Amin insallahCok gecmis olsun Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin yavruna bi an önce iyilesir insallah
Cnm bence bekleme ya bu alerji yarasına benzemiyor hiç. İmkanın varsa özele bi götür oralar daha tenha olur yoksada napcan mecbur tedbirini alıp götür bence çok değişik bi yaraGünaydın arkadaşlar
Bi sorum olacak acil
Biliyorsunuz benim oğlum alerjik genelde onun kadar olmasa da ben de
4 yaşında ve şimdiye kadar hiç balık alerjisi olmadı
Benim vücudumda 10 gündür neredeyse, sivilceler cıktı sürekli ama ben 3.u bir arada ya bağladım 5 gündür falan da içmiyorum ama hala devam ediyor
.aynı şekilde bu 10 günlük süreçte oğlumda ilk başta sırtında bir adet birazdan atacağım fotodaki gibi yara cıktı, bizimkiler kaşımışsın gece sen yara yapmışsın oraya uzanamaz o dedi . Bana da öyle geldi ama gün be gün arttı 4 gün peşpeşe şurup verdim ama devam ediyor ve ben dün gece uzun uzun düşündüm ve balıktan olduğuna karar verdim
.
Yani şöyle ki balığı patatesli buğulama yapıp yiyordujk onun yediğinden ben de yiyorum yanı.
Ay sanki çocuğumun vücudunda sigara söndürülmüş gibi.
Böyle bir şey ilk.kez başıma geliyor .
Buranın hastaneleri hep malum hastalarla dolu ama tabi iki üç gün daha gözlem altında tutacağım olmazsa mecbur götüreceğim napim.
Foto atıyorum şimdi.aslinda böyle foto atma taraftarı da değilim çocukların , Eki Görüntüle 2676834 Eki Görüntüle 2676835 ama şu an başka çarem yok.
Ya bu ne ya .30 sneelik alerji hastasiyim böyle bir şey görmedim
Inşallah geçer yavrum ya
Baliği temizleyip buzluğa koydum ,iki günde bir sanırsam 4 kez buğulama yaptım, nereden bilebilirim ki daha önce hiç omamistu
Çok iyi yapmışsın cnm inş basit birşeydir bizi haberdar et mutlakaSon durumu söyleyeyim
Yarın Samsuna profesöre götürüyoruz inşallah bakalım,aradım konustum
Ya dua edin bizim için
Cok geçmiş olsun canım ama hiç de alerji ye benzemiyor iyi yapmışsın Bi an önce götür Allah şifa versinSon durumu söyleyeyim
Ya dua edin bizim için
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorumBana bildirim gelmiyo neden acaba
Hadi gözün aydın canım benim cok geçmiş olsunKizlar negatif cikti testimama bugazim ve kulagim kotu antibiyotige devam ates yok
Bir an önce yarın olsa istiyorumÇok iyi yapmışsın cnm inş basit birşeydir bizi haberdar et mutlaka
Oh harikasın cnm yürüyüş candırGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar Bi kaç gün dür giremedim yine menümü de yazamıyorum sevmedim ben bu agostosu ne iş bitiyor ne sıcaklar zaten sıcaklar beni bitiriyor neyse bugun biraz serin 1 5 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim
Vallahi hele sabah erken saatlerde yürüyüş gün içerisinde de etkili oluyor bende kısıtlı yememe sebep oluyorOh harikasın cnm yürüyüş candır
Son durumu söyleyeyim
Ya dua edin bizim için
Çok iyi yapmışsın canım hangi şehirdesin tatlım
Pideleri sen yapmiyon dimi canim...en azindan ysninda yeşillik sebze olsa iyiydi
Dönmem gerek kuzum 77-76 araligindayim
74 u görmem gerek
Olabilir canım ama benim troit rahatsızlığım olduğu için kilo vermem bazen böyle zorlaşıyor hatta kilo almadığıma dua ediyorum çünkü bir gün eksideyken ertesi gün üç kilo fazla olabiliyorum ödemlerden dolayı
Kizlar bugaz kulak agrisindan ölüyorum ya
Günaydın arkadaşlar
Bi sorum olacak acil
Benim vücudumda 10 gündür neredeyse, sivilceler cıktı sürekli ama ben 3.u bir arada ya bağladım 5 gündür falan da içmiyorum ama hala devam ediyor
.aynı şekilde bu 10 günlük süreçte oğlumda ilk başta sırtında bir adet birazdan atacağım fotodaki gibi yara cıktı, bizimkiler kaşımışsın gece sen yara yapmışsın oraya uzanamaz o dedi . Bana da öyle geldi ama gün be gün arttı 4 gün peşpeşe şurup verdim ama devam ediyor ve ben dün gece uzun uzun düşündüm ve balıktan olduğuna karar verdim
.
Yani şöyle ki balığı patatesli buğulama yapıp yiyordujk onun yediğinden ben de yiyorum yanı.
Buranın hastaneleri hep malum hastalarla dolu ama tabi iki üç gün daha gözlem altında tutacağım olmazsa mecbur götüreceğim napim.
Foto atıyorum şimdi.aslinda böyle foto atma taraftarı da değilim çocukların , Eki Görüntüle 2676834 Eki Görüntüle 2676835 ama şu an başka çarem yok.
Inşallah geçer yavrum ya
Baliği temizleyip buzluğa koydum ,iki günde bir sanırsam 4 kez buğulama yaptım, nereden bilebilirim ki daha önce hiç omamistu
Bu arada nasilsunuzbakalim görüşmeyeli
ben Bu yaralar çıkmadan önce gayet iyiydim.
gozumunnonunde cıktı resmen of
Son durumu söyleyeyim
Ya dua edin bizim için
Günaydin kizlar, hafta sonum cookk yogun gecti , dün de yorgunluktan perte cikmistim :) fazla yemeyip bol hareket ettigim halde + dayim lanet gelsin bu ise deyip yemeye gömülesim var
Buseee seni bundan sonra pideci güzeli ilan ediyorum
Çok geçmiş kesinlikle ihmal etme canımGünaydın arkadaşlar
Bi sorum olacak acil
.
Inşallah geçer yavrum ya
Ben varim maalesef .egzama degil de alerji var bende de besin aleejsii ozelliklesag ol perim
yok firindan hazir pide ama kocaman pide degil kucuk yani kir pidesi deniyo
evet yesillikle yemedim oglanla yedik gomuldum direk
kacla izne ayrildin gel hemen düş de listeye geri gir
yaa kiyamammAllah sifa versin cok zordur
yaziyor altta 1.60
yaaaa
bugun nasilsin cnm?
fulya bu alerjiye benzemiyor iltahapli egzama tarzi bir sey olabilir. ailede var mi egzama? rabbim sifa versin cok cok uzuldum. iyi haberlerini bekliyorum
yaa gomul de sopalayalim seni
yine mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?