itiraf et hadi senin eş pideci
Yarın biraz daha erken kalkıp yürümeye çalışıyım, bakalım olacakmiUzun zamandır bende öyleydim bugun iyi oldu sende cok yogunsun bu sıralar ama ne iş bitiyor ne hazırlıklar
çok geçmiş olsun.igne hemen fayda eder insallahKzilar yeni doktor dan geldim. Ozele gittim. Sukurler olsun bir doktor beni muayene etme gereksiniminde bulundu. Bugazlarin cok fena dedi. Hic oral antibiyotik bunu gecirirmi dedi. Hemen agri kesici igne vurdu. 10 tane antibiyotik igne yazdi sagolsun yoksa halim harapti. Iyilesicem insallah. Agri kesici igneden sonra agrim gitti sadece aci var. Iki lokma yedim.
Bu isteki karim rahat 1.5 kilo verdim regli olmama ragmen 74.9 cikiyorum suan. 2 gun dur bugazimdan su bile gecmiyor akmiyor
bu hafta da kilo verirsen pide yiyerek kilo veren ilk insan olarak tarihe geçeceksin buseyok alakasi yok cnm ya cocuk bi sey yemeyince siparis ettim istedi yemedi ihale bana kaldi
Kzilar yeni doktor dan geldim. Ozele gittim. Sukurler olsun bir doktor beni muayene etme gereksiniminde bulundu. Bugazlarin cok fena dedi. Hic oral antibiyotik bunu gecirirmi dedi. Hemen agri kesici igne vurdu. 10 tane antibiyotik igne yazdi sagolsun yoksa halim harapti. Iyilesicem insallah. Agri kesici igneden sonra agrim gitti sadece aci var. Iki lokma yedim.
Bu isteki karim rahat 1.5 kilo verdim regli olmama ragmen 74.9 cikiyorum suan. 2 gun dur bugazimdan su bile gecmiyor akmiyor
bu hafta da kilo verirsen pide yiyerek kilo veren ilk insan olarak tarihe geçeceksin buse
Eğlenceniz bol olsuno saatte yatmamıştım daha. Bugun yine denizdeydik, hazırlık yapıyordum. Çocuklara deniz cok güzel anaların pestili çıksın kimin umurunda
canım bu ne egzema ne de alerji. Acil bir dr git
Allah şifa versin canımKzilar yeni doktor dan geldim. Ozele gittim. Sukurler olsun bir doktor beni muayene etme gereksiniminde bulundu. Bugazlarin cok fena dedi. Hic oral antibiyotik bunu gecirirmi dedi. Hemen agri kesici igne vurdu. 10 tane antibiyotik igne yazdi sagolsun yoksa halim harapti. Iyilesicem insallah. Agri kesici igneden sonra agrim gitti sadece aci var. Iki lokma yedim.
Ben ordaki 2 balık etli şeften çok korkuyorum.şu an masterchef de aylardır aşerdigim irmik helvasını yapıyolar
Ben ordaki 2 balık etli şeften çok korkuyorum.
Birini tersledikleri zaman sanki bana kızıyorlarmış gibi hissediyorum, bozuluyorum
Öteki daha korkunç evettontik kel olan benim favorim ne dese bana tatli geliyo
Sabah 9:00
Spirulina
Çörekotu yağı +limon
10:30
1 bardak kombu çayı
12:00
1 kâse salata
15:00
9 küçük kayısı ( olmaması lazımdı)
1 sade activia
18:00
1 poğaça (olmaması lazımdı)
1 Tabak bamya yemeği
Salata
Turşu
Su
1 lt den fazla
Spor
Yok
Öteki daha korkunç evet
Hemen agrilarimi aldim insanliga geri döndüm vallahi ya.çok geçmiş olsun.igne hemen fayda eder insallah
yap ye canm canm okdarda degilşu an masterchef de aylardır aşerdigim irmik helvasını yapıyolar
Hahahahhaha guldurdun benibu hafta da kilo verirsen pide yiyerek kilo veren ilk insan olarak tarihe geçeceksin buse
feci ahh cok feciedacim cok cok gecmis olsun cok sevindim daha iyi olmana. iyi yapmissin dr a gitmekle. dr var dr var. Allah acil. sifalar versin. bende bogazdan cok cekiyorum feci bi sey cidden
Cok saol canmAllah şifa versin canım
8. Seviyedeyizapa bitti mi gezo
çok geçmiş olsun canım, Rabbim korusun siziSon durumu söyleyeyim
Yarın Samsuna profesöre götürüyoruz inşallah bakalım,aradım konustum
Ya dua edin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?