Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim 280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam
Cnm bozma moralini olan olmuş akşama güzel bi salata yap tuzsuz yağsız sadece limon ile içine ton balığı veya peynir koy. Bence akşamı bu şekilde hafif geçirirsen yarına etkisi olmaz

kiz az kalmis agustos yarismasina ona sasirdim
1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim 280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam
Canm tamam yeter gari. Toparlan sende pide jelibon uctun sen. Hadi gene beraber baslayalim. Toparlanalim beraber gene canm. Bende iyiyim artik tabi daha 7 ignem var. Popomun ustune oturamıyorum. Ama su icebiliom. Yemek yiyebiliyorum artik

En kotu 5 kilo dah vermemiz gerekiyor buse

ya bana noluyo yapamiyorum diyet modundan iyice koptum rehavete kapildim bi rahatladim
Nasil olsada böyle kilo veriyorum rehaveti bu, ama tehlikeli versen bile sagliksiz veriyorsun bu sekilde devam edersen kilonun indigini sadece tartida görürsün vücuduna yansimaz yüzpn cöker bingil bingil sallanirsin

Nasil olsada böyle kilo veriyorum rehaveti bu, ama tehlikeli versen bile sagliksiz veriyorsun bu sekilde devam edersen kilonun indigini sadece tartida görürsün vücuduna yansimaz yüzpn cöker bingil bingil sallanirsin
konuş mumu konuş! Spor da yok bu hatunda oradan da yürü

eda iğneler sana artı olarak döndü mü??genellikle ödem yapar

Oncelikle sunu yazayim
Bu uzak kaldigim iki ayda guzelce dusunme sansim oldu
Seneye kpss var guzel bir puan alip gece gunduz calisip ne yapip edip atanip bir yerlere kocayi bosayacagim.
Ay yazdim yazdim koca bir sayfa sildim herkesin bir sebebi vardir illaki hicbir kadin bos yere kocami bosayacagim demez
Ama yetti ilgisizlik bu kadar kocasiz gezsem daha rahat olurum be bunun mendabur suratini,l aflarini mi cekicem, maksimum 2 sene sure veriyorum degismezse hic acimicam bu ne ya ilgisizligin otesinde bu durum yetwr da
Hep oglum.babasiz buyumesin diyorum ona bunu yapmaya hakkim yok diyorum ama ben de daha gencecik bir insanim omrum çürüyor resmen çürüyor neyse

Oglum da dun tahlil yapildi
30 kusur yasimdayim senede neredeyse 4 _5 doktor goruyorum
Ama bunun gibi ilgili aciklaiyici cana yakin elinden gelenin en iyisini yapani ilk kez rast geldim cok sukurler olsun
Surekli takipte olacak oglumu
Soyle ki normal ige seviyesi 0/60 arasi olmali
Benim oglum 2500 den fazla
Ust sinirin 42 kati falan
Neyse kortizon tedavisine basladik surekli maillesicez takiplesicez doktorla
Ben bu cocugu birakmam diyor Allah razi olsun
Bagisiklikta bir sorun var bakacak bazi tahliller cikmadi onlar da ciksin duruma gore haberlesecegiz hep
Immoglobin e fazlaligi
3 sene once 1600 du 3 senede 1000 seviye artmis
Hayırlısı rabbim yardimcijiz olsun
Belki besin alerjisini bile atlatabilirz zamanla dedi
Hadi insallah

Rbbim yüzününzü güldürsün canim ,sifasini versin, hicbir cocugun ayagina tas degmesin insallah , kuzum benim

Bunu bende yapayım bari akşama yemek yok yapmadım canım istemedi
Bende öğlen yedim cnm hafif hafif miş gibi. Akşamada fırında patlıcan kapya biber közledim üzerine yoğurt döküp 2 dilim ekmek ile yiyeceğim. Bu hafta akşamları hep köz sebze verdi diyetisyenim çok memnun kaldım akşamları çok hafif hissediyorum kendimi.

Rabbim tez zamanda şifasını versin cnm oglusunun. elektriğinin tuttuğu doktor bulmanada çok sevindim.

Dün bende hünkar beğendi yaptım beğendi kısmını tam buğday unuyla yaptım hala köz patlıcanım var. Bütün gün mutfaktayım kıza ayrı yemek yap bize yap hatta bazen eşimin yemediği şeyse hepimize ayrı yapıyom bıktım bugün bi kızıma yaptım bize yok

Bende bugün çocuklara erişte yaptım eşime dünden kurufasulye var. Ayrı yemek yapmak zor oluyor gerçekten cnm ben benim yediklerimden yediriyorum genelde ama ozmanda hergün yemek yapmak gerekiyor hemen bitiriyor hertürlü zor yani

Hergün yemek yapmaya razıyım ben zaten yapıyom. 9 aylık daha tuz salça yasak diye ayrı yapıyom mecbur yaşını dört gözle bekliyorum. Hayır o kadar uğraşmama yese seve seve yapcam güç bela 3 5 lokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…