Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gunaydin kizlaaarr

dunki menumden sonra artidayim

yarina Allah kerim

dun if olmadi 3 ogun oldu ve ogunun biri yogurtlu pilavdi. yetmedi aksam da pilav vardi. yakti beni pilavlar
Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmis

Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmis

bnm izlediklerimde hep iki ogun bazen de tek ogun yapan var canim 2 ogun yapinca 2 saat sonra sindirim bittiginde diger ogune kadar 6 saat yine yag yakiyor vucut

bnm izlediklerimde hep iki ogun bazen de tek ogun yapan var canim 2 ogun yapinca 2 saat sonra sindirim bittiginde diger ogune kadar 6 saat yine yag yakiyor vucut
En sagliklisi 2 ögün zaten canim da hani if deki mantik yeme saatleri ve aclik saatleri var önemli olan o aclik saatlerin de ( mesela ajsam 17 den sabah 11 e kadar ) bisey yememek sadece sivi almak 11 den 17 ye kadar olan kisimda ögün sayisinin önemi yok tabi ne kadar dikkat okadar kilo :)

mumu zaten rezil seyler yiyorum bu bilgi hic iyi olmadi bnm icin artidayim suan cozutma sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…