- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Benimki 6 canim. Arkadassa ben arkadas bulurum ona bir suru arkadasi var daha simdiden6 olmasina ragmen erken. 1ci sinifa baslicak cocuk olunca kim ilhilencek yawrum la kimse yok. Ne o oksuz gibi. Dersleri okula götürüp getirmesi. Bikac gun agir hasta olunca. Cocuk hemen kabiz oldu surekli teknoloji ile ilgilendi ne yedigi belli degil. Huyu degisti.2gundur ilgileniyorum da duzeldi gene. Yawrum küçük daha. Kim baktı kim bakabilirr baba calisiyor. Kaynanam sagolsun 2 kap yemek yapti evimi topladi. Fazlasini yapamaz yasli kadin baska da kimse yok.
Selam arkadaslar
Tek tek hepinize cok tesekkur ediyorum jlginiz alakaniz icin herkese tek tek cevap veremedim ama yazilanlari gordum
Cok sukur ilaclar ilk gunden ise yaradi
O sigara sonugu gibi olan yaralar ilk ortadan çatladi kabuklari sonra da ici beyazlari sadece cevreleri kaldi ve sonradan cikan yaralar sonra iyilesecek galiba.tabi 6 aylik tedavi sureci var
Tedavi olmazsa ki olur dedi dr, damardan immun tedaviai yapariz dedi ama olacak gibi insallah
Kuzum iki gundur kasinmadan normal insanlar gibi gununu gecirsi hamd olsun
Eş durumu da dedim mi bilmiyorum 2 sene verdim şu kendimi saglama alip bir yere atayabilirsem, sonrasi hayirlisi ,belki duzelir yine de perihancim durumuna cok uzuldum ne diyebilirim ki senin dedigini daha bu sabah konustuk annemle, hic olmadi ben calisamazken en azindan bir guvencen oliyor o calisinca, ama bizim durum farkli ,gorumcem bile benden tarafa olur hep az cok hatirlarsaniz sizin sonunuz kotu gozukuyor diyor kadincagiz ,kardesim diye kayirayim huyu yok sag olsun ,tak tak soyler fircalar onu bu konuda, ama zorla da guzellik olmuyir bakalim hep evlat hep evlat her sey onun icin,boynu bukuk kalsin isfemiyorum ama iste... ya ben biraz sabredip sinirlerime hakim olup onu gormezden gelicem.
Hani dusunuyorum da 1.sinif 2.sinif cocuklari hep benim babam cok guclu vs diye konusur ya
Babam ayri diye uzulsun istemuyorum
Neyse bakakkm ghnler neler gösterecek
.....
Instagramda hikayesini gonderilerini sessize aldim kocaminbeni sinir etmek icin sacma sapan laflar paylasiyor ,karar verdim sessize aldim oohhh bir mutlu gun gecirdim ki anlatamam1
Kilo bildirimi de yapamadim ya ksuura bakmayin ama zaten 1 kg yakin artiydi zaten malum gune geldik
Iyi geceler daha da yazmiim
Çocuğun için çok sevindim canım.Selam arkadaslar
Tek tek hepinize cok tesekkur ediyorum jlginiz alakaniz icin herkese tek tek cevap veremedim ama yazilanlari gordum
O sigara sonugu gibi olan yaralar ilk ortadan çatladi kabuklari sonra da ici beyazlari sadece cevreleri kaldi ve sonradan cikan yaralar sonra iyilesecek galiba.tabi 6 aylik tedavi sureci var
Tedavi olmazsa ki olur dedi dr, damardan immun tedaviai yapariz dedi ama olacak gibi insallah
Eş durumu da dedim mi bilmiyorum 2 sene verdim şu kendimi saglama alip bir yere atayabilirsem, sonrasi hayirlisi ,belki duzelir yine de perihancim durumuna cok uzuldum ne diyebilirim ki senin dedigini daha bu sabah konustuk annemle, hic olmadi ben calisamazken en azindan bir guvencen oliyor o calisinca, ama bizim durum farkli ,gorumcem bile benden tarafa olur hep az cok hatirlarsaniz sizin sonunuz kotu gozukuyor diyor kadincagiz ,kardesim diye kayirayim huyu yok sag olsun ,tak tak soyler fircalar onu bu konuda, ama zorla da guzellik olmuyir bakalim hep evlat hep evlat her sey onun icin,boynu bukuk kalsin isfemiyorum ama iste... ya ben biraz sabredip sinirlerime hakim olup onu gormezden gelicem.
Hani dusunuyorum da 1.sinif 2.sinif cocuklari hep benim babam cok guclu vs diye konusur ya
.....
Instagramda hikayesini gonderilerini sessize aldim kocaminbeni sinir etmek icin sacma sapan laflar paylasiyor ,karar verdim sessize aldim oohhh bir mutlu gun gecirdim ki anlatamam1
Kilo bildirimi de yapamadim ya ksuura bakmayin ama zaten 1 kg yakin artiydi zaten malum gune geldik
Selam arkadaslar
.....
Hepi topu 7 takım kalmış ve 7 takım arasında 5. YizDeğişik bir cuma günü olmuş kaçıncı olduk kızlar
Hepi topu 7 takım kalmış ve 7 takım arasında 5. Yiz
Ya onun sorunu ne biliyor musun psikyatrist gorusu de dahil bu soyleyecegime,ailesinde ezik bir durumda yani baba ezmis anne dominant otoriter anne baba su an yok, kardesler dagilmis kimse kimseyle.konusmuyor ama sebebi ne dersen bilemiyorum hic anlatmaz sorarsam da pişman eder,ogkumun doktoru bana sorular sorarken ailesiyle llgili bir y sordu genetik arastirmasi yapti da,hic birisini bilemedim ,adam guldu nasil bilmezsin,ya dedim anlatmiyor ki ailesiyle ilgili bir sey sorarsam da kiziyor napim dedim.oyle yani .esim boyle guclu sert durmaya calisan bir mizacta ,ama o ezilmisligini bende tamamlamak istiyor ,ablasinin abisinin arkadaslarinin yaninda beni eziyormus beni takmiyormus gibi görünüp gucku durmaya calisiyor olay bu ama bu arada da ipler.kopuyor tabi yalnizken bile bu durum gecerli evde bile sacimi makyajimi yapsam guzel.olmssun deyince sanki yumusak davranmis olacak gibi hissediyor ne bileyim saha da ozele girmiyim ozet bu,annem diyor ki kiz acaba var midir baskasibaby sizin sorun ilgisizlik dimi? peki eşin sence seni seviyor mu soyluyo mu sevdigini en azindan??
Çocuğun için çok sevindim canım.
Senin içinde Allah hakkında ne hayırlaysa onu versin inşallah
Cok sag olunOğlunun iyileşmeye başlamasına sevindim eşinle olsn sorunlarınızdada Allah yardımcınız olsun canım
Aminsağlıklı musmutlu günler
Dondurma dan geçmek çok zorevet yapayım onu şu dondurmadan vazgeçersem çok daha iyi olacaktır benim için..
Vitamin takviyesi basladim bakalımBende de var o yorgunluk ya , oglani uyiturken uyuya kaliyorum planladigim hicbiseyi yapamiyorum.
Ne oluyor beni cagiriyon hem hem neler yiyon. Kim durtecekse durtsun seni. Olmuyor böyleya bana noluyo yapamiyorum diyet modundan iyice koptum rehavete kapildim bi rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?