Benimde büyük oğlan bana çok cektirmisti, babasını arayıp şikayet ediyordum. Adam eve gelince bi bakıyordu benim şikayet ettiğim çocukla hiç alakası yokBenim en büyük 15 yaşinda...en küçüğü 7...ama bayaği hiperaktik bir çocuk...ilk cocuğum olsaydi kücük oğlum herhalde tek çocuklan kalirdim..bebekliğide öyleydi..bayaği bi yipratmişti beni...hala ayni değişmedi..
Yeni yıldan sonra belki bende menü yazmaya başlayabilirim
Inşallah canim ...benim haylazda uslanir büyüyünceBenimde büyük oğlan bana çok cektirmisti, babasını arayıp şikayet ediyordum. Adam eve gelince bi bakıyordu benim şikayet ettiğim çocukla hiç alakası yokbirde yalancı çıkıyordum. Şimdi bizi hiç üzmüyor, tersine bebekliği uslu olan bizi çok yoruyor. Sabret elbet geçer bu günler
Hiç cesaretim yok, sanki onca açlığı çekmemişim gibi korkuyorumGel artık bencede
sanırım kurala uymuyor hedefin, inceleyip yazarım canım cumaya kadarKaptanimmoni hedef kilom 60 olabilirmi ...bu sene bayaği bir zorlaniyorum 60 kiloyu başarirsam ne ala...zaten gerekte yok 60 dan altina düşmeye....60 kilo çok iyi benim için
Hiç cesaretim yok, sanki onca açlığı çekmemişim gibi korkuyorum
Almaz olurmuyumkorkunun ecele faydası yok gezegenim bir an önce bu kilolardan kurtulmamız lazım hiç kilo aldınmı bu süreçte şimdi kaç kilosun
Almaz olurmuyum
80 civarı
canım istediğin kiloda mezun olabilirsin değişmeye gerek yokKaptanım benimde hedefimi 56 kilo yaparmısın
2 gündür oruç tutuyorum ve kendimi frenleyebiliyorum. Inşallah böyle devam edebilirimDesene bana yaklaşmışsın bence yılbaşını bekleme hemen bugün gel ertelediğimiz her gün ömrümüzden gidiyor gezegenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?