Ay bunlar benim. Midemi bulandırıyorbu ne yaaa
niye izledin ki amaci ne bunlarin
Iştahimiz açik olduğunda canimiz durmadan birşeyler çektiğinde bu videolara bakalim..midem kalkti
Bende sıkı spora havalar serinleyince başlayacağım şuan sadece yürüyüş yapıyorum.kollarım falan gevşedi ama sıcak ya hiç çekilmiyor boğulacak gibi oluyorum terleyince. Hiç sevmem zaten terlemeyiBende biraz spora ara vermek istiyorum 55 kiloya inene kadar...sporlan olmuyo...zaten çok sicak..çok zorlaniyorum
Çok sevindim cnm hadi geçmiş olsun . Antibiyotik 2 güne kendini gösterir rahatlarsınKizlar negatif cikti testimama bugazim ve kulagim kotu antibiyotige devam ates yok
Saol canm. Aynen ilaclara devam.Bende sıkı spora havalar serinleyince başlayacağım şuan sadece yürüyüş yapıyorum.kollarım falan gevşedi ama sıcak ya hiç çekilmiyor boğulacak gibi oluyorum terleyince. Hiç sevmem zaten terlemeyi
Çok sevindim cnm hadi geçmiş olsun . Antibiyotik 2 güne kendini gösterir rahatlarsın
Benden 100 gram eksidesin
ayy bunlar benim ruh eşlerimBen bunu izledim dün
Dakika 2.08
Ve bunu ..dakika 3.40
:
çok sevindimKizlar negatif cikti testimama bugazim ve kulagim kotu antibiyotige devam ates yok
anlamadı ben??Kizlar spora vücudunuzdaki yağlar en aza indiğinde başlayin..benden söylemesi...
Sonra kas gelişimi için biraz daha fazla yemek yeme zorunluluğu hissediyorsunuz ama yağlar gitmiyor
ben yumuş yumuş bir sey oldum ya. Bacaklar kollar yumuşacık oldu.nasıl sıkılaşacam ben bilmiyorumBende sıkı spora havalar serinleyince başlayacağım şuan sadece yürüyüş yapıyorum.kollarım falan gevşedi ama sıcak ya hiç çekilmiyor boğulacak gibi oluyorum terleyince. Hiç sevmem zaten terlemeyi
Çok sevindim cnm hadi geçmiş olsun . Antibiyotik 2 güne kendini gösterir rahatlarsın
Yani benim göbekte hala yağ var...gerìsini sporlan hallederim dedim ama 7 ayi aşkin spor yapiyorim...bir türlü erimedi gitti...hamileliklerden göbeğim okadar deforme olmuşki ...evet biraz toparlandi..eskisine oranla..ama tatmin olamadim...3 gün önce biraz googlden araştirdim...hamileliklerden bozulan göbek ancak 2 sene sonra toparlanirmiş düzenli sporlan..büyük sabir zaman ve azim lazim bunun içinde...bende nasil yapacağim 4-5 çocuğun stressiyle bilmiyorum..5.ci çocukta eşim olacak odun .☹anlamadı ben??
Ya işte iyice zayıflatmayı bekleyincede çok fazla sarkıyorsun. Oyuzden yavaş yavaş başlamak lazım sıkılaşmak için sarkmamak için.Kizlar spora vücudunuzdaki yağlar en aza indiğinde başlayin..benden söylemesi...
Sonra kas gelişimi için biraz daha fazla yemek yeme zorunluluğu hissediyorsunuz ama yağlar gitmiyor
Leslie yapıp arkasından dambıl pilates çemberi squat plank mekik ne varsa bölgesel hareket yapabildiğimiz kadar yapmamız lazım. Bende salonlar acılırsa çok rahat edeceğim ama açılmazsa bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Ebru karadumanın etkili hareketler videoları var oda hoşuma gitti atıyorum bacaklar için 7 etkili hareket tarzında.ben yumuş yumuş bir sey oldum ya. Bacaklar kollar yumuşacık oldu.nasıl sıkılaşacam ben bilmiyorumcovid 2.dalga gelirse spor salonları da açılmaz
Kulagima baktirmadim kactim hemen pozitif kisiler vardi. Zaten antibiyotik gecirir hepsini sonucta
Ay bunlar benim. Midemi bulandırıyor
Iştahimiz açik olduğunda canimiz durmadan birşeyler çektiğinde bu videolara bakalim..
Benim büyük oğlum bile dedi anne kapat şu videoyu bunlari niye izliyon midem bulandi dedi..bazi vidrolarindada bi höpürdetmeleri var..kulaklari kapatasi geliyor insanin
Bende biraz spora ara vermek istiyorum 55 kiloya inene kadar...sporlan olmuyo...zaten çok sicak..çok zorlaniyorum
Selamlar hanımlar nasılsınız
Bende döneyim bende bende
Hem özledim hem ipin ucu kaçmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?