Yok canim ya..ailem olacak insanlar zaten hayatimi mahvetti uzun hikaye...Ailen destek olursa çok kolay atlatırsın Allah yardım eder
Ne söyleyelim olmuş dememimi bekliyorsun?Siz söyleyin bakalım.
Sabah incir zeytin kürü
Ara 3 tam ceviz 5 tane torku çikolatalı ruseymi
Öğlen her yemek 2 kaşık olacak şekilde mercimek çorbası et sote bulgur pilavı yoğurt 1 kaşık
Arada 1 meyveli soda
Yarım yaş pasta
2 avuc tuzsuz çekirdek
Akşam yemeği yesil fasulye bulgur pilavı 3 YK kadar ikiside
Saat 9 gibi yarım yaş pasta. Su 1 lt filan
Geçmiş olsun canımMenüm sabah 2 slm ekmek peynir zeytin salata domates
Ara 10 çilek
Akşam 5 tane mercimek köftesi biraz balık salata
Spor yok çok hastayım ayağa kalkamiyom
Allah gönlüne göre versin canımKizlar nasilsiniz? Ben bu ara yogunum ev aramaya tutustuk ev alicaz hazir faizler dustu. Milletin evine 10 yildir kira oduyoruz artik kendi evinimizi odemek istiyorum rabbim nasip ederse. Dua ederseniz cok sevinirim
Rahmetli annem derdiki, böyle durumda abdest al, içinin yangını sönsün, kuran oku, huzur bul.Listeyi yarin yaparim kafam hiç yerinde değil ..
Evet doğru..ama hangi yüzle yapcam bunu..beni ağir derecede tahrik edip ağiza alinmayscak hakaretler iftiralar edince bende dayanamadim birsürü çirkin sözler söyledim hatta bugün namazlarimida kilamadim..Rahmetli annem derdiki, böyle durumda abdest al, içinin yangını sönsün, kuran oku, huzur bul.
Biliyorum çok zor fakat başka yapacak birşey yok.
Allah yar ve yardımcın olsun
Sakın canım, şeytana uyma. Olan olmuş hemen kalk silkelen. Abdestini al, namazını kıl, biraz kuran oku.Evet doğru..ama hangi yüzle yapcam bunu..beni ağir derecede tahrik edip ağiza alinmayscak hakaretler iftiralar edince bende dayanamadim birsürü çirkin sözler söyledim hatta bugün namazlarimida kilamadim..
O kadar uzuldumki hakkında hayırlısı olsun inşallah Almanya'da boşanma nasıl bilmiyorum da nafaka filan bağlanıyor degilmi.Allah büyük mutlu değilsen cocuklarinla birlikte hayata tutunmak en iyisi bir kadın Allah'ın izniyle herşeyi başarır.yillarca değişmeyen biri asla değişmeyecektir.tahammul edemeyeceksen uzatmanın anlamı yokHalinize şükredin kizlar ..bazen derdinizi anlatiyorsunuz..yinede Allah bilir ama aranizda kocasi en çok kötü olan ne yazikki benim gibime geliyor..keşke benimkide bana ilgi göstermese sakin bir ruh halinde bir insan olsaydida yobaz geçimsiz edepsiz çenesi düşük zulüm eden olmasaydi..sadece en azindan çocuklara iyi davransaydi onunlada yetinirdim idare ederdim..ama oda yok..
Hadi bakalım inşallah gönlünden geçen olsunKizlar nasilsiniz? Ben bu ara yogunum ev aramaya tutustuk ev alicaz hazir faizler dustu. Milletin evine 10 yildir kira oduyoruz artik kendi evinimizi odemek istiyorum rabbim nasip ederse. Dua ederseniz cok sevinirim
Eşime soruyumAlmanya da yasayan arkadaslara bir sorum olacak.
Almanyadan emekli biriyle 1.5 yil evli olan bir akrabam var. Esi vefat ederse maaşından yararlanabilir mi? Esi hasta cok. Kadinin yaşı 59. Alamazsin 5 yil evli olman gerekirdi diyorlar dogru mu bu
Tamam canım sevinirim. Kadın magdur olacak cunkuEşime soruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?