- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Çok şükür emeklerimin karşılığını almış biri olarak tam olarak söylediğin gibi geçti.. 2.5 ayda 2 kez anca kaçamak olmuştur onuda hemen detokslarla telafi ettim.. Şuan aynadaki görüntüden çok memnunum.. iyi ki başlamışım.. artık istesemde fazla yiyemiyorum.. hem migdem almıyor. Hem de o kadar çabam aklıma geldikçe kendimi firenliyorumkızlar menülerdeki dolmalar kekler hele hele kahvaltıda hem kek hem ekmek akşam oturmalarında gofret gibi şeyler emeklerinizi baltalamaktan başka bir işe yaramaz unutmayalım nolur bizler için kilo almak çok kolay ama kilo vermek çok zor ve her yemek istediğiniz pasta börek aklınıza yada karşınıza geldiğinde kendi kendinize deyinki daha önce yedim bunu tadını biliyorum şimdi yemesemde olur aynanın karşısındaki görüntünüz o yemeklerden çok daha zevk verir insana inanın bana
Tebrikler canim..yarin mezun olursun artik...sen spor yapiyormuydun?Çok şükür emeklerimin karşılığını almış biri olarak tam olarak söylediğin gibi geçti.. 2.5 ayda 2 kez anca kaçamak olmuştur onuda hemen detokslarla telafi ettim.. Şuan aynadaki görüntüden çok memnunum.. iyi ki başlamışım.. artık istesemde fazla yiyemiyorum.. hem migdem almıyor. Hem de o kadar çabam aklıma geldikçe kendimi firenliyorum
Çok teşekkür ederimTebrikler canim..yarin mezun olursun artik...sen spor yapiyormuydun?
Ozaman sporun faydasi olmuştur vücüdünün sıkılaşmasinda....ben sporsuz ayda 2 kilo civarinda verdim 3 aydir..sen kaç kilo verdin sporlan merak ettimÇok teşekkür ederim
Ilk ay yürüyüş yaptım sonra eliptik ve bölgesel hareket yaptım.. Şuan rölantide arada yürüyüş arada eliptik
Çok şükür emeklerimin karşılığını almış biri olarak tam olarak söylediğin gibi geçti.. 2.5 ayda 2 kez anca kaçamak olmuştur onuda hemen detokslarla telafi ettim.. Şuan aynadaki görüntüden çok memnunum.. iyi ki başlamışım.. artık istesemde fazla yiyemiyorum.. hem migdem almıyor. Hem de o kadar çabam aklıma geldikçe kendimi firenliyorum
Maşallah arkadaşim güzel kilo vermişin...Ya kizlar eski kilo ÷ yeni kilo ×100 muydu yuzdeyi bir daha yazinda sormayayim ya
Unutuyorum hep.
Bu arada gecen cuma:66.8
Bu cuma 65.2
Leslile bana biraz enerji getirdi..
Insallah transferime kadar inceltir dahada:)
Onumuzdeki hafta ayrilirim sanirim kizlar.
Artik yine mumkun oldugunca sporuma vs dikkat edicem elbette ama istanbula gidicem o yuzden de aktif olmayabilirim.
Eski kilon - yeni kilonHayirli mutlu sabahlar kizlar...ne yazikki ben başaramadim eksiye inmeye...ama en azindan en düşük artiya indirebildim..1.3 arti olmasindan yine iyidir...
Geçen hafta ..62.9
Bu hafta...63.1
Arti...0.2
Arti olarak yüzde hesaplamasini bilmiyorummoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?