- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Evet küçükmüş bebişin benim en küçüğüm 2buck yasında ben rahatladım o anlamda. Benim 4bucuk yaşındaki kızımda çok iştahsız zorla yediritorum hala inş seninki bukadar uzun sürmez cnm iştahsız çocuk zor.Hergün yemek yapmaya razıyım ben zaten yapıyom. 9 aylık daha tuz salça yasak diye ayrı yapıyom mecbur yaşını dört gözle bekliyorum. Hayır o kadar uğraşmama yese seve seve yapcam güç bela 3 5 lokma.
İşine gelenleri sevdiği şeyleri yiyo sebze yemiyo diye sebzeli kek yapıyorum o şekilde yiyo ama et kıyma çok büyük sorun olmaya başladıEvet küçükmüş bebişin benim en küçüğüm 2buck yasında ben rahatladım o anlamda. Benim 4bucuk yaşındaki kızımda çok iştahsız zorla yediritorum hala inş seninki bukadar uzun sürmez cnm iştahsız çocuk zor.
aminRabbim tez zamanda şifasını versin cnm oglusunun. elektriğinin tuttuğu doktor bulmanada çok sevindim.
Rabbim şifası için bu doktoru vesile eder inşallah canım.Oglum da dun tahlil yapildi
30 kusur yasimdayim senede neredeyse 4 _5 doktor goruyorum
Ama bunun gibi ilgili aciklaiyici cana yakin elinden gelenin en iyisini yapani ilk kez rast geldim cok sukurler olsun
Surekli takipte olacak oglumu
Soyle ki normal ige seviyesi 0/60 arasi olmali
Benim oglum 2500 den fazla
Ust sinirin 42 kati falan
Neyse kortizon tedavisine basladik surekli maillesicez takiplesicez doktorla
Ben bu cocugu birakmam diyor Allah razi olsun
Bagisiklikta bir sorun var bakacak bazi tahliller cikmadi onlar da ciksin duruma gore haberlesecegiz hep
Immoglobin e fazlaligi
3 sene once 1600 du 3 senede 1000 seviye artmis
Hayırlısı rabbim yardimcijiz olsun
Belki besin alerjisini bile atlatabilirz zamanla dedi
Hadi insallah
Tuz ve salça neden yasak?Hergün yemek yapmaya razıyım ben zaten yapıyom. 9 aylık daha tuz salça yasak diye ayrı yapıyom mecbur yaşını dört gözle bekliyorum. Hayır o kadar uğraşmama yese seve seve yapcam güç bela 3 5 lokma.
Keşke elimizden de bisey gelse canımYa kizlar bir iki saat once ozel.durumumu yazdigim icin ozur dilerim cok uzuldum paylasmak istedim
Buraya yazmak bin pskiyatristen iyi geliyor
insallah canım.tahlillerin sonucu da iyi gelir insallahOglum da dun tahlil yapildi
Ama bunun gibi ilgili aciklaiyici cana yakin elinden gelenin en iyisini yapani ilk kez rast geldim cok sukurler olsun
Bagisiklikta bir sorun var bakacak bazi tahliller cikmadi onlar da ciksin duruma gore haberlesecegiz hep
Immoglobin e fazlaligi
Hadi insallah
Domates alerjik olduğu için yasak ev yapımı tuzsuz biber salçası veriliyor tuz da 1 yaşına kadar ihtiyaçları yok böbrekleri yoruyomuş 1 yaşından önce o yüzden yasak. Bal bende vermiyorum yumurtanın da sarısını veriyorum.Tuz ve salça neden yasak?
Biz yumurta ve bal vermiyoruz
Maşallah ın var obezimkızlar yarından ümidim yokgeçen cumadan beri üc gün yürüyüş iki gün yüzmem var ama maalesef tartı inmiyor aşağı yani bu üç ay böyle mi devam edecek hiç bilmiyorum
bugünkü sporum
Bizimki kahvaltı yapmayı çok seviyor, peynir çeşitleri ve reçel yiyor, çorba filan birkaç kaşık alıp bırakıyor. Yarın geliyor bakalım yatılımı yoksa annesi geri alacakmıDomates alerjik olduğu için yasak ev yapımı tuzsuz biber salçası veriliyor tuz da 1 yaşına kadar ihtiyaçları yok böbrekleri yoruyomuş 1 yaşından önce o yüzden yasak. Bal bende vermiyorum yumurtanın da sarısını veriyorum.
Benimki de kahvaltıcı bende çok severim ama kahvaltıyı reçel vermiyom ben ama şekerden mümkün olduğunca uzak tutmak istiyorum. Fıstık ezmesi aldım doğal olanlardan bi de hurma şurubu 1 çay kaşığı dönüşümlü olarak veriyorum.Bizimki kahvaltı yapmayı çok seviyor, peynir çeşitleri ve reçel yiyor, çorba filan birkaç kaşık alıp bırakıyor. Yarın geliyor bakalım yatılımı yoksa annesi geri alacakmı
Fıstık ezmesi ve pekmez deneyim bendeBenimki de kahvaltıcı bende çok severim ama kahvaltıyı reçel vermiyom ben ama şekerden mümkün olduğunca uzak tutmak istiyorum. Fıstık ezmesi aldım doğal olanlardan bi de hurma şurubu 1 çay kaşığı dönüşümlü olarak veriyorum.
Kızzz ne Yaptın sen abooo gerçi ben de zor adapte oluyorum ama jelibon hiç olmadı
Cnm bozma moralini olan olmuş akşama güzel bi salata yap tuzsuz yağsız sadece limon ile içine ton balığı veya peynir koy. Bence akşamı bu şekilde hafif geçirirsen yarına etkisi olmaz
kiz az kalmis agustos yarismasina ona sasirdim
Canm tamam yeter gari. Toparlan sende pide jelibon uctun sen. Hadi gene beraber baslayalim. Toparlanalim beraber gene canm. Bende iyiyim artik tabi daha 7 ignem var. Popomun ustune oturamıyorum. Ama su icebiliom. Yemek yiyebiliyorum artik
En kotu 5 kilo dah vermemiz gerekiyor buse
Nasil olsada böyle kilo veriyorum rehaveti bu, ama tehlikeli versen bile sagliksiz veriyorsun bu sekilde devam edersen kilonun indigini sadece tartida görürsün vücuduna yansimaz yüzpn cöker bingil bingil sallanirsin
dürüm üstü pilavgötüürr
bayılırım hariboya
konuş mumu konuş! Spor da yok bu hatunda oradan da yürü
Oncelikle sunu yazayim
Bu uzak kaldigim iki ayda guzelce dusunme sansim oldu
Seneye kpss var guzel bir puan alip gece gunduz calisip ne yapip edip atanip bir yerlere kocayi bosayacagim.
Ay yazdim yazdim koca bir sayfa sildim herkesin bir sebebi vardir illaki hicbir kadin bos yere kocami bosayacagim demez
Ama yetti ilgisizlik bu kadar kocasiz gezsem daha rahat olurum be bunun mendabur suratini,l aflarini mi cekicem, maksimum 2 sene sure veriyorum degismezse hic acimicam bu ne ya ilgisizligin otesinde bu durum yetwr da
Hep oglum.babasiz buyumesin diyorum ona bunu yapmaya hakkim yok diyorum ama ben de daha gencecik bir insanim omrum çürüyor resmen çürüyor neyse
Oglum da dun tahlil yapildi
Immoglobin e fazlaligi
Hadi insallah
Ya kizlar bir iki saat once ozel.durumumu yazdigim icin ozur dilerim cok uzuldum paylasmak istedim
Buraya yazmak bin pskiyatristen iyi geliyor
dürümlerin sultanı nerde ama aaa
kızlar yarından ümidim yokgeçen cumadan beri üc gün yürüyüş iki gün yüzmem var ama maalesef tartı inmiyor aşağı yani bu üç ay böyle mi devam edecek hiç bilmiyorum
bugünkü sporum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?