Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım, Allah ne sıkıntın varsa gidersin inşallah

Ayrilmasaydin iyiydi..nedense son zamanlarda birçok insan piskolojik çöküntü yaşiyor ben dahil...bende ayni durumdayim canim ama böyle bir bunalimda kilo alma riski çok yüksek..insan böyle durumlarda teselliyi yemekte buluyo...benimde perhiz yapacak hiç gücüm yok ama burda olmasam biliyorumki çok kilo alcam....o yüzden burdan ayrilmaya cesaret edemiyorum..birbirimizi idare ederdik ayrilma istersen...

Geçmiş olsun canım

Bende öyle canım yaa neden oluyor bilmiyorum ama son günler hele hele bugün mutfaktan cıkmıyor um resmen psikolojik açlık offf nasıl başa cıkıcam bilmiyorum şu an elimde koca fincan tarçınlı süt içiyorum sırf yemeklere saldırmamak için

Aynisini bu sabah ben yaptim...zerdeçalli tarçinli zencefilli sicak süt içtim iyi geldi....napalim idare edcez sabrecdcez mecbur..

Zaten ne geliyorsa başımıza şu psikoloji yüzünden geliyor bende maalesef bu kiloları yeme bağımlılığı yüzünden aldım 2 yıl oldu sigarayı bıraktım şimdide yemeğe bağımlısıyım resmen düzeltmeliyiz artık kendimizi

Bugünki menüm...

Kahvalti...
1 kup baharatli sıcak Süt
2 küçük domates
1 parça beyaz peynir

Öylen...
1 porsiyon sebzeli firinda balik fileto
1 tavuk kanat
2 kepçe Tarhana Çorbasi

Akşam..
1 kup Baharatli sicak süt
1 kup sütlü kahve

Spor...3 mil Leslie

Benim bugünki menüm

Sabah: 1 dilim ekmek, zeytin, acı sos, labne, yeşillik, 1 bardak çay

Ara: 1 avuç fındık, yarım elma

Öğle: 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi, yarım portakal, kuru üzüm

Ara: 1 tane muz

Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, yoğurt

Su 2 litre
Spor yok

Ama düzeltmek için caba göstermeliyiz yoksa kilolar alıyor başını gidiyor en azından gram gram da olsa yollucagız bu kiloları

Yapamam canim oyle ya. Aklim burda kalir.
Birde buranin stresi olmasin kafamda.
Zaten yeteri kadar stress var hayatimda.
Cok sagol gecmis olsun filekleriniz icin .ama benim toparlanmam lazim.

Yapamam canim oyle ya. Aklim burda kalir.
Birde buranin stresi olmasin kafamda.
Zaten yeteri kadar stress var hayatimda.
Cok sagol gecmis olsun filekleriniz icin .ama benim toparlanmam lazim.
Allah içine ferahlık versin canım. arada uğra en azından. tamamen kopma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…