- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım, Allah ne sıkıntın varsa gidersin inşallahMerhaba kizlar bir kac gundur menu yazamiyorum.
Kusura bakmayin.
Ama iyi degilim. Hem bedenen hemde piskolojikmen çökmüş durumdayim.
Bugun tekrar gidecem doktora başka bir çözüm bulsun.
Ama malesef ki kaptanimdanmoni gruptan ayrilmayi talep ediyorum. Umarim sorun olmaz sizin icin. Zaten cok sukur guzel kilo verdim. Grubuda zor durumda birakmak istemem.
Ama devam edemicem. Şu sorunlarimi bir halledeyim belki tekrar dönerim.
Ama şimdi hic kaldıramıyorum bu gruba karşi sorumluluklarimiz var biliyorum.
O yuzden aranizdan ayrilip ben kendimi toparlayana kadar tekrar geri dönebilirim.insallh.
Kendinize iyi bakın hoş kalın . Herkes hayal ettigi kiloya ulaşssın insallh . Gorusmek uzere
Ayrilmasaydin iyiydi..nedense son zamanlarda birçok insan piskolojik çöküntü yaşiyor ben dahil...bende ayni durumdayim canim ama böyle bir bunalimda kilo alma riski çok yüksek..insan böyle durumlarda teselliyi yemekte buluyo...benimde perhiz yapacak hiç gücüm yok ama burda olmasam biliyorumki çok kilo alcam....o yüzden burdan ayrilmaya cesaret edemiyorum..birbirimizi idare ederdik ayrilma istersen...Merhaba kizlar bir kac gundur menu yazamiyorum.
Kusura bakmayin.
Ama malesef ki kaptanimdanmoni gruptan ayrilmayi talep ediyorum. Umarim sorun olmaz sizin icin. Zaten cok sukur guzel kilo verdim. Grubuda zor durumda birakmak istemem.
O yuzden aranizdan ayrilip ben kendimi toparlayana kadar tekrar geri dönebilirim.insallh.
Kendinize iyi bakın hoş kalın . Herkes hayal ettigi kiloya ulaşssın insallh . Gorusmek uzere
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar bir kac gundur menu yazamiyorum.
Kusura bakmayin.
Bende öyle canım yaa neden oluyor bilmiyorum ama son günler hele hele bugün mutfaktan cıkmıyor um resmen psikolojik açlık offf nasıl başa cıkıcam bilmiyorum şu an elimde koca fincan tarçınlı süt içiyorum sırf yemeklere saldırmamak içinAyrilmasaydin iyiydi..nedense son zamanlarda birçok insan piskolojik çöküntü yaşiyor ben dahil...bende ayni durumdayim canim sms böyle bir bunalimda kilo alma riski çok yüksek..insan böyle durumlarda teselliyi yemekte buluyo...benimde perhiz yapacak hiç gücüm yok ama burda olmasam biliyorumki çok kilo alcam....o yüzden burdan ayrilmaya cesaret edemiyorum..birbirimizi idare ederdik ayrilma istersen...
Aynisini bu sabah ben yaptim...zerdeçalli tarçinli zencefilli sicak süt içtim iyi geldi....napalim idare edcez sabrecdcez mecbur..Bende öyle canım yaa neden oluyor bilmiyorum ama son günler hele hele bugün mutfaktan cıkmıyor um resmen psikolojik açlık offf nasıl başa cıkıcam bilmiyorum şu an elimde koca fincan tarçınlı süt içiyorum sırf yemeklere saldırmamak için
Zaten ne geliyorsa başımıza şu psikoloji yüzünden geliyor bende maalesef bu kiloları yeme bağımlılığı yüzünden aldım 2 yıl oldu sigarayı bıraktım şimdide yemeğe bağımlısıyım resmen düzeltmeliyiz artık kendimiziBende öyle canım yaa neden oluyor bilmiyorum ama son günler hele hele bugün mutfaktan cıkmıyor um resmen psikolojik açlık offf nasıl başa cıkıcam bilmiyorum şu an elimde koca fincan tarçınlı süt içiyorum sırf yemeklere saldırmamak için
Aynen öyle canım yaa idare etcez artık Allah gayret versin hepimizeAynisini bu sabah ben yaptim...zerdeçalli tarçinli zencefilli sicak süt içtim iyi geldi....napalim idare edcez sabrecdcez mecbur..
Ama düzeltmek için caba göstermeliyiz yoksa kilolar alıyor başını gidiyor en azından gram gram da olsa yollucagız bu kilolarıZaten ne geliyorsa başımıza şu psikoloji yüzünden geliyor bende maalesef bu kiloları yeme bağımlılığı yüzünden aldım 2 yıl oldu sigarayı bıraktım şimdide yemeğe bağımlısıyım resmen düzeltmeliyiz artık kendimizi
Amin canim cok sagol.Geçmiş olsun canım, Allah ne sıkıntın varsa gidersin inşallah
Cok sagol Allahbrazi olsun canimGeçmiş olsun canım
Yapamam canim oyle ya. Aklim burda kalir.Ayrilmasaydin iyiydi..nedense son zamanlarda birçok insan piskolojik çöküntü yaşiyor ben dahil...bende ayni durumdayim canim ama böyle bir bunalimda kilo alma riski çok yüksek..insan böyle durumlarda teselliyi yemekte buluyo...benimde perhiz yapacak hiç gücüm yok ama burda olmasam biliyorumki çok kilo alcam....o yüzden burdan ayrilmaya cesaret edemiyorum..birbirimizi idare ederdik ayrilma istersen...
Merhaba kizlar bir kac gundur menu yazamiyorum.
Kusura bakmayin.
Allah içine ferahlık versin canım. arada uğra en azından. tamamen kopma.Yapamam canim oyle ya. Aklim burda kalir.
Birde buranin stresi olmasin kafamda.
Zaten yeteri kadar stress var hayatimda.
Cok sagol gecmis olsun filekleriniz icin .ama benim toparlanmam lazim.
Cok sagol canim. Amin. Oyle yapacam zaten boş birakmam yinede ugrarim ara siraAllah içine ferahlık versin canım. arada uğra en azından. tamamen kopma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?