Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim bence böyle tek tip beslenmeler yapms..sıkıci olur..Ahmet apa beyin sayfasinda örnek menüler var onlari dene..ben nerdeyse hergün o tarifleri deniyorum hem eylenceli oluyor....bu sabah mesela kaşarli menemeni denedim ben 1 tane küçük patlicanda ilave ettim daha güzel oldu..akşamda firinda kaşarli domates tarifini denedim..fena değildi..evde uygun malzemeler olursa tarifleri deniyorum..ama evde sebzede bitti yarin sabahtan yine alişverişe çikmam lazim cocuklar uyurken ..yoksa onlarda gelmek istiyor anlamiyorlar ..
Bir anlamda haklısın canım ama bizim evde öyle pek peynir kaşar domates salatalık vs olmaz oğlumun alerjisinden dolayı biz de çok tüketmiyoruz, ekstrem yumurta ve yoğurt var onu da onun yanında tüketmemeye çalışıyoruz geçen gün kucağımdaydı yemek yerken ,ben yoğurt yerken ayak parmağına 1 damla damladı ,sabaa kadar mahvoldu. O nedenle Apa nın menülerinde olan şeyler pek bizim evde olmuyor🙂 neler mi var
Yumurta, yoğurt,Marul havuç mor lahana, mercimek kabak kuru fasulye nohut soğan patates salça😆 muhteşem üçlümüz soğan ve salça, ne bileyim pirinç makarna bulgur un , bu şekilde
Çok şükür baya da bir şey varmış elhamdülillah
Yasaklılardan yemiyprum ama şu iki günde ekmek baya bozdu beni
Ama toparlanıyorım inşallah

İyi akşamlar kızlar ben dün menü paylaşmadım çünkü paylaşılacak gibi değildi 😔 anne evinde olunca bir de kapalıyız spor bişi yok cozuttuk

Bugün menüm daha dengeli
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği,
beyaz peynir 1 küçük kare
5 tane zeytin
3 kaşık domates sos
çökelek salatası 2 kaşık

Ara: sade Türk kahvesi

Akşam: 4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık iri bulgur pilavı
4 ksşık yoğurt
Salata

Ara: çayın yanına 8 tane çiğ fındık

Spor az yürüyüş 5000 adım, su 1,5 lt

Benim bu haftam ziyan oldu resmen, kafayı toplayamıyorum 😣

Kızlar benim taktik ilk saatlerden işe yaradı gibi
Patates falan kızarttı çay yapmış, getirdi yiyelim diye zorladım yemem diye ama ille de ye dedi,ilk günden çok şey olmasın diye biraz yedim ama söyledim yarın seviyeye başlıyorum diye tamam dedi. Bir müddet bu taktik devam edeceğim tavsiye ederim🙂
Birazda o kovalasın seni 😂 hemen pes etme

S
Sabrediyorum. Zorlanmıyorum ama küçük çocuk annesini dener ya bünye deniyor beni.
Az önce komşum kek yapmış getirdi. Sanki iyi birşey yaptın dedim (diyet işini biliyor) Güldü sen yeme çocuklara ver dedi. Daha sıcak öylece mutfağa koydum hiç canım çekmedi.
Arada olmayan şeyleri olanları yokluyor bünye. Sınırlarımı deniyor. Hiçmi oruç tutmadın hiç mi aç kalmadın diyorum. Yorumları okurken dayanılmaz gibi geliyordu. Şükür nefsimede kendime de hakimim.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Helal olsun

Yok kız kovalama olmaz hele bi ilgi problemini çözelim ona da sıra gelir 😄 daha konuşmayı beceremiyoz kovalama daha ileri level🙂 ay deli kız ya
Bizde bu ara hey heyliyiz.
Şunu biliyorum ki karşındakini sevdiğin kadar aşk var. Karşındaki sana divane olsa boş.
Maalesefki ben çok seviyorum. İlk günkü gibi.

Eşiminde dayisi vefatt etti dün akşam....istanbulda yaşiyorlardi ..virus yüzünden Ordudaki köylerine gitmişler...çatiyi tamir edeceğim diye çatiya çikmiş sonra đüşmüş beyin kanamasi geçirmiş..doktorlar kurtaramamiş ...düşünsenize ..virus korkusundan köye gidiyor ama ordada bu olay başina geliyor ..😐
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Kızlar hiç iyi değilim bugünlerde şu geçmeyen bogaz agrısı halsizlij iyice azdı bende bir yemek yapıyorum hemen atıyorum kendimi mevsimsel degişiklilk mi anlamadım bugün meyveye cok yöneldim vitamin takviyesi olarsk hareket yok off
Geçmiş olsun canım, meyveyi de ölçülü ye ki şekerin oynamasın. Meyvenİn yanında da mutlaka biraz yoğurt tüket.

Günaydın arkadaşlar bugünde ben acayım dükkanı bütün gece abuk subuk rüya lar gördüm Allah hayra cıkarsın inşallah tez zamanda ülkemizde ve tüm dünyadan iyi haberler gelmeye başlar rahat bir nefes alırız dışarı cıkıp doya doya yürümek ne kadar güzel bir şeymiş evde oturunca daha cok anladım

Günaydın arkadaşlar bugünde ben acayım dükkanı bütün gece abuk subuk rüya lar gördüm Allah hayra cıkarsın inşallah tez zamanda ülkemizde ve tüm dünyadan iyi haberler gelmeye başlar rahat bir nefes alırız dışarı cıkıp doya doya yürümek ne kadar güzel bir şeymiş evde oturunca daha cok anladım
Allah hayra çıkarsın canım, bende 3 gündür tuhaf rüyalar görüyorum, anlamları gayet güzel, hayrolur inşallah

Allah hayra çıkarsın canım, bende 3 gündür tuhaf rüyalar görüyorum, anlamları gayet güzel, hayrolur inşallah
hergün ister istemez medyadan yeni haberleri izliyoruz. virüs herkesin psikolojisini bozdu. gergin uyuyoruz ondan o rüyalar. gece geç yatıyorum ki hala yatmak istemiyorum. uyku düzenim bozulmasın diye yatıyorum. sağa sola sürekli dönerek uyuyorum. sabah da keyifsiz kalkıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Back
X