- 4 Eylül 2011
- 19.496
- 69.689
- 798
Valla sevinsek mi üzülsekmi bilemedim30 nisana kadar okullarda egitime verilen ara uzatildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sevinsek mi üzülsekmi bilemedim30 nisana kadar okullarda egitime verilen ara uzatildi.
Çalışan anneler ne yapaca k acaba30 nisana kadar okullarda egitime verilen ara uzatildi.
Calisan anneler icin aile ve sosyal politikalar bakanligi calisma yapiyor dediÇalışan anneler ne yapaca k acaba
Veya mayıs ayi nda kim okula gonderebilirki bence bu yıl bitti
Evet ama gönderemezdik cocuklari biz de rahatça gidemezdikValla sevinsek mi üzülsekmi bilemedim
Mayis ayından sonra da kimse go değeceğini sanmiyorumsanmiyorumEvet ama gönderemezdik cocuklari biz de rahatça gidemezdik
Ben ve ailem tatlıya aşırı düşkünüz. Ben duruyorsam sende durursun canım, biraz sabret, ramazanda hurma ve çay var.Sanırım tatlıyı çok sevdiğimden
Papatya çayı iltihabı önler, bu dönemde iyi gelirKızlar hiç iyi değilim bugünlerde şu geçmeyen bogaz agrısı halsizlij iyice azdı bende bir yemek yapıyorum hemen atıyorum kendimi mevsimsel degişiklilk mi anlamadım bugün meyveye cok yöneldim vitamin takviyesi olarsk hareket yok off
Sabrediyorum. Zorlanmıyorum ama küçük çocuk annesini dener ya bünye deniyor beni.Ben ve ailem tatlıya aşırı düşkünüz. Ben duruyorsam sende durursun canım, biraz sabret, ramazanda hurma ve çay var.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah ecel işte ama vüristen kacıyordun orda ecel buluyor![]()
Başınıx sağ olsunGulhan1
SLm kızlar
Perihan başınız sağolsun![]()
Allah rahmet eylesin.
Rüya tabiri yapan bi peygamber döneminden bir hikaye var bilirmisin. Hatırlayamadım ayrıntıları da. O hesap işte. Ecel orada bekliyormuş
Gulhan1 Başınız sağolsun ecel çekmiş resmen Allah sabır versin mekanı cennet olsun insallah
Sağolun kizlar Allah razi olsun sizlerden..Başınız sağolsun![]()
Sen üstesinden gelirsin canim kendine inan ve güven...olur böyle şeyler ..bende mermer kek yaptim bugün çocuklara...açikcasi hiç yiyesim gelmedi veya canim istrmedi zorlanmadim yani...benim diyet bitene kadar evdeki sağliksiz beyaz unu şekeri beyaz tuzu bitirip sağlikli olanlari alacağim ozaman abartmadan yerim acelem yok..kaçmiyorya..S
Sabrediyorum. Zorlanmıyorum ama küçük çocuk annesini dener ya bünye deniyor beni.
Az önce komşum kek yapmış getirdi. Sanki iyi birşey yaptın dedim (diyet işini biliyor) Güldü sen yeme çocuklara ver dedi. Daha sıcak öylece mutfağa koydum hiç canım çekmedi.
Arada olmayan şeyleri olanları yokluyor bünye. Sınırlarımı deniyor. Hiçmi oruç tutmadın hiç mi aç kalmadın diyorum. Yorumları okurken dayanılmaz gibi geliyordu. Şükür nefsimede kendime de hakimim.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hani bir laf var..kaçan kovalanir diye...çok doğru...benimkide iyi bu aralar ama kaynanaliğina devam ediyor .bugün spor yapiyorum ..biraz daha kaldir ayaklarini öyle yapma böyle yap omuzunu dik tut..kollarini kaldir çok hizi yapiyon biraz yavaşla..balkonun kapisini kspat hasta olursun deyip durdu yine..Kızlar benim taktik ilk saatlerden işe yaradı gibi
Patates falan kızarttı çay yapmış, getirdi yiyelim diye zorladım yemem diye ama ille de ye dedi,ilk günden çok şey olmasın diye biraz yedim ama söyledim yarın seviyeye başlıyorum diye tamam dedi. Bir müddet bu taktik devam edeceğim tavsiye ederim![]()
Canim bence böyle tek tip beslenmeler yapms..sıkıci olur..Ahmet apa beyin sayfasinda örnek menüler var onlari dene..ben nerdeyse hergün o tarifleri deniyorum hem eylenceli oluyor....bu sabah mesela kaşarli menemeni denedim ben 1 tane küçük patlicanda ilave ettim daha güzel oldu..akşamda firinda kaşarli domates tarifini denedim..fena değildi..evde uygun malzemeler olursa tarifleri deniyorum..ama evde sebzede bitti yarin sabahtan yine alişverişe çikmam lazim cocuklar uyurken ..yoksa onlarda gelmek istiyor anlamiyorlar ..Bu arada bana 3 günlük acayip kilo verdirecek yoğurt detoksu önerebilecek olan var mı hem yoğırdımın günü geçecek hem biraz arınayım