Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne söyleyelim olmuş dememimi bekliyorsun?
Çok beklersin hatçem olmamış

Rahmetli annem derdiki, böyle durumda abdest al, içinin yangını sönsün, kuran oku, huzur bul.
Biliyorum çok zor fakat başka yapacak birşey yok.
Allah yar ve yardımcın olsun
Evet doğru..ama hangi yüzle yapcam bunu..beni ağir derecede tahrik edip ağiza alinmayscak hakaretler iftiralar edince bende dayanamadim birsürü çirkin sözler söyledim hatta bugün namazlarimida kilamadim..

Evet doğru..ama hangi yüzle yapcam bunu..beni ağir derecede tahrik edip ağiza alinmayscak hakaretler iftiralar edince bende dayanamadim birsürü çirkin sözler söyledim hatta bugün namazlarimida kilamadim..
Sakın canım, şeytana uyma. Olan olmuş hemen kalk silkelen. Abdestini al, namazını kıl, biraz kuran oku.
Bu gece uyuyamazsın biliyorum

Bugünkü menüm

kahvaltı
Biberli ömlet
Salatalık peynir

ara
İki üç çilek

akşam
1 tabak barbunya pilaki

ara
1 adet küçük muffin

su: yarım litre

spor 2500 adım yürüyüş

Normalde kalori olarak fazla tüketmiyorum ama avayip şişlinliğim var. Keto denemek istiyorum bakalım naparım:

O kadar uzuldumki hakkında hayırlısı olsun inşallah Almanya'da boşanma nasıl bilmiyorum da nafaka filan bağlanıyor degilmi.Allah büyük mutlu değilsen cocuklarinla birlikte hayata tutunmak en iyisi bir kadın Allah'ın izniyle herşeyi başarır.yillarca değişmeyen biri asla değişmeyecektir.tahammul edemeyeceksen uzatmanın anlamı yok

Günaydın güzeller.
Biraz yol yorgunluğu biraz adet dönemi birazda hava değişiklikleri beni çok yordu. Akşam eve pert geliyorum. Sizi ihmal ediyorum kusura bakmayın. Bu hafta benden yana güzel sonuçlar gelecek inşallah. Sizden de aynı müjdeli haberleri bekliyorum yarın işim bitince bugün bı geçmiş yapicam inşallah

Günaydın kızlar dün yazamadım menümü derse gitmiştim dönünce çok açıktım birde saçımı kestirmiştim begenmedim eşimde kalbimi kırdı erkenden uyudum.
Sabah 13.30
2 yumurta ve lor peynirli omlet
1 küçük salatalık 5 zeytin
1 dilim tam buğday kızarmış ekmek
Akşam
20.30
1 paket noodle
2-3 kaşık kabak yemeği
1 avuç (leblebi+ fıstık)
8-10 fındık
2 çay k bal
Çok saçma bir menü oldu farkındayım eve geldiğimde çok acıkmıştım. Başım dönüyordu. dışarda bir şey yemek istemedim 30 dk tempolu yürüyüş yaptım

Gulhan1 perihan abla cok uzuldum ya. Cok konusan hele hele uysuz adamla. Hic ugrasilmaz. Cok haklisin. Ama azmis kudurmustan beterdir. O oyle bir adam onu anladik artik. Onun gozunu hicbirseye korkutamassin. Dize getiremessin. Gecen duzeldi sesi cikmio falan. Dedin ama ben biliyordum onun karakteri bu ve gene patlak verecek. Ama genedr senin icin dua ettim. Ablacim. Kendi yolunu ciz bak. Keyfine. Bunla mucade edecegine hayatla. Mucadele gecimle mucadele et

Almanya da yasayan arkadaslara bir sorum olacak.
Almanyadan emekli biriyle 1.5 yil evli olan bir akrabam var. Esi vefat ederse maaşından yararlanabilir mi? Esi hasta cok. Kadinin yaşı 59. Alamazsin 5 yil evli olman gerekirdi diyorlar dogru mu bu

Eşime soruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…