Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim ya sonradan aklima geldi yarin regli olucam ondan galiba
bilmiyorum sirf ondan degildir bayaa yedin sende cunku bu hafta kola bile ictin

yaa kiyamam sanaa ama kilo sagligindan onemli degil. sen git bi derdini anlat bakalim dr a belki de bi caresi var
Hayırlı cumalar hanımlar.Kilomu yazayım sonra işe devam.Bir yandan temizlik,bir yandan sipariş.

Geçen hafta : 81.1
Bugün : 78.2
Fark : 2.9
Yüzde : 3.57

moni

vallahi harikasin super otesi masallahhh
olsun cok guzel bana geliosun yabas yavas ben regli olayim bitsin yuruyua arti leslie yapicim

Waoowww harikaisn. Sessiz atin tekmesi deriz biz buna

ben spor 69 a gelince baslarim. bende cok fıtık var bu kiloda baski oluyo onlara

Buse niye asil listede degil

kuzu ben izine ayrilmistim. bu hafta dugun var misafirim gelcek ben gidicem falan o yuzden donmedim izinden

If yap obeztom,yediğin 6 saatte de ölçülü ye,45 dk leslie,bi de yürüyüş bak nasıl gidiyor kilolar.Ama ilacından dolayı ne kadar verirsin bilemem tabii ki.Ben menü yazamıyorum hiç vaktim olmuyor.Bu saate kadar ne yediğimi yazayım.

14:00 de 2 hşl yumurta
16:00 da 1 kase tarçınlı yoğurt
19:00 da 2 kepçe et sulu sebze çorbası yer kapanışı yaparım.

Oğlumunun işten geliş saatine göre bazen 8 e sarkabiliyor

İçinde biraz et parçalarıda var.Blenderdan geçirdim.Biraz koyu kıvamlı yaptım içimi tutsun diye

Kabak,havuç,biber,domates,maydonoz,dereotu,bulgur,kırmızı mercimek,kuru soğan,et,tahmini 1/4 civarı da et suyu koydum.

Leslie ile yuruyus spormu millet neler yapiyor buna pek. Spor denemez. Lelsie bile 15 dakka yapabiliyorum bende 69 70 te yapicam guzel. Sporlari. Aynen benmde dizim aksiyor bu sefer korkuyorum

Çok tşk ederim busecim.Sizlerde öylesiniz canım benim.

If çok güzel ben sürekli yaparım bunu.Aralarda da ölçülü yiyip bir de leslie ve yürüyüş yapınca çok güzel veriliyor.Ama duraklama illaki oluyor

Leslie ile yuruyus spormu millet neler yapiyor buna pek. Spor denemez. Lelsie bile 15 dakka yapabiliyorum bende 69 70 te yapicam guzel. Sporlari. Aynen benmde dizim aksiyor bu sefer korkuyorum

leslie spor tabiki cnm. benim malesef 6 fitik var ve dr agir kaldirma yuruyus yapma uzun ayakta kalma demisti bana. fizik verdi gidemedim son durumu bilmiyorum hele biraz daha zayiflayayim tekrar fitiklara baktirip ona gore dr a danisicam spor icin

senin dizinde ne sorun var? gecmis olsun

boyle kilo vereyim de duraklasin arada ama nerdee az daha vereyim kilo da baslayacagim bende yuruyuse

Ben rahatsızlıklarımı sayayım mı.
Bisikletten düştüm dizim de menüsküs yırtılması var.

Çok ciddi anlamda bel kayması var.Dr vida (platin)takılması şart dedi.

%70 skolyoz var omirilik kemiğim S şeklinde.Ve omiriliğin sağı ve soluna olmak üzere 32+32 adet vida takılacakmış.Kilo verirsen sıkıntıların azalabilir dedi.Bide yüzme şart dedi ama pandemiden gidemiyorum.Fizik tedavi verdi ona da gidemiyorum

Boyunda nur topu gibi 2 tane kocaman fıtık var

Ama var ya spor ve yürüyüş yapalı daha rahatım.Verdiğim kilolarda baya rahatlattı beni

Gel sevmiyorum deme sende başla.Bende hiç sevmiyorum canım.Ama bi azim,karar ve hedef varken o kadar keyifli yapılıyor ki.Leslie de ki kadından daha hızlı yapmaya çalışıyorım,o yürür pozisyana gelince ben hopluyorum yapmaya devam ediyorum.Ama öyle bir terliyorum ki.Bide duşumu alıp sonra yatıyorum oh mis

İnşallah canım.Senin fıtıklar nerde belin de mi?Çok geçmiş olsun

cok cok cook gecmis olsun
bnm de boyunda 4 belde 2 fitik var. disk kaymasi annemde var bende yoktur insallah bilmiyorum son durumumu

yine de dikkatli ol hoplaman sakincali olabilir Allah korusun

Zorlamamak lazim bence ama genede hareket etmek. Cunku verilmiyor kilo hareket etmeden 200 300 bize yetmez gr gr gidiyor
Kizlar gecmis olsun. Yuruyus bile olsun ypmak lazim ya en kotu

Selamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
Benim son zamanlarda ummadığım durumlar oldu. Pandemi nöbeti tuttum. Artık pozitif hastalara gidilecek dendi.
Bu arada kardeşimi sozledik. Bazı sorunlar oldu. Benim kendi icimdeki savaslarim. Küçük oğlan bizi daraltti. Tekrar başa sardık yorgunum artık çok yorgun

Sanada çok geçmiş ok
cok cok cook gecmis olsun
bnm de boyunda 4 belde 2 fitik var. disk kaymasi annemde var bende yoktur insallah bilmiyorum son durumumu

yine de dikkatli ol hoplaman sakincali olabilir Allah korusun
Sanada çok geçmiş olsun canım.Valla dr spor yap dedi ama inşallah zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…