Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar
Bi sorum olacak acil
Biliyorsunuz benim oğlum alerjik genelde onun kadar olmasa da ben de
4 yaşında ve şimdiye kadar hiç balık alerjisi olmadı
Benim vücudumda 10 gündür neredeyse, sivilceler cıktı sürekli ama ben 3.u bir arada ya bağladım 5 gündür falan da içmiyorum ama hala devam ediyor
.aynı şekilde bu 10 günlük süreçte oğlumda ilk başta sırtında bir adet birazdan atacağım fotodaki gibi yara cıktı, bizimkiler kaşımışsın gece sen yara yapmışsın oraya uzanamaz o dedi . Bana da öyle geldi ama gün be gün arttı 4 gün peşpeşe şurup verdim ama devam ediyor ve ben dün gece uzun uzun düşündüm ve balıktan olduğuna karar verdim
.
Yani şöyle ki balığı patatesli buğulama yapıp yiyordujk onun yediğinden ben de yiyorum yanı.
Ay sanki çocuğumun vücudunda sigara söndürülmüş gibi.
Böyle bir şey ilk.kez başıma geliyor .
Buranın hastaneleri hep malum hastalarla dolu ama tabi iki üç gün daha gözlem altında tutacağım olmazsa mecbur götüreceğim napim.
Foto atıyorum şimdi.aslinda böyle foto atma taraftarı da değilim çocukların , ama şu an başka çarem yok.
Ya bu ne ya .30 sneelik alerji hastasiyim böyle bir şey görmedim
Inşallah geçer yavrum ya
Baliği temizleyip buzluğa koydum ,iki günde bir sanırsam 4 kez buğulama yaptım, nereden bilebilirim ki daha önce hiç omamistu

Bunun kesinlikle alerjik olduğunu sanmıyorum hiç vakit kaybetmeden doktora gitmelisin evet pandemi var ama hayat devam ediyor bu durumda önemli ve ihmale gelmez balık yemek böyle yaralara yol açmaz diye düşünüyorum ancak ne tür bir balık yediğinizde önemli tabi

Ya ben de şaşırdım bakalım bir araştırayım.da iyi bir çocuk doktoruna götüreceğim inşallah.belki de direkt profesöre çıkarırım. Bakayım da bir, buradaki devlet hastanesini kapatmışlar komple covidli hastalara
Ebakicam özelde uzman kim var

Günaydin kizlar, hafta sonum cookk yogun gecti , dün de yorgunluktan perte cikmistim :) fazla yemeyip bol hareket ettigim halde + dayim lanet gelsin bu ise deyip yemeye gömülesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…