Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kzilar yeni doktor dan geldim. Ozele gittim. Sukurler olsun bir doktor beni muayene etme gereksiniminde bulundu. Bugazlarin cok fena dedi. Hic oral antibiyotik bunu gecirirmi dedi. Hemen agri kesici igne vurdu. 10 tane antibiyotik igne yazdi sagolsun yoksa halim harapti. Iyilesicem insallah. Agri kesici igneden sonra agrim gitti sadece aci var. Iki lokma yedim.
Bu isteki karim rahat 1.5 kilo verdim regli olmama ragmen 74.9 cikiyorum suan. 2 gun dur bugazimdan su bile gecmiyor akmiyor

çok geçmiş olsun.igne hemen fayda eder insallah

edacim cok cok gecmis olsun cok sevindim daha iyi olmana. iyi yapmissin dr a gitmekle. dr var dr var. Allah acil. sifalar versin. bende bogazdan cok cekiyorum feci bi sey cidden

Allah şifa versin canım

Sabah 9:00
Spirulina
Çörekotu yağı +limon

10:30
1 bardak kombu çayı

12:00
1 kâse salata

15:00
9 küçük kayısı ( olmaması lazımdı)
1 sade activia

18:00
1 poğaça (olmaması lazımdı)
1 Tabak bamya yemeği
Salata
Turşu

Su
1 lt den fazla
Spor
Yok

çok geçmiş olsun.igne hemen fayda eder insallah
Hemen agrilarimi aldim insanliga geri döndüm vallahi ya.
şu an masterchef de aylardır aşerdigim irmik helvasını yapıyolar
yap ye canm canm okdarda degil
bu hafta da kilo verirsen pide yiyerek kilo veren ilk insan olarak tarihe geçeceksin buse
Hahahahhaha guldurdun beni dogru diyon dikjat et karsinda durumculer krali var
edacim cok cok gecmis olsun cok sevindim daha iyi olmana. iyi yapmissin dr a gitmekle. dr var dr var. Allah acil. sifalar versin. bende bogazdan cok cekiyorum feci bi sey cidden
feci ahh cok feci saol canm
Allah şifa versin canım
Cok saol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…