- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Çok tşk ederim fulyacım ❤Bende seni çookk tebrik etmek istiyorum.Ne zaman edicem ki acepaylincim canım benim harika bir rakam tebrik ederim
Yaparsın busecim azimlisin maşallahkendime haftalik hedef 800 gr koydum ayda 3.200
bu sekilde oglanin dogumgunune hedefim tutuyor ancak
Çok hoşsun yaaya bu kilolari alirken aklim nerdeydi ya3 kg degil 5 kg degil
heralde kis uykusundaydim baska aciklama bulamiyorum
Kardeşini Allah mutlu mesut etsinSelamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
Benim son zamanlarda ummadığım durumlar oldu. Pandemi nöbeti tuttum. Artık pozitif hastalara gidilecek dendi.
Bu arada kardeşimi sozledik. Bazı sorunlar oldu. Benim kendi icimdeki savaslarim. Küçük oğlan bizi daraltti. Tekrar başa sardık yorgunum artık çok yorgun
bu ilacı sen de kullanmıştın aylin sende de ödem yaptı mı??bir de nette çok iştah açar diyor ben de o yok şükürIf yap obeztom,yediğin 6 saatte de ölçülü ye,45 dk leslie,bi de yürüyüş bak nasıl gidiyor kilolar.Ama ilacından dolayı ne kadar verirsin bilemem tabii ki.Ben menü yazamıyorum hiç vaktim olmuyor.Bu saate kadar ne yediğimi yazayım.
14:00 de 2 hşl yumurta
16:00 da 1 kase tarçınlı yoğurt
19:00 da 2 kepçe et sulu sebze çorbası yer kapanışı yaparım.
Oğlumunun işten geliş saatine göre bazen 8 e sarkabiliyor
İçinde biraz et parçalarıda var.Blenderdan geçirdim.Biraz koyu kıvamlı yaptım içimi tutsun diye
Kabak,havuç,biber,domates,maydonoz,dereotu,bulgur,kırmızı mercimek,kuru soğan,et,tahmini 1/4 civarı da et suyu koydum.
haticecim Allah kolaylık versin canım.Selamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
Benim son zamanlarda ummadığım durumlar oldu. Pandemi nöbeti tuttum. Artık pozitif hastalara gidilecek dendi.
Bu arada kardeşimi sozledik. Bazı sorunlar oldu. Benim kendi icimdeki savaslarim. Küçük oğlan bizi daraltti. Tekrar başa sardık yorgunum artık çok yorgun
allah kolaylık versin canımSelamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
ben pandemi ile başladım leslieye ve çok da zevkli geçiyordu.dışarı çıkma imkanı yoksa iyi bir seçenek. Benim dizimde de problem var ama 3 milde zorlanmıyordum . Hızlı leslie zorlayabilir ama 3mil tavsiye ederimLeslie ile yuruyus spormumillet neler yapiyor buna pek. Spor denemez. Lelsie bile 15 dakka yapabiliyorum bende 69 70 te yapicam guzel. Sporlari. Aynen benmde dizim aksiyor bu sefer korkuyorum
buse spor yapmadan çok yavaş gider. Dışarı çıkamıyorsun bebekten, evde yürüyüş=leslie senin için en iyi çözüm hele ki fıtık varsaleslie spor tabiki cnm. benim malesef 6 fitik var ve dr agir kaldirma yuruyus yapma uzun ayakta kalma demisti bana. fizik verdi gidemedim son durumu bilmiyorum hele biraz daha zayiflayayim tekrar fitiklara baktirip ona gore dr a danisicam spor icin
senin dizinde ne sorun var? gecmis olsun
boyle kilo vereyim de duraklasin arada ama nerdeeaz daha vereyim kilo da baslayacagim bende yuruyuse
ve bu kadar raharsızlıkla sen çalışıyorsunBen rahatsızlıklarımı sayayım mı.
Bisikletten düştüm dizim de menüsküs yırtılması var.
Çok ciddi anlamda bel kayması var.Dr vida (platin)takılması şart dedi.
%70 skolyoz var omirilik kemiğim S şeklinde.Ve omiriliğin sağı ve soluna olmak üzere 32+32 adet vida takılacakmış.Kilo verirsen sıkıntıların azalabilir dedi.Bide yüzme şart dedi ama pandemiden gidemiyorum.Fizik tedavi verdi ona da gidemiyorum
Boyunda nur topu gibi 2 tane kocaman fıtık var
Ama var ya spor ve yürüyüş yapalı daha rahatım.Verdiğim kilolarda baya rahatlattı beni
Gel sevmiyorum deme sende başla.Bende hiç sevmiyorum canım.Ama bi azim,karar ve hedef varken o kadar keyifli yapılıyor ki.Leslie de ki kadından daha hızlı yapmaya çalışıyorım,o yürür pozisyana gelince ben hopluyorum yapmaya devam ediyorum.Ama öyle bir terliyorum ki.Bide duşumu alıp sonra yatıyorum oh mis
tatlım motivasyon kaçtı gelmiyor bir türlü. izni motivasyon toplayayım diye aldım ama bir yerlere gidemediğim için sıkıldım. hepten olmadı. demiri bıraktım ama araya regl girdi falan.... şu ara istediğimi yiyorum. sıkmıyorum kendimi. ama pazartesi iş başı var. Allahın izniyle pazartesi kesin başlıyorum.Çok tşk ederim fulyacım ❤Bende seni çookk tebrik etmek istiyorum.Ne zaman edicem ki acep
Bugün nasıl geçti,neler yedin?
Bende ödem yapmadı,iştahım açılmıştı.Çok şükür sende iştah olmamışbu ilacı sen de kullanmıştın aylin sende de ödem yaptı mı??bir de nette çok iştah açar diyor ben de o yok şükürbir de iştah açılırsa seyreyle gümbürtüyü
ben de en son 18.30/ 19.00 da yiyorum ama senin mide küçük aylin. O yüzden sıvı seni her türlü tok tutar, kalori olmadıktan sonra rahat rahat verirsin
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu hafta sadece ben sabit kaldım herkesten özür dilerim
Liste henüz hazir değil ama 3 olmuşuz gördüğüm kadariylaKaçıncı olduk belli mi
Yürüyüşün çok güzel,kahvaltın ayrı bir güzel.Köfteyi pidesiz yeseydin,bi de makarna yemeseydin menün güzelmiş canımtatlım motivasyon kaçtı gelmiyor bir türlü. izni motivasyon toplayayım diye aldım ama bir yerlere gidemediğim için sıkıldım. hepten olmadı. demiri bıraktım ama araya regl girdi falan.... şu ara istediğimi yiyorum. sıkmıyorum kendimi. ama pazartesi iş başı var. Allahın izniyle pazartesi kesin başlıyorum.
bugün
sabah 3 yk ev yoğurdu, 2 yk granola, 2,5 ceviz, 1 orta boy muz, 2 tk şekersiz (az ballı) chialı böğürtlen-vişne marmelatlı, tarçınlı, 1 tk tahinli kase
öğlen dışarıda
pideli köfte ve domates biber
ara
1 çikolata
1 bardacık
1 kupa filtre kahve
akşam
1 karnıyarık (kızartma değil)
makarna
cacık
1/2 çikolata
yatana kadar 3 lt su
10.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?