olmuyo...özelikle günlerde keşke bayanlar birbirine örnek olup sağlikli yemekler yapsa bu alişkanlik haline gelir ve çoğaliriz..böyle uzaydan gelmişiz gibide kimse bize bakmaz tuhaf tuhaf..bende dün akşam yeni gelen komşuma hoşgeldine ev gezmesine gittim sağolsun menüsünde neler yoktu ki kol böreği,şekerli kurabiye,sarma,poğaça,makarna salatası ve çay ben ne yaptım biliyomusunuz hiç birini yemedim sadece üç bardak şekersiz çay içtim komşumada darılmamasını diyette olduğumu bunları yersem önce kendime sonra diyetisyenime bunu açıklayamayacağımı söyledim.Oradaki herkes keşke akşam yemek yemeseydin şimdi bunları yerdin demeye başlayınca da akşam yemek yemeseydim bile bunları yiyemeyeceğimi çünkü gece gece bu kadar hamur işinin mideye ağır geleceğini bırakın diyeti sağlığa zarar vereceğini söyledim kimisi anladı kimisi tuhaf bulur gibi yaptı ama kimin ne düşündüğü değil benim ne düşündüğümün önemli olduğu için yemedim sizde böyle yapabilirsiniz
iyi şükür, teşekkür ederimGünaydın Ayşe cim kardeşin nasıl oldu inşallah daha iyidir
iyi şükür, teşekkür ederim
şu koskoca ömrümde birgün olsun hatirlamiyorum bir yere davet edildiğimde karşima sağlikli yiyecekler çiksin...börekler çörekler şerbetli tatlilar sarma dolmalar eksik olmuyo...özelikle günlerde keşke bayanlar birbirine örnek olup sağlikli yemekler yapsa bu alişkanlik haline gelir ve çoğaliriz..böyle uzaydan gelmişiz gibide kimse bize bakmaz tuhaf tuhaf..
Şu an kahvalti niyetine blendırda kendime smoothi yaptim...1 elma 1 yemek kaşiği keten tohumu biraz limon suyu...1 çay kaşiği zencefil..1 çay kaşiği tarçin ve 1 bardak su ile..tadini ben beyendim..tavsiye ederim...
aminnnsevindim canım Allah bizide sevdiklerimizde sağlık sorunlarıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?