- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Gezom Günaydın haydi yürüyüşeYarın biraz daha erken kalkıp yürümeye çalışıyım, bakalım olacakmi
Geçmiş olsun canım igne cok iyi olmuş hızlı iyileştirirKzilar yeni doktor dan geldim. Ozele gittim. Sukurler olsun bir doktor beni muayene etme gereksiniminde bulundu. Bugazlarin cok fena dedi. Hic oral antibiyotik bunu gecirirmi dedi. Hemen agri kesici igne vurdu. 10 tane antibiyotik igne yazdi sagolsun yoksa halim harapti. Iyilesicem insallah. Agri kesici igneden sonra agrim gitti sadece aci var. Iki lokma yedim.
Bu isteki karim rahat 1.5 kilo verdim regli olmama ragmen 74.9 cikiyorum suan. 2 gun dur bugazimdan su bile gecmiyor akmiyor
Hayırlı sabahlar kızlar
Kıyamam yaaa insan sabahtan moralsiz güne başladımı bütün günün zindan olur gitsin banyoda salonda giyinsin azcık düşünce olsun ama gercektengunaydin bu herif yine 8 de uyandirdi bizi. icerde koltukta yatiyo zaten. yemin ettim kapiyi kilityorum bundan sonra. geceden hazirladin hazirladin esyani yoksa donla git ise umrumda degil dedim. cocuk gec yatiyo zaten uykusunu alamadan kalkmis oldu yine o da bende. fikirsiz herif insanda biraz dusunce olur. daha neler derim de tovbeee!
Kıyamam yaaa insan sabahtan moralsiz güne başladımı bütün günün zindan olur gitsin banyoda salonda giyinsin azcık düşünce olsun ama gercekten
Eşimi, oğlumu ise yolladım tekrar yattım. Şimdi uyandım, benim yürüyüş yatar.Günaydın arkadaşlar
Gezom Günaydın haydi yürüyüşe
Geçmiş olsun canım igne cok iyi olmuş hızlı iyileştirir
Neyden şüphelendi cnm alerji ilemi alakalıymış. Dünden bugüne artma oldumu yaralarındaSelam kizlar fahlilleri verdik kimi aksama kiko 15 gun sonraya kimi de 2 ay sonra ccikacak bakakim doktoumuz cok tatli cok ilglli
Sonuca gore yazarım tekrar musait zaman bulursam
Hoscakalinnnn
Selam kizlar fahlilleri verdik kimi aksama kiko 15 gun sonraya kimi de 2 ay sonra ccikacak bakakim doktoumuz cok tatli cok ilglli
Sonuca gore yazarım tekrar musait zaman bulursam
Hoscakalinnnn
700 gr fazlam var gelicem inşallahsag ol perim
yok firindan hazir pide ama kocaman pide degil kucuk yani kir pidesi deniyo
evet yesillikle yemedim oglanla yedik gomuldum direk
kacla izne ayrildin gel hemen düş de listeye geri gir
yaa kiyamammAllah sifa versin cok zordur
yaziyor altta 1.60
yaaaa
bugun nasilsin cnm?
fulya bu alerjiye benzemiyor iltahapli egzama tarzi bir sey olabilir. ailede var mi egzama? rabbim sifa versin cok cok uzuldum. iyi haberlerini bekliyorum
yaa gomul de sopalayalim seni
yine mi yaa
Saglık olsun sende gün içerisinde cok hareketlisin zaten benim burası güzel bir yürüyüş parkuru var güvenilir o yüzden cıkabilitorumEşimi, oğlumu ise yolladım tekrar yattım. Şimdi uyandım, benim yürüyüş yatar.
Ben o saatte çıkamam ki canım, tekin deyil, korkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?