Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cnm bence bekleme ya bu alerji yarasına benzemiyor hiç. İmkanın varsa özele bi götür oralar daha tenha olur yoksada napcan mecbur tedbirini alıp götür bence çok değişik bi yara

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar Bi kaç gün dür giremedim yine menümü de yazamıyorum sevmedim ben bu agostosu ne iş bitiyor ne sıcaklar zaten sıcaklar beni bitiriyor neyse bugun biraz serin 1 5 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim

Oh harikasın cnm yürüyüş candır

B busefit 75,8 kiloymuşun gecen cuma

sag ol perim

Pideleri sen yapmiyon dimi canim...en azindan ysninda yeşillik sebze olsa iyiydi

yok firindan hazir pide ama kocaman pide degil kucuk yani kir pidesi deniyo
evet yesillikle yemedim oglanla yedik gomuldum direk

Dönmem gerek kuzum 77-76 araligindayim
74 u görmem gerek

kacla izne ayrildin gel hemen düş de listeye geri gir

yaa kiyamamm Allah sifa versin cok zordur

yaziyor altta 1.60

Kizlar bugaz kulak agrisindan ölüyorum ya

yaaaa
bugun nasilsin cnm?

Bu arada nasilsunuzbakalim görüşmeyeli
ben Bu yaralar çıkmadan önce gayet iyiydim.
gozumunnonunde cıktı resmen of
Son durumu söyleyeyim
Yarın Samsuna profesöre götürüyoruz inşallah bakalım,aradım konustum
Ya dua edin bizim için

fulya bu alerjiye benzemiyor iltahapli egzama tarzi bir sey olabilir. ailede var mi egzama? rabbim sifa versin cok cok uzuldum. iyi haberlerini bekliyorum

Günaydin kizlar, hafta sonum cookk yogun gecti , dün de yorgunluktan perte cikmistim :) fazla yemeyip bol hareket ettigim halde + dayim lanet gelsin bu ise deyip yemeye gömülesim var

yaa gomul de sopalayalim seni
Buseee seni bundan sonra pideci güzeli ilan ediyorum

yine mi yaa

Çok geçmiş kesinlikle ihmal etme canım

Ben
Ben varim maalesef .egzama degil de alerji var bende de besin aleejsii ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…