İnşallah 57.0 dım bayramdan önce hatta 56 yı da gördüm bi anda tepe taklak geldimhaftaya 58 e elveda o zamaaan
İnşallah 57.0 dım bayramdan önce hatta 56 yı da gördüm bi anda tepe taklak geldim
Halbuki hedefi onikiden vurqcagıma nekadarda emindim hedefimi koyarkenkizlar aylik hedeflere son 18 gun kalmis
Hepimiz verelim hepimiz taş gibi olalım zayıf sıkı fit olalım inşallaaahh çok aminhay Allah aklimda kalmamis olsun yine verirsin
ama o zaman köz kokusu olmuyorBen mangalda deyilde fırında közleyip, doğrayıp buzluğa koyuyorum
ayyy feciiSürdügüm bisikletler ise yaramis, gerci yediklerimede dikkat ettim, adam beni profosyonel sürücü saniyo heralde dün 18 km yaptiksuan sünnet cocuklari gibiyim
Halbuki hedefi onikiden vurqcagıma nekadarda emindim hedefimi koyarkenbu bayram beni mahvetti a dostlar
Hepimiz verelim hepimiz taş gibi olalım zayıf sıkı fit olalım inşallaaahh çok amin
ama o zaman köz kokusu olmuyorben o aromayı istiyorum
Canin kupkup seviom ben ezilmis degilbayağı zahmetli bir şeymiş, afiyetle yiyin. Bu kadar kızartma yaptıktan sonra insan kızartma yemeye de tövbe eder :)
biz dışarıda mangalda közlediğimiz patlıcan ve kırmızı biberle yapıyoruz bunu. O bile çok yorucu oluyor
ben tutturamıycam kesinkizlar aylik hedeflere son 18 gun kalmis
of of offf ne yenir ama ekmeği bandıra bandırabi hunkarbegendi yap da yiyek be
Teşekkür ederim kuzum ödem atmaya başladım dahasupersin natsuuu
darisi basimaa
hic zorlamiyorum cips bile koyuyorum onune. sadece bi sey yesin yeter
yaglar kasa donusuyor inceliyorsun ama tartiya yansimiyor. zaten onemli olan incelmek. moral bozma. haftada 4 gun spor ideal. hergun spor onerilmiyor dinlenmek de lazim cnm. eminim yakinda eksi de goreceksin
obezim dun gece oksuruk azaldi icim biraz rahatladi cok sukur uyuyabildi yani. ama ates cikiyor bakalim 3 gun daha gecmezse ates goturucem. acikcasi bu viruste hastaneye sokmak istemiyorum cocugu. caresiz kalirsam goturucem anca.
ben tutturamıycam kesinbir ay kullanayım hapı olmadı bir ay bırakıcam.çünkü moralimi bozuyor eksi görememek
of of offf ne yenir ama ekmeği bandıra bandıra
ekmek dahi yemiyorum son 15 gündür zalım tartı olacak şey mi bu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?