- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.632
- 133
- 41
Fıstık ezmesini doktor dedi bize başlayın diye sevdi baya bende devam ettim. İnşallah sever sizinkideFıstık ezmesi ve pekmez deneyim bende
Geçmiş olsun canım, hastanede yatıyormusun yoksa eve gönderdilermi?Kizlar hastaneye kaldirildim saat 6 da.
Igne alerjik reaksiyon gosterdi cok kotu oldum. Ustelik 4cu ignemdi.
Hap. Olarak devam edicem.
Cok. Zordu. Rabbim. Herkese saglik versin saglik cok onemli
Kizlar hastaneye kaldirildim saat 6 da.
gece geldim canim 3 saat her ihtimale karsi beklettiler. Aleerji serumu verdiler okdarGeçmiş olsun canım, hastanede yatıyormusun yoksa eve gönderdilermi?
Insllah canm. Rabbim beterinden saklasin bunada şükürne diyosun cnm yaa tam iyi oldun derkenAllah şifa versin bi an önce iyileş inşallah
aa geçmiş olsun. Demek böyle de oluyormuşKizlar hastaneye kaldirildim saat 6 da.
Bizde kaç gündür kavgaliyiz aile terapistide fayda etmedi....Sabir sabir nereye kadar bilmiyorum...çocuklarimdan 2 si sorunlu ..aile akrabadan kimse yok yardim edecek..hadi ben çaliştim 4 çocuğu kendim büyütüm diyelim...başiboş büyüyecekler..bu şekilde en azindan ben başlarinda duruyorum..1-2 çoçuğum olsaydi işim daha kolay olurdu.Oncelikle sunu yazayim
Bu uzak kaldigim iki ayda guzelce dusunme sansim oldu
Seneye kpss var guzel bir puan alip gece gunduz calisip ne yapip edip atanip bir yerlere kocayi bosayacagim.
Ay yazdim yazdim koca bir sayfa sildim herkesin bir sebebi vardir illaki hicbir kadin bos yere kocami bosayacagim demez
Ama yetti ilgisizlik bu kadar kocasiz gezsem daha rahat olurum be bunun mendabur suratini,l aflarini mi cekicem, maksimum 2 sene sure veriyorum degismezse hic acimicam bu ne ya ilgisizligin otesinde bu durum yetwr da
Hep oglum.babasiz buyumesin diyorum ona bunu yapmaya hakkim yok diyorum ama ben de daha gencecik bir insanim omrum çürüyor resmen çürüyor neyse
Gecmis olsun canimgece geldim canim 3 saat her ihtimale karsi beklettiler. Aleerji serumu verdiler okdar
Insllah canm. Rabbim beterinden saklasin bunada şükür
Kizlar hastaneye kaldirildim saat 6 da.
Günaydin kizlar....yine ailevi sorunlarim var..o yüzden bakamadim buraya 2 gündür ..ne yazikki kaptan yardimciliğinida birakmak zorundayim..okadar direndim..yaşadiğim olumsuzluklari negatif olan herşeyi positif olarak algilamaya çaliştim..ama nafile..beni zorlan depresyona soktular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?