AbooooAYLIK HEDEFLERE SON 12 GÜN
Gün içinde 1 saatten fazla yürüdüm, birazda bahçeyle uğraştım, iyi yoruldumSaglık olsun sende gün içerisinde cok hareketlisin zaten benim burası güzel bir yürüyüş parkuru var güvenilir o yüzden cıkabilitorum
Bahçe işi zaten 10 numara spor daha ne olsunGün içinde 1 saatten fazla yürüdüm, birazda bahçeyle uğraştım, iyi yoruldum
Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmisgunaydin kizlaaarr
dunki menumden sonra artidayim
yarina Allah kerim
dun if olmadi 3 ogun oldu ve ogunun biri yogurtlu pilavdi. yetmedi aksam da pilav vardi. yakti beni pilavlar
Bende de var o yorgunluk ya , oglani uyiturken uyuya kaliyorum planladigim hicbiseyi yapamiyorum.Günaydın hanımlar
Bugün özel gün olmasıni bekliyorum. Heryanim sis ve ağrıyor. Sebepsiz yorgunum.
Yatsam diycem ama o da fayda etmiyor.
Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmis
En sagliklisi 2 ögün zaten canim da hani if deki mantik yeme saatleri ve aclik saatleri var önemli olan o aclik saatlerin de ( mesela ajsam 17 den sabah 11 e kadar ) bisey yememek sadece sivi almak 11 den 17 ye kadar olan kisimda ögün sayisinin önemi yok tabi ne kadar dikkat okadar kilo :)bnm izlediklerimde hep iki ogun bazen de tek ogun yapan var canim2 ogun yapinca 2 saat sonra sindirim bittiginde diger ogune kadar 6 saat yine yag yakiyor vucut
En sagliklisi 2 ögün zaten canim da hani if deki mantik yeme saatleri ve aclik saatleri var önemli olan o aclik saatlerin de ( mesela ajsam 17 den sabah 11 e kadar ) bisey yememek sadece sivi almak 11 den 17 ye kadar olan kisimda ögün sayisinin önemi yok tabi ne kadar dikkat okadar kilo :)
Kızzz ne Yaptın sen abooo gerçi ben de zor adapte oluyorum ama jelibon hiç olmadı1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?