Oofff durumlar vahim wc sorunu yansidi tartiya 74 un asagisini goremedim. Bir turlu yaa moraller sifir
Gecen cuma 75
Bu cuma 74.8
Verilen 200 gr cıkkk
moni
Teşekkür ederim kuzum ödem atmaya başladım daha
Sen çok güzel kararlı bir şekilde ilerliyorsun
Evet olmuyor malesefama o zaman köz kokusu olmuyorben o aromayı istiyorum
Hedefim koyduğum an dan +400 gram fazlayım☺ hiç veremedim yani anlayacağın imkansız 18 günde artık.kac kilo kaldi aylik hedefine
amiinnn amiiinnn
7. Seviyedeyken ne kadar canım istemişti biliyormusun.bi hunkarbegendi yap da yiyek be
Ekmeklemi yeniyor? Bak onu bile bilmiyorumof of offf ne yenir ama ekmeği bandıra bandıra
ekmek dahi yemiyorum son 15 gündür zalım tartı olacak şey mi bu!
Hedefim koyduğum an dan +400 gram fazlayım☺ hiç veremedim yani anlayacağın imkansız 18 günde artık.
7. Seviyedeyken ne kadar canım istemişti biliyormusun.
Oysaki hiç yapmadım, tadını dahi bilmem
bırak yemeyi, yapanı bile görmedim
Ekmeklemi yeniyor? Bak onu bile bilmiyorum
aaa acaba neden??Ayyy kiz bende diom neden herkes bildirim yapiyor
Canim ya sonradan aklima geldi yarin regli olucam ondan galibavalla yediklerimize baksana eda ona gore gayet iyi. ben tamam istedigimi yiyerek de kilo verebiliyorum bunu test ettim bu hafta ama cok az veriyorum boyle devam edersem bi yil diyet yaparim o yuzden ben menulerimi biraz duzelticem. oglanin dogumgunune 5 ay var hedefime ulasmam sart
sag ol natsum
ilerliyorum bir kani gibi ama menulerimi duzelticem biraz hizlancam ins
dr sorsam kesinlikle bırakma der.zaten üç aylık hap var elimde. Ben de 80 kiloyu gördüğümde dondurmalı irmik helvası yapacaktım kendime biliyor musundr a danismadan oyle bi sey yapma. kilo durumundan bahset belki bi cozumu olur
valla cok canim cekti acaba hedefi tutturursam tavuk dunyasi yerine bunu mu yesem
yaparım ben sana gezogil. Sen gel yeter ki7. Seviyedeyken ne kadar canım istemişti biliyormusun.
Oysaki hiç yapmadım, tadını dahi bilmem
bırak yemeyi, yapanı bile görmedim
yok canım.o benim obezliğimdenEkmeklemi yeniyor? Bak onu bile bilmiyorum
olsun cok guzel bana geliosun yabas yavasgunaydin kizceleerrr
kilom gecen cuma 76.4
bugun 75.8
fark - 600 cük
Waoowww harikaisn. Sessiz atin tekmesi deriz biz bunaHayırlı cumalar hanımlar.Kilomu yazayım sonra işe devam.Bir yandan temizlik,bir yandan sipariş.
Geçen hafta : 81.1
Bugün : 78.2
Fark : 2.9
Yüzde : 3.57
moni
Buse niye asil listede degil*** 10. TAKIM 687. ETAP ***
60kiloyum (85,8/85,6/0,2/% 0,23)
Mumu85(77,0/76,1/0,9/%1,17)
Obezzto (87,3/87,2/0,1/%0,11 )
Aylin42konya(81,1///% )
Optumkibby(57,5/58,0/-0,5/%-0,87)
dunya cadisi(66,1/64,8/1,3/%1,97)
sara_28(87,0///% )Sabit.
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat(78,5/78,6)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70,3/69,8) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,8/80,2) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
-Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
-Nezesali (58,3/)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (74,8/)
eddak(75/74,8)hg:69
busefit(76,4/75,8)
ekrl(64/63,7)
Aylin beni gecersen intihar ederimHayırlı cumalar hanımlar.Kilomu yazayım sonra işe devam.Bir yandan temizlik,bir yandan sipariş.
moni
seninde yaglar kasa donusuyor demekki o yuzden tarti oynamasada inceliyorsundur. senin adina sevindim cnm
Hayırlı cumalar hanımlar.Kilomu yazayım sonra işe devam.Bir yandan temizlik,bir yandan sipariş.
moni
Inşallah obezim öyle çok isterimkidr sorsam kesinlikle bırakma der.zaten üç aylık hap var elimde. Ben de 80 kiloyu gördüğümde dondurmalı irmik helvası yapacaktım kendime biliyor musuno kadar istiyor ki canım
yaparım ben sana gezogil. Sen gel yeter ki
yok canım.o benim obezliğimden
Aylin geçer canım, başka şey söyleAylin beni gecersen intihar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?