- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Cnm bozma moralini olan olmuş akşama güzel bi salata yap tuzsuz yağsız sadece limon ile içine ton balığı veya peynir koy. Bence akşamı bu şekilde hafif geçirirsen yarına etkisi olmaz1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam
kiz az kalmis agustos yarismasina ona sasirdimEddaak niye sasirdin
Canm tamam yeter gari. Toparlan sende pide jelibon uctun sen. Hadi gene beraber baslayalim. Toparlanalim beraber gene canm. Bende iyiyim artik tabi daha 7 ignem var. Popomun ustune oturamıyorum. Ama su icebiliom. Yemek yiyebiliyorum artik1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam
Nasil olsada böyle kilo veriyorum rehaveti bu, ama tehlikeli versen bile sagliksiz veriyorsun bu sekilde devam edersen kilonun indigini sadece tartida görürsün vücuduna yansimaz yüzpn cöker bingil bingil sallanirsinya bana noluyo yapamiyorum diyet modundan iyice koptum rehavete kapildim bi rahatladim
dürüm üstü pilavgunaydin kizlaaarr
dunki menumden sonra artidayim
yarina Allah kerim
dun if olmadi 3 ogun oldu ve ogunun biri yogurtlu pilavdi. yetmedi aksam da pilav vardi. yakti beni pilavlar
1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam
konuş mumu konuş! Spor da yok bu hatunda oradan da yürüNasil olsada böyle kilo veriyorum rehaveti bu, ama tehlikeli versen bile sagliksiz veriyorsun bu sekilde devam edersen kilonun indigini sadece tartida görürsün vücuduna yansimaz yüzpn cöker bingil bingil sallanirsin
Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmis
eda iğneler sana artı olarak döndü mü??genellikle ödem yaparkiz az kalmis agustos yarismasina ona sasirdim
Canm tamam yeter gari. Toparlan sende pide jelibon uctun sen. Hadi gene beraber baslayalim. Toparlanalim beraber gene canm. Bende iyiyim artik tabi daha 7 ignem var. Popomun ustune oturamıyorum. Ama su icebiliom. Yemek yiyebiliyorum artik
En kotu 5 kilo dah vermemiz gerekiyor buse
Neyden şüphelendi cnm alerji ilemi alakalıymış. Dünden bugüne artma oldumu yaralarında
Sag olsun kizlar yazicam simdioglun ne durumda canim simdi? dr neyden suphelendi. ins o kadar gecikmez sonuclar. yaradan ornek mi aldilar sadece kan tahlili mi
Rbbim yüzününzü güldürsün canim ,sifasini versin, hicbir cocugun ayagina tas degmesin insallah , kuzum benimOglum da dun tahlil yapildi
30 kusur yasimdayim senede neredeyse 4 _5 doktor goruyorum
Ama bunun gibi ilgili aciklaiyici cana yakin elinden gelenin en iyisini yapani ilk kez rast geldim cok sukurler olsun
Surekli takipte olacak oglumu
Soyle ki normal ige seviyesi 0/60 arasi olmali
Benim oglum 2500 den fazla
Ust sinirin 42 kati falan
Neyse kortizon tedavisine basladik surekli maillesicez takiplesicez doktorla
Ben bu cocugu birakmam diyor Allah razi olsun
Bagisiklikta bir sorun var bakacak bazi tahliller cikmadi onlar da ciksin duruma gore haberlesecegiz hep
Immoglobin e fazlaligi
3 sene once 1600 du 3 senede 1000 seviye artmis
Hayırlısı rabbim yardimcijiz olsun
Belki besin alerjisini bile atlatabilirz zamanla dedi
Hadi insallah
Rbbim yüzününzü güldürsün canim ,sifasini versin, hicbir cocugun ayagina tas degmesin insallah , kuzum benim
Bilmiyorum canm bide regliyim yarin biter aksama dogri. Suan 75 cikiyorumeda iğneler sana artı olarak döndü mü??genellikle ödem yapar
Bunu bende yapayım bari akşama yemek yok yapmadım canım istemediCnm bozma moralini olan olmuş akşama güzel bi salata yap tuzsuz yağsız sadece limon ile içine ton balığı veya peynir koy. Bence akşamı bu şekilde hafif geçirirsen yarına etkisi olmaz
Bende öğlen yedim cnm hafif hafif miş gibi. Akşamada fırında patlıcan kapya biber közledim üzerine yoğurt döküp 2 dilim ekmek ile yiyeceğim. Bu hafta akşamları hep köz sebze verdi diyetisyenim çok memnun kaldım akşamları çok hafif hissediyorum kendimi.Bunu bende yapayım bari akşama yemek yok yapmadım canım istemedi
Rabbim tez zamanda şifasını versin cnm oglusunun. elektriğinin tuttuğu doktor bulmanada çok sevindim.Oglum da dun tahlil yapildi
30 kusur yasimdayim senede neredeyse 4 _5 doktor goruyorum
Ama bunun gibi ilgili aciklaiyici cana yakin elinden gelenin en iyisini yapani ilk kez rast geldim cok sukurler olsun
Surekli takipte olacak oglumu
Soyle ki normal ige seviyesi 0/60 arasi olmali
Benim oglum 2500 den fazla
Ust sinirin 42 kati falan
Neyse kortizon tedavisine basladik surekli maillesicez takiplesicez doktorla
Ben bu cocugu birakmam diyor Allah razi olsun
Bagisiklikta bir sorun var bakacak bazi tahliller cikmadi onlar da ciksin duruma gore haberlesecegiz hep
Immoglobin e fazlaligi
3 sene once 1600 du 3 senede 1000 seviye artmis
Hayırlısı rabbim yardimcijiz olsun
Belki besin alerjisini bile atlatabilirz zamanla dedi
Hadi insallah
Dün bende hünkar beğendi yaptım beğendi kısmını tam buğday unuyla yaptım hala köz patlıcanım var. Bütün gün mutfaktayım kıza ayrı yemek yap bize yap hatta bazen eşimin yemediği şeyse hepimize ayrı yapıyom bıktım bugün bi kızıma yaptım bize yokBende öğlen yedim cnm hafif hafif miş gibi. Akşamada fırında patlıcan kapya biber közledim üzerine yoğurt döküp 2 dilim ekmek ile yiyeceğim. Bu hafta akşamları hep köz sebze verdi diyetisyenim çok memnun kaldım akşamları çok hafif hissediyorum kendimi.
Bende bugün çocuklara erişte yaptım eşime dünden kurufasulye var. Ayrı yemek yapmak zor oluyor gerçekten cnm ben benim yediklerimden yediriyorum genelde ama ozmanda hergün yemek yapmak gerekiyor hemen bitiriyor hertürlü zor yaniDün bende hünkar beğendi yaptım beğendi kısmını tam buğday unuyla yaptım hala köz patlıcanım var. Bütün gün mutfaktayım kıza ayrı yemek yap bize yap hatta bazen eşimin yemediği şeyse hepimize ayrı yapıyom bıktım bugün bi kızıma yaptım bize yok
Hergün yemek yapmaya razıyım ben zaten yapıyom. 9 aylık daha tuz salça yasak diye ayrı yapıyom mecbur yaşını dört gözle bekliyorum. Hayır o kadar uğraşmama yese seve seve yapcam güç bela 3 5 lokma.Bende bugün çocuklara erişte yaptım eşime dünden kurufasulye var. Ayrı yemek yapmak zor oluyor gerçekten cnm ben benim yediklerimden yediriyorum genelde ama ozmanda hergün yemek yapmak gerekiyor hemen bitiriyor hertürlü zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?