Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar soruyorum size
Şu ortamda ,başka ilçede yaşayan görümcem(çok severim kafamız iyi anlaşır)
Ancak şu durumda üniversiteden gelen oğluyla kalmaya geliyor ,bir de 365 günün 360 günü hasta olan bir kişi
Benim oğlumu biliyorsunuz çok hassas
Oof of
Kabul etmeme şansın varmı

*** 10. Takım 667. ETAP ***

moni (94,7/92,8/1,9/%2,01)
Ekrl (63,7/63,7//%)Sabit.
gezegenfeza(68,6/68,8/-0,2/%-0,29)
Antepia27 (116,7///%)Sabit.
yst38(79,7/78,4/1,3/%1,63)
lydznp (76,5///%)Sabit.
reklam(65,4/65,9/-0,5/%-0,76)
nairobi (82,0///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
nilsub (84,0/83,3/0,7/%0,83)
eddaak(80,4/80,2/0,2/%0,25)
jtaime020626 (76,4///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
YaKaMoZz-z (62,9/61,8/1,1/%1,75)
Gonulbagi(70,5/69,8/0,7/%1)

10. Takım Ortalaması: % 0,494

takım içi

baby_cat(77,5/77,8//%)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
Fitimfitsinfit (81,9/82,0//%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum (86,2/84,5//%)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-MorVampirella(67,5///%)
-Nisandeniz(97,4///% )
-beyazkugu87(83,0///%)
-diyetzamani(73,5///%)
-Cnc(///%)
-Huzurukalb(///%)bk:80 bt:23 mart hedef:65

Kabul etmeme şansın varmı
Maalesef eşim aradı ( markete çıkmıştı) ablamlarla geleceğiz dedi
Hıı dedim o an sesim duyuluyormuş hıı dediler onlar da arkadan, temizlik yapıyordum ya onu düşündüm dedim sıkıntı çıkmasın diye
Daha ben ne diyim
Etmezsem 3.dünya savaşı bizim evde çıkar

Kızlar soruyorum size
Şu ortamda ,başka ilçede yaşayan görümcem(çok severim kafamız iyi anlaşır)
Ancak şu durumda üniversiteden gelen oğluyla kalmaya geliyor ,bir de 365 günün 360 günü hasta olan bir kişi
Benim oğlumu biliyorsunuz çok hassas
Oof of
Hayır canım misafir anne babamız dahi olsa kabul etmemeliyiz ve biz de kimseye gitmemeliyiz. Bu durum senlik veya eşinlik bir durum değil. Nazikçe evden çıkmadığınızı ve misafir kabul etmediğinizi belirtin. Ülkemiz çok zor bir süreçte.lütfen çok dikkat edin.

Son düzenleme:
Hayır canım misafir anne babamız dahi olsa kabul etmemeliyiz ve biz de kimseye gitmemeliyiz. Bu durum senlik veya eşinlik bir durum değil. Nazikçe evden çıkmadığınızı ve misafir kaanul etmediğinizi belirtin. Ülkemiz çok zor bir süreçte.lütfen çok dikkat edin.
Bana sorulmadı ki, geliyoruz bitti

Hayır canım misafir anne babamız dahi olsa kabul etmemeliyiz ve biz de kimseye gitmemeliyiz. Bu durum senlik veya eşinlik bir durum değil. Nazikçe evden çıkmadığınızı ve misafir kaanul etmediğinizi belirtin. Ülkemiz çok zor bir süreçte.lütfen çok dikkat edin.
Ben elimi günde milyon kez yıkıyorum evde oturdupum halde, oof of karşıdakinin de düşünmesi lazım biraz da. Hatta dün yazmıştım hatırlar mısınız, ya da yok yazmamıştım önceki gün evdeydik eşim oğluma hadi halaya gidelim dedi, ben de ortalık karışık herkes otursun evinde demiştim, hatırlar mısınız üstümü değiştirdim artık takmıyorum onı falan dediğim gün, bıgün aklına koyduğunu yaptı işte

Hıı dedim o an sesim duyuluyormuş hıı dediler onlar da arkadan, temizlik yapıyordum ya onu düşündüm dedim sıkıntı çıkmasın diye
Daha ben ne diyim
Bu giidşle çıkacak bi 3. Dünya savaşı da kalmıcak dünyada, Allah sonumuzu hayır etsin. Aminn :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Ben elimi günde milyon kez yıkıyorum evde oturdupum halde, oof of karşıdakinin de düşünmesi lazım biraz da. Hatta dün yazmıştım hatırlar mısınız, ya da yok yazmamıştım önceki gün evdeydik eşim oğluma hadi halaya gidelim dedi, ben de ortalık karışık herkes otursun evinde demiştim, hatırlar mısınız üstümü değiştirdim artık takmıyorum onı falan dediğim gün, bıgün aklına koyduğunu yaptı işte
Hiç mi haber izlemiyor bu şahıslar. Ülkenin hatta dünyanın durumunu görmüyorlar mı. Şaka değil bu çok ciddi bir durum ve ciddiye alınması gerekiyor.

sabah
4 bardak su

öğlen 13.00
1 yumurtadan dil peynirli baharatlı omlet
dün akşamdan kalan 1/4 dilim unsuz brokoli pizza
1/2 kk tulum peyniri
3 yeşil zeytin
1 köy biberi
çiğ olarak 3 kaju, 15 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
biraz soslu tavuk
3 yk siyez bulgur pilavı
1,5 yk fırında baharatlı sebze
dom. soslu acı biber ve salata (havuç, marul, turp, k.lahana, z.yağ, limon)

az sonra 1 kupa yeşil çay ve belki 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 45 dk leslie @perihan00

Daha ben ne diyim
Allah aemanet olsun oğlun canım

Daha ben ne diyim
Ama böyle bir zamanda gelmeleri cokkk riskli bas bas bağırıyor lar yaklaşmayın evden cıkmayın hemde evladın var

Menüm

Kahvaltı
2 yumurtadan pastırmalı, peynirli, çörekotlu omlet
2 domates ( küçük)
2 T.k. fındıklı tahin

Akşam
2 kâse kemikli ayran çorbası
Salata

Su
1 lt yi geçer
Spor
Bugün yapmam galiba ( sancım var)