Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Gecen cuma 80.2
Bu hafta 78.8
Aradaki fark 1.4 kg
Bizde kaç gündür kavgaliyiz aile terapistide fayda etmedi....Sabir sabir nereye kadar bilmiyorum...çocuklarimdan 2 si sorunlu ..aile akrabadan kimse yok yardim edecek..hadi ben çaliştim 4 çocuğu kendim büyütüm diyelim...başiboş büyüyecekler..bu şekilde en azindan ben başlarinda duruyorum..1-2 çoçuğum olsaydi işim daha kolay olurdu.
Günaydin kizlar....yine ailevi sorunlarim var..o yüzden bakamadim buraya 2 gündür ..ne yazikki kaptan yardimciliğinida birakmak zorundayim..okadar direndim..yaşadiğim olumsuzluklari negatif olan herşeyi positif olarak algilamaya çaliştim..ama nafile..beni zorlan depresyona soktular.
kızlar kimler listeye girmek istiyor tekrar yazsın lütfen
Hayırlı günlermoni ben yeniden aranıza katılmak istiyorum . Sizde uygun görürseniz yeniden kilo vermek için bir adım atmak istiyorum .
Sükür kt sonra sabitlenen kiloya döndüm, simdi inise gecme zamani
eda istiyordun zannediyorumInsallah hafizam beni yanıltmıyodur
evet edayı biliyorum ama hasta ve bildirim yapmadığı için ekleyemedim.eda bildirim yaparsa o istiyodu
Oda olur inşallahSükür kt sonra sabitlenen kiloya döndüm, simdi inise gecme zamani
olsun 700 de cok iyi canim devam pazartesi ben de dönucem sahalara. Bende 73 u goremeidm reglidir hastaliktir. Kabizda oldum.. Inslalah vericezgunaydin arkadaslar
gecen cuma 75.8
bugun 75.1
fark -700
izine ayrildigim kilo 78.1
listeye dönüş 75.1
total fark -3 kg
vaooww harikaGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Gecen cuma 80.2
Bu hafta 78.8
Aradaki fark 1.4 kg
canm ben zaten pazar aksami hap icmeye basladim. 3 gun ictim gecmeyince yetersiz geldi diye igne yazdirdim öluyodum kulak bugaz agrisin dan.aa geçmiş olsun. Demek böyle de oluyormuşsen hapa da dikkat et bence çünkü belli ki alerjiksin. benim kv de alerjik bir bünyeye sahip antibiyotik hapa da reaksiyon gosteriyor
canm Allah yardimcin olsun aile insanin temelidir ve cok cok onemli dir. Ama sen guclusun. ilk once ben diyeceksinGünaydin kizlar....yine ailevi sorunlarim var..o yüzden bakamadim buraya 2 gündür ..ne yazikki kaptan yardimciliğinida birakmak zorundayim..okadar direndim..yaşadiğim olumsuzluklari negatif olan herşeyi positif olarak algilamaya çaliştim..ama nafile..beni zorlan depresyona soktular.
74.8 canim gecen hafta 75 di sanirim. Kabiz oldugum icin suan isin eksi 200 gr. Bide reglimim. Son gunu*** 10. TAKIM 688. ETAP ***
60kiloyum (85,6///% )
Mumu85(76,1/75.3/0.8/%1.1)
Obezzto (87,2///% )
Aylin42konya(78,2///% )
Optumkibby(58,0///%)
dunya cadisi(64,8///%)
sara_28(87,0///% )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat(78,6/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (69,8/) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(80,2/) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
-Ya habibi5534(94,3/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
-Nezesali (58,3/)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
-yst38 (74,8/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
eddak(74,8/) 680. etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. hg:69
busefit(75,8/)684. etapta 78,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(63,7/)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
kızlar kimler listeye girmek istiyor tekrar yazsın lütfen
Canim eklermisin beni iyiyim sukur.Aylin42Konya ve @60kiloyum
aylin ve fulya kilo bildirmeyen siz kaldınız kızlar
Eddaak canım listeye girmek istiyor musun, rahatsızsın ve kilo bildirmediğin için ekleyemedim
Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten bilirim aile içi huzursuzluk inşallah düzelir diye umut ediyorum ama bir şey olmuyorsa da olmuyor işte Allah hakkına hayırlı sını nasip etsin kuzumGünaydin kizlar....yine ailevi sorunlarim var..o yüzden bakamadim buraya 2 gündür ..ne yazikki kaptan yardimciliğinida birakmak zorundayim..okadar direndim..yaşadiğim olumsuzluklari negatif olan herşeyi positif olarak algilamaya çaliştim..ama nafile..beni zorlan depresyona soktular.
16 yaşinda oğlum ergenlik döneminde ..zor günler geçiriyoruz...burda ortalik kötü..bikaç hafta önce gözümüzün önünde herifin biri burnuna toz çekiyordu sokakta ...bu gibi durumlar bayaği artti burda..ķüçük oğlumunda algilama sorunu var...1 lafi 10 kere söyle anlamiyo..yapma dedikce devam ediyo yapmaya..duvara konuşuyorum sanki...bu durumda ben kendimi düşünecrk lüksüm yok...çocuklarimi mümkün olduğunca düzgün yetiştirmek istiyorum..onlarda birgün birilerinin başina dert olmasin... küçük oğlum için doktora danişmak istiyorum ne yapilabilir diye..büyük oğlum içinde sabirli davranmaktan başka çaremiz yokpericim 2 cocugum sorunlu derken anlamadim neyi variyiki var evlatlarimiz ama 4 tane bastan yapmasaydin mi desem bilmiyorum ki. insallah yuzunu guldurur rabbim sen bence de aile terapisti degil kendin terapiste git bosanmak istemiyorsan. en azindan mutlu yasamanin yoluna bak
Amin canim inşallah..Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten bilirim aile içi huzursuzluk inşallah düzelir diye umut ediyorum ama bir şey olmuyorsa da olmuyor işte Allah hakkına hayırlı sını nasip etsin kuzum
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım.16 yaşinda oğlum ergenlik döneminde ..zor günler geçiriyoruz...burda ortalik kötü..bikaç hafta önce gözümüzün önünde herifin biri burnuna toz çekiyordu sokakta ...bu gibi durumlar bayaği artti burda..ķüçük oğlumunda algilama sorunu var...1 lafi 10 kere söyle anlamiyo..yapma dedikce devam ediyo yapmaya..duvara konuşuyorum sanki...bu durumda ben kendimi düşünecrk lüksüm yok...çocuklarimi mümkün olduğunca düzgün yetiştirmek istiyorum..onlarda birgün birilerinin başina dert olmasin... küçük oğlum için doktora danişmak istiyorum ne yapilabilir diye..büyük oğlum içinde sabirli davranmaktan başka çaremiz yok
Haklisin canim...zaten iyi anlaşamadiği birinden çocuk yapmsmali bir insan...bende yapmayacaktim..eşim olacak insan çok istiyordu çocuğumuz olsun.. benden d.k.haplarini alip gizlice çöpe atiyordu...beni bir şekildede ikna etmişti iyi bir evliliğimiz olacağina..iyi anlaşacağimiza.herşey daha iyi olup düzelrceğine...2 çocuk öyle oldu bir kizim bir oğlum... 2 çocukta diyer 2 si yalnizlik çekmesin diye ben istedim...çünkü benim kizkardeşim olmadi hep yalnizdim....ama insan yaşadikca hayati öğreniyor...şu anki aklim olsaydi...çok farkli olabilirdi hayatim..demekki bir llişki başta nasilsa öyle devam edebiliyormuş....umut edipte iyi gitmeyen bir evliliğin düzelmesini beklemek hayalden başka birşey değilmişpericim 2 cocugum sorunlu derken anlamadim neyi variyiki var evlatlarimiz ama 4 tane bastan yapmasaydin mi desem bilmiyorum ki. insallah yuzunu guldurur rabbim sen bence de aile terapisti degil kendin terapiste git bosanmak istemiyorsan. en azindan mutlu yasamanin yoluna bak
Rabbim kolaylık versin canım16 yaşinda oğlum ergenlik döneminde ..zor günler geçiriyoruz...burda ortalik kötü..bikaç hafta önce gözümüzün önünde herifin biri burnuna toz çekiyordu sokakta ...bu gibi durumlar bayaği artti burda..ķüçük oğlumunda algilama sorunu var...1 lafi 10 kere söyle anlamiyo..yapma dedikce devam ediyo yapmaya..duvara konuşuyorum sanki...bu durumda ben kendimi düşünecrk lüksüm yok...çocuklarimi mümkün olduğunca düzgün yetiştirmek istiyorum..onlarda birgün birilerinin başina dert olmasin... küçük oğlum için doktora danişmak istiyorum ne yapilabilir diye..büyük oğlum içinde sabirli davranmaktan başka çaremiz yok
olsun 700 de cok iyi canim devam pazartesi ben de dönucem sahalara. Bende 73 u goremeidm reglidir hastaliktir. Kabizda oldum.. Inslalah vericez
vaooww harika
canm ben zaten pazar aksami hap icmeye basladim. 3 gun ictim gecmeyince yetersiz geldi diye igne yazdirdim öluyodum kulak bugaz agrisin dan.
canm Allah yardimcin olsun aile insanin temelidir ve cok cok onemli dir. Ama sen guclusun. ilk once ben diyeceksin
74.8 canim gecen hafta 75 di sanirim. Kabiz oldugum icin suan isin eksi 200 gr. Bide reglimim. Son gunu
Canim eklermisin beni iyiyim sukur.
16 yaşinda oğlum ergenlik döneminde ..zor günler geçiriyoruz...burda ortalik kötü..bikaç hafta önce gözümüzün önünde herifin biri burnuna toz çekiyordu sokakta ...bu gibi durumlar bayaği artti burda..ķüçük oğlumunda algilama sorunu var...1 lafi 10 kere söyle anlamiyo..yapma dedikce devam ediyo yapmaya..duvara konuşuyorum sanki...bu durumda ben kendimi düşünecrk lüksüm yok...çocuklarimi mümkün olduğunca düzgün yetiştirmek istiyorum..onlarda birgün birilerinin başina dert olmasin... küçük oğlum için doktora danişmak istiyorum ne yapilabilir diye..büyük oğlum içinde sabirli davranmaktan başka çaremiz yok
Haklisin canim...zaten iyi anlaşamadiği birinden çocuk yapmsmali bir insan...bende yapmayacaktim..eşim olacak insan çok istiyordu çocuğumuz olsun.. benden d.k.haplarini alip gizlice çöpe atiyordu...beni bir şekildede ikna etmişti iyi bir evliliğimiz olacağina..iyi anlaşacağimiza.herşey daha iyi olup düzelrceğine...2 çocuk öyle oldu bir kizim bir oğlum... 2 çocukta diyer 2 si yalnizlik çekmesin diye ben istedim...çünkü benim kizkardeşim olmadi hep yalnizdim....ama insan yaşadikca hayati öğreniyor...şu anki aklim olsaydi...çok farkli olabilirdi hayatim..demekki bir llişki başta nasilsa öyle devam edebiliyormuş....umut edipte iyi gitmeyen bir evliliğin düzelmesini beklemek hayalden başka birşey değilmiş
Çok üzlüyorum böyle duyunca. Boşa kürek çekmek kadar insanı yoran birşey yok bu hayatta. Kalbinden gönlünden geçen neyse o olsun senin için.Haklisin canim...zaten iyi anlaşamadiği birinden çocuk yapmsmali bir insan...bende yapmayacaktim..eşim olacak insan çok istiyordu çocuğumuz olsun.. benden d.k.haplarini alip gizlice çöpe atiyordu...beni bir şekildede ikna etmişti iyi bir evliliğimiz olacağina..iyi anlaşacağimiza.herşey daha iyi olup düzelrceğine...2 çocuk öyle oldu bir kizim bir oğlum... 2 çocukta diyer 2 si yalnizlik çekmesin diye ben istedim...çünkü benim kizkardeşim olmadi hep yalnizdim....ama insan yaşadikca hayati öğreniyor...şu anki aklim olsaydi...çok farkli olabilirdi hayatim..demekki bir llişki başta nasilsa öyle devam edebiliyormuş....umut edipte iyi gitmeyen bir evliliğin düzelmesini beklemek hayalden başka birşey değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?