Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet küçükmüş bebişin benim en küçüğüm 2buck yasında ben rahatladım o anlamda. Benim 4bucuk yaşındaki kızımda çok iştahsız zorla yediritorum hala inş seninki bukadar uzun sürmez cnm iştahsız çocuk zor.

İşine gelenleri sevdiği şeyleri yiyo sebze yemiyo diye sebzeli kek yapıyorum o şekilde yiyo ama et kıyma çok büyük sorun olmaya başladı

Rabbim şifası için bu doktoru vesile eder inşallah canım.
Ilgilenmesine çok sevindim

Tuz ve salça neden yasak?
Biz yumurta ve bal vermiyoruz

insallah canım.tahlillerin sonucu da iyi gelir insallah Allah tez zamanda şifasını versin

kızlar yarından ümidim yok geçen cumadan beri üc gün yürüyüş iki gün yüzmem var ama maalesef tartı inmiyor aşağı yani bu üç ay böyle mi devam edecek hiç bilmiyorum
bugünkü sporum

Eklentiler

• Screenshot_20200820-215034.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 22
Tuz ve salça neden yasak?
Biz yumurta ve bal vermiyoruz
Domates alerjik olduğu için yasak ev yapımı tuzsuz biber salçası veriliyor tuz da 1 yaşına kadar ihtiyaçları yok böbrekleri yoruyomuş 1 yaşından önce o yüzden yasak. Bal bende vermiyorum yumurtanın da sarısını veriyorum.

Bizimki kahvaltı yapmayı çok seviyor, peynir çeşitleri ve reçel yiyor, çorba filan birkaç kaşık alıp bırakıyor. Yarın geliyor bakalım yatılımı yoksa annesi geri alacakmı

Kızlar fazla öğün bana yaramıyor, yani 8. Seviyeyi hâlâ oturtamadım. Bugün 36 saatlik açlık yaptım, pazar gününden itibaren oruç tutmak istiyorum, haliyle tek öğün olacak.
Kendimi toparlayama kadar hem borçlarımı tutup hem aldıklarımı veriyim diyorum.

Bizimki kahvaltı yapmayı çok seviyor, peynir çeşitleri ve reçel yiyor, çorba filan birkaç kaşık alıp bırakıyor. Yarın geliyor bakalım yatılımı yoksa annesi geri alacakmı
Benimki de kahvaltıcı bende çok severim ama kahvaltıyı reçel vermiyom ben ama şekerden mümkün olduğunca uzak tutmak istiyorum. Fıstık ezmesi aldım doğal olanlardan bi de hurma şurubu 1 çay kaşığı dönüşümlü olarak veriyorum.

Fıstık ezmesi ve pekmez deneyim bende

*** 10. TAKIM 688. ETAP ***

60kiloyum (85,6///% )
Mumu85(76,1///%)
Obezzto (87,2///% )
Aylin42konya(78,2///% )
Optumkibby(58,0///%)
dunya cadisi(64,8///%)
sara_28(87,0///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(78,6/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (69,8/) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,2/) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
-Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
-Nezesali (58,3/)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
-yst38 (74,8/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
eddak(74,8/) 680. etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. hg:69
busefit(75,8/)684. etapta 78,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(63,7/)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

Kızzz ne Yaptın sen abooo gerçi ben de zor adapte oluyorum ama jelibon hiç olmadı

benim cocuk sag olsun yerken birakti bitane alayim derken kalan paketi yedim

Cnm bozma moralini olan olmuş akşama güzel bi salata yap tuzsuz yağsız sadece limon ile içine ton balığı veya peynir koy. Bence akşamı bu şekilde hafif geçirirsen yarına etkisi olmaz

malesef gec gordum ton yoktu zaten evde ama toparlamaya calistim

evet toparlanmam lazim. korumaya gecince yiyeceklerimi simdi yiyorum resmen boylede diyet uzar da uzar.

valla 69 gorsek insallah gerisi gelir

iyi olmana sevindim masallah cnm
Nasil olsada böyle kilo veriyorum rehaveti bu, ama tehlikeli versen bile sagliksiz veriyorsun bu sekilde devam edersen kilonun indigini sadece tartida görürsün vücuduna yansimaz yüzpn cöker bingil bingil sallanirsin
dürüm üstü pilavgötüürr
bayılırım hariboya
konuş mumu konuş! Spor da yok bu hatunda oradan da yürü

ustume gelmeyin yaaa
bingil bingil en sevdiğim
yok mumu dogru diyon boyle yaparsam aynen oyle olcam zayif ama yagli

obezim evet hariboydu

bende viruste 2 ay ayri kalmistim cok iyi gelmisti. iyice bosanmak istemistim. ama eve donunce duzelmeye basladik suan en iyi halimizdeyiz uzun zaman sonra cok sukur. ins sizde iyi olursunuz.biz konusarak hallettik her seyi konustuk en incesine kadar. sen de bi oyle yap bakalim her detayi konus. fayda edebilir.

cok sevindim cnm oglun icin Allah sifasini versin

Ya kizlar bir iki saat once ozel.durumumu yazdigim icin ozur dilerim cok uzuldum paylasmak istedim
Buraya yazmak bin pskiyatristen iyi geliyor

ozur dilencek ne var cnm burda aile gibiyiz zaten. bende sövüyorum paso adama giciklaninca sövücü buse oldum resmen rahatliyorum

dürümlerin sultanı nerde ama aaa

jelibon sultanina terfi ettim bugün
kızlar yarından ümidim yok geçen cumadan beri üc gün yürüyüş iki gün yüzmem var ama maalesef tartı inmiyor aşağı yani bu üç ay böyle mi devam edecek hiç bilmiyorum
bugünkü sporum

oyle dusunme iyi dusunelim iyi olsun pes etmek yok. insallah ilactan da kurtulursun tez zamanda. sporun sultani obezim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…