- 29 Mayıs 2019
- 89
- 390
- 8
- 38
Teşekkür ederim csnimEski kilon - yeni kilon
Çıkan sonuc bölü eski kilon
Çarpı 100
Sonucun %-0.32
Esas olan cuma bildirimi canım, Bugün ilk kilo bildirimin olacakKızlar cuma dan cumaya mı hesaplanıyor pazarteaiden cumaya mı ben cumartesi katıldım aranıza nasıl yapayım
Cumadan cumaya hesaplaniyorKızlar cuma dan cumaya mı hesaplanıyor pazarteaiden cumaya mı ben cumartesi katıldım aranıza nasıl yapayım
Hadi ya ama ben cumartesi den beri 1.5 Kilo verdim burda geçerli olmayacak mı yaniEsas olan cuma bildirimi canım, Bugün ilk kilo bildirimin olacak
Dikkat et yinede bu hafta toparlarsin kendini.Aslinda yine başarabilirdim eksiye düşmeye ama dışarda işlerim vardi yeterince su içemedim akşam sporumuda yapamadim..
Bu hafta sonu kaçamak yok...çok dikkat edeceğim..Dikkat et yinede bu hafta toparlarsin kendini.
Maşallah sana canim.güzel kilo vermişin..ama kurallar öyle 1 hafta daha beklemelisin...sonra listeye geçiyorsunHadi ya ama ben cumartesi den beri 1.5 Kilo verdim burda geçerli olmayacak mı yani
Istersen sende benim gibi yap...ben sadece haftasonlari ekmek yiyorum...hafta aralari ekmek yerine haşlanmiş yumurta ..peynir ..yoğurt yiyorumGünaydın kızlar dün spor yok su yok olunca hemen ödem artıya geçtim cok üzgünüm bu hafta cok iddalıydım neden böyle oldu anlamadım sanırım ben bu işi beceremiyecegim
Gecen cuma. 64
Bugün. 64. 5
Listeye girince inşallah azmin dahada artacak...sen yeterki kilo verme azmini kaybetme...İlk kez sizlerin desteğiyle sizlere karşı sorumlu hissederek daha azimliyim kilo verme konusunda bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim
Canım bende ekmek sadece sabahları 1 dilim yiyorum genelde ama sanırım arada şaşırtmak gerekiyor vucudü birde anladım spor olmayınca ne kadar çok dikkat etsen olmuyor bende metabolizma cok düşük önümüzdeki hafta için daha cok dikkatli olucam detosk lara dayancam bakalımIstersen sende benim gibi yap...ben sadece haftasonlari ekmek yiyorum...hafta aralari ekmek yerine haşlanmiş yumurta ..peynir ..yoğurt yiyorum
Evet spor şart..ben kaç haftadir ayni yerimde sayiyorum bi ileri bi geri...artik düzenli spor yapcam inşallahCanım bende ekmek sadece sabahları 1 dilim yiyorum genelde ama sanırım arada şaşırtmak gerekiyor vucudü birde anladım spor olmayınca ne kadar çok dikkat etsen olmuyor bende metabolizma cok düşük önümüzdeki hafta için daha cok dikkatli olucam detosk lara dayancam bakalım
Neezeli eksi 0.2..yani 56.2....eski kilosu 56.4...yüzdesi 0.35%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?