Ya evet o derece karisiyorlar kendilerinun bir sey yaptigu yok ama sureklu bir beyenmemezkikCanım kraker leblebi falan ye ya da sen doktora söyle ilaç yazsın reflü olacan böyle
Ooo senin kocada fenaymış sende her istediğini yapma hep böyle olursa çok yorulursunŞu ev meselesinede çok sinirlendim ne demek istanbuldan alsın allahım ya
Haha )))Kastamonu cnm :) aynen oyle boyle yapincada ben babama diyorm yapma bse diye ruzgarin bezini fln hep babam alir her ayda annem mutlaka bi kac cift kiyafet alir. Kv dogumda bi yarim altn takti snra ogluma takilan butun altinlari istedi ki esimde verdi zaten borclari varmis ev yaptiriyolarmis da
Esine soyle ozmn kendi ailesi genc isi alsin ayyy bnmkide babam bez alinca mecbur alcak dedesi degil mi diyo sanki adam almaya mecbrYa evet o derece karisiyorlar kendilerinun bir sey yaptigu yok ama sureklu bir beyenmemezkik
Oglum 17 aylik her seyini babam aliyor izin vermiyor bizim almamiza tek torun diye hepte iyi markalardan gercekten adam hic ucuza kacmaz cocuktur bu kadar parayi niye vereyim demez zevk alir torununa bir seyler yapmaktan
Ama esim surekli aldigi hic bir seyi beyenmiyor
Yasli isi bunlar diyor baban hic cocuk renklerini tercih etmiyor falan filan
Off aklima geldikce sinir oluyorum
Tabi canim )))))))@drlch sorumu sorabilir miyim ona gre dr gtcm cnku :)
Golge etmesinler yeter diyosun :)Aslinda kv kpeder bir sey yapmasin madfi destek anlaminda diyorum ama ogullarini doldurup hayatimizi karartmasinlar yeter valla
Cnm esin nereli ayni bzmkilere benziyo senin kv kp. Ama bnm esim dur demeyi biliyo. Dolduruslarina gelmiyo onlarin arada etkileniyo ama ben aliyorum onun gazini :)
Benim babamda oglum icin bankaya her ay para atiyo bnde salak gbi bunu esime soylesm esmde kp soylems o paraya bile goz koydular ne zmn alcaksn parayi diye soruyolardi esime bende kizdim o para ruzgarin kmseye zirnik koklatmam ddm kendileri bi katkida bulunmadiklari gibi bide kostek oluyolar
Yok artık küçücük cocuğun parasına göz dikmişler yaKastamonu cnm :) aynen oyle boyle yapincada ben babama diyorm yapma bse diye ruzgarin bezini fln hep babam alir her ayda annem mutlaka bi kac cift kiyafet alir. Kv dogumda bi yarim altn takti snra ogluma takilan butun altinlari istedi ki esimde verdi zaten borclari varmis ev yaptiriyolarmis da
Seninki dayak istiyor bence almış adamcağız ya ayıp beğenmemezlik olur mu? Baban alsın eline senin bu kocayı.Ya evet o derece karisiyorlar kendilerinun bir sey yaptigu yok ama sureklu bir beyenmemezkik
Oglum 17 aylik her seyini babam aliyor izin vermiyor bizim almamiza tek torun diye hepte iyi markalardan gercekten adam hic ucuza kacmaz cocuktur bu kadar parayi niye vereyim demez zevk alir torununa bir seyler yapmaktan
Ama esim surekli aldigi hic bir seyi beyenmiyor
Yasli isi bunlar diyor baban hic cocuk renklerini tercih etmiyor falan filan
Off aklima geldikce sinir oluyorum
Allahim ayni ya benimki de bsna mi yapiyorlar kizlari icin yapiyorlar diyorEsine soyle ozmn kendi ailesi genc isi alsin ayyy bnmkide babam bez alinca mecbur alcak dedesi degil mi diyo sanki adam almaya mecbr
Ben preeklampsiyle dogum yaptim canim 34 haftalik dogdu oglum. Bidahaki dogumdada yine ayni rahatsizligi gecirirmiyim. Hamile kalmadan dr gtsem belli olur mu yani testle fln. Bide dr bana dogmdan 1 hafta snra dahiliyeye git demisti ben gitmedm gitmem gerekirmiTabi canim )))))))
Kizlar benim ana babamda tum sucYok artık küçücük cocuğun parasına göz dikmişler yaBizde maddi sıkıntı yok allahtan kendi paraları var bize karışmazlar hatta yardımcı olurlar bizimki çene çene.
Seninki dayak istiyor bence almış adamcağız ya ayıp beğenmemezlik olur mu? Baban alsın eline senin bu kocayı.
Yok artık küçücük cocuğun parasına göz dikmişler yaBizde maddi sıkıntı yok allahtan kendi paraları var bize karışmazlar hatta yardımcı olurlar bizimki çene çene.
Seninki dayak istiyor bence almış adamcağız ya ayıp beğenmemezlik olur mu? Baban alsın eline senin bu kocayı.
Ohooo bunlar neki koye ev yaptircaklar diye esime arabayi sattirdi esim gecen kis 10 defa koye gitti geldi o koye gittignde bende annemlere gidiyodum o bile sorun oldu neden burda kalmiyosn bizi sevmiyomsn dediler bende annem babami dha cok seviyrm orda kalcm demstm :) ay bende az degilim hee :))Allahim ayni ya benimki de bsna mi yapiyorlar kizlari icin yapiyorlar diyor
Kotuleme diyorum agirima gidiyor adamin umurunda degil
ben babama soylesem cok uzulur o yzden soylemyrmKizlar benim ana babamda tum suc
Biz yapiyoruz sana ne sen karisma kocandir onun da karakteri boyle boanacak halin yok ya ne soylese sesini cikarma deye deye bu hale getirdiler
Canim 1 kere preeklampsi oldu diye diger dogumlarda da aynisi olacaq diye bir sey yokBen preeklampsiyle dogum yaptim canim 34 haftalik dogdu oglum. Bidahaki dogumdada yine ayni rahatsizligi gecirirmiyim. Hamile kalmadan dr gtsem belli olur mu yani testle fln. Bide dr bana dogmdan 1 hafta snra dahiliyeye git demisti ben gitmedm gitmem gerekirmi
Hosgeldn cnm gecmis olsun yat dinlen bol bol ilaclari ihmal etmeMerhaba guzel takimim aranza dondm ins tam olrk iyilesemsmde dunden cok daha iyiym cok sukur dunku menum cok dengeszdi sabh 1 poaca yedm snra aksma kdar hcbisey yiyemdm aksamda corba ve cok az etli ince bi pide yedm ilacmi icmk icn gecede mandalina su andada istahm uok ama antbyotk kullnyrm cok dikkat edemesemde yinede diyetede uygun seyler yemye calscm sizler naslsnz aramza yeni katilan arkadslr hosgeldnzzz sefalar getrdnzzz tum gecms olsun dilekleri icnde cok tesekkur ederim
Seninkiler de az degiller vallaOhooo bunlar neki koye ev yaptircaklar diye esime arabayi sattirdi esim gecen kis 10 defa koye gitti geldi o koye gittignde bende annemlere gidiyodum o bile sorun oldu neden burda kalmiyosn bizi sevmiyomsn dediler bende annem babami dha cok seviyrm orda kalcm demstm :) ay bende az degilim hee :))
Nekdr paramiz varsa aldilar 30 mlyara yakin paramiz gitti koydeki eve esime diyrm baban koye ev yaptrdm demesn sen yaptrdn evi diye
ben babama soylesem cok uzulur o yzden soylemyrm
Hosgeldin canimmmmMerhaba guzel takimim aranza dondm ins tam olrk iyilesemsmde dunden cok daha iyiym cok sukur dunku menum cok dengeszdi sabh 1 poaca yedm snra aksma kdar hcbisey yiyemdm aksamda corba ve cok az etli ince bi pide yedm ilacmi icmk icn gecede mandalina su andada istahm uok ama antbyotk kullnyrm cok dikkat edemesemde yinede diyetede uygun seyler yemye calscm sizler naslsnz aramza yeni katilan arkadslr hosgeldnzzz sefalar getrdnzzz tum gecms olsun dilekleri icnde cok tesekkur ederim
Hadi yaCanim 1 kere preeklampsi oldu diye diger dogumlarda da aynisi olacaq diye bir sey yok
Belli olmuyor onceden malesef ozgu bir testi yok
Dahiliyeye herhalde kciger e
doktorun sende onemli bir sorun farkedip o yuzden mi yonlendirdi dahiliyeye
Varmiydi oyle bir sey dahiliyenin degerlendirmesi gereken
Gecmis olsun bu arada
Cocuk kac ayinda simdi?
E yanii senin baban almis zaten onlarin almasina ne gerek var :)Seninkiler de az degiller valla
Baksana
Benim esim daha yeni mezun 1 sene falandir calisiyor o yuzden pek bir sey yapmadi ailesu icin
Ama esime bir daire almislardi biz oturalim diye sonra esimin abisi villa yaptiriyordu onu satip yardim amacli ona verdiler ben de nasil olsa kendileri almisti diye karismadim
Ama abisinin 3cu evi ya
Benim esim daha 1 ev alamadi
Simdi oturdugumuz ev de ben ogrenciyken babamin aldigi ev ))))ona guvendiler herhalde )))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?