Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evlendigimizden beri calismiyorum ya kotu alisti
Yakinda basliyorum basladi dellenmeye sen nobetlerde olunca ne yapacagim ben calisma filan triplerine girdi bozuldum baya
Yatili bakici dusunuyorum o yardimci olur artik yapacak bir sey yok

Yaa yine gitti alintilar @@

Ne guzel kaynanalarla ilgili yazilanlari almistm
bnmkide evlere senlik ben sizofreni belirtileri goruyorum kaynanamda. Bugun soyledigini yarin soylemedim diyo kafasindan biseler uyduruyo yasamis gibi bende salak gibi inaniyorum ertesi gun sordugimda yooo ben oyle bsr demedm diyo ben sok ben manset
allahdan yazin tasiniyolar koye gun sayiyorm evini tasimaya fln yardim edicem hmn gitsin

dudujan cnm bunlardaki baktirma meraki nedir ya bnmkide soruyo yaslaninca bana bakcanmi diye bende ruh halime bagli belki bakarim belki bakmam diyorum aman Allah dusurmesn

Yakinda basliyorum basladi dellenmeye sen nobetlerde olunca ne yapacagim ben calisma filan triplerine girdi bozuldum baya
Senin bransin ne cnm zor degil mi ya dr luk kac turlu insan var

Benimki yuzume hic bir sey soylemez melek melek ))(
Geldi mi ev islerinde baya yardimci olur
Ama oglunu gizlin gizlin bir doldurmmasi var iki goz ister sahitliye ))) bize geliyor oglu ile cekiliyor bir odaya konusuyor konusuyor tel.da ben olmadigim zaman ariyor skayp ayri
Sonra bakiyorum esim bir baska halde 2-3 gune bir kokusu cikiyor sorma canim
Onun yuzunden surekli aramiz bozuk

Allah yardimcin olsun canim oglunu dplduran kv cok zor bnmki bi defa yapti aldi cevabini benden ben susmuyorum asla susarsam tepeme cikar. Esininde annesinin doldurusuna gelmesi cok kotu ya

Stres, depresyon , sürekli can sıkıntısından yeme isteği. 4 yılda aldım tabi bu kiloyu canım.
Offf cok iyi anliyorum
Son 1.5 ayda ben de asiri stressten basladim abur cubura
Allahtan benim bazen cok asiri stresli durumlarda anoreksi ataklarim oluyor gunlerle bogazim kitleniyor
O yuzden cok fazla kilo almiyorum
Aliyorum da ama kompensasyon oluyor iste

Kadin dogumdan istifaliyim canim
Tusa girdim kolay bir bolume baslayacagim kismetse
Nobeti az olan daha az stressli
aaaa bende dun aranzda kadin dogumcu varmi diye sordum :)) bikac bise sormak istiyorm izin verirsen ( kendimi yasli teyzeler gibi hissettm dr bulunca herseyi sorarlar ya )
dr lugun az stresi varmi ya helede devlet hastanelernde Allah yardmcin olsun

benim yine dün akşamdan beri bulantım varrrr, dün akşam en son yine dayanamadım gittim çıkardım sonr yattım uyudu. şimdi yine bulantım var. offf çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum

Allah yardimcin olsun canim oglunu dplduran kv cok zor bnmki bi defa yapti aldi cevabini benden ben susmuyorum asla susarsam tepeme cikar. Esininde annesinin doldurusuna gelmesi cok kotu ya
benim yine dün akşamdan beri bulantım varrrr, dün akşam en son yine dayanamadım gittim çıkardım sonr yattım uyudu. şimdi yine bulantım var. offf çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum
Tuzlu kraker fln yesene cnm mideni bastirir

Sorun kv-de deyil canim
Sorun doldurusa gelen oglunda
Insan hic mi anlamaz ya
Ben kadin dogumdan esim istemedi diye istefa etdim
Cocuk hemen istedi deye yaptim
O kadar cok fedakarliklar ettim ki
Ama surekli bir seyler eksik bende onun acisindan
Surekli bir beyenmemezlik
Kv ve kayinpeder dolduruyor surekli
Her seyime karisiyorlar
Babam oglum dogarken ogluma bir daire hediyye etti yani hazir elinde daire yoktu gitti ankaradan aldi
Kayinpeder tesekkur etmek yerine istanbuldan alsin mesajini yolladi
Bu kadar vahim durum ))))

Başlayınca düzelecek eli mahkum boşver söylensin dursun sen başlayınca görür o :)
Canım çünkü korkuyorlar biz bu gelinlere yapıyoruz bunlar bize bakmaz diye sorup duruyorlar. Cenkin bir kardeşi var o da erkek savcı nişanlısı da hakim o yüzden sürekli tayinleri çıkıyor evlenince de çıkacak biliyor ki duygu ya kalacak ama yinede çenesini tutamıyor işte.
Off çok fenalar ya bizde böyle olacaz ki

Canim ya,cok zor bulantilar ben de asiri bulsntili bir gebelij gecirdim
Doktorun hangi ilaci onerdi?

Yani bilemiyorum boyle bir kayinvalideye sahipim ya,ornegim o,ondan iyi olmayacagim herhalde ben de ))yazik olur oglumun esine valla ))yok olmam oyle bilincindeyim en azindan )))

Cnm esin nereli ayni bzmkilere benziyo senin kv kp. Ama bnm esim dur demeyi biliyo. Dolduruslarina gelmiyo onlarin arada etkileniyo ama ben aliyorum onun gazini :)
Benim babamda oglum icin bankaya her ay para atiyo bnde salak gbi bunu esime soylesm esmde kp soylems o paraya bile goz koydular ne zmn alcaksn parayi diye soruyolardi esime bende kizdim o para ruzgarin kmseye zirnik koklatmam ddm kendileri bi katkida bulunmadiklari gibi bide kostek oluyolar

Canım kraker leblebi falan ye ya da sen doktora söyle ilaç yazsın reflü olacan böyle
Ooo senin kocada fenaymış sende her istediğini yapma hep böyle olursa çok yorulursun Şu ev meselesinede çok sinirlendim ne demek istanbuldan alsın allahım ya

Yaaa,bak sen. Size ne kardesim o paradan? bebeyin parasini mi harcayaklar?gulsen mi aglasan mi
Konya canim
Sizinkiler?
Ya evet genelde kiz taraf maddi manevi destekte bulunuyor erkek taraf surekli kostek

Yaaa,bak sen. Size ne kardesim o paradan? bebeyin parasini mi harcayaklar?gulsen mi aglasan mi
Konya canim
Sizinkiler?
Ya evet genelde kiz taraf maddi manevi destekte bulunuyor erkek taraf surekli kostek
Kastamonu cnm :) aynen oyle boyle yapincada ben babama diyorm yapma bse diye ruzgarin bezini fln hep babam alir her ayda annem mutlaka bi kac cift kiyafet alir. Kv dogumda bi yarim altn takti snra ogluma takilan butun altinlari istedi ki esimde verdi zaten borclari varmis ev yaptiriyolarmis da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…