Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gecmis olsun. Allah yardimcin olsun senin de. bende tek buyuttum hep.

bence cocuk 5 yasindayken yapilabilir okula gitmemis olcak krese gider mis gibi eglenir gelir. biz tabi suan o defteri kapadik ama istenirse en uygunu bu gibi yoksa 2.ye sira gelmez zaten. bnm de annem bencil yardim etmez gezer tozar. kaynanamda bi dolu hastalik kendine zor yetiyo. baska da kimse yok zaten sende 1.sinifi atlatinca yapabilirsin istiyosan

ben bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorum rahatlamaya yeni basladim buyuk ihtimal bnmki tek cocuk olacak insallah kardes gibi dostlar edinir ne diyeyim.

baby sizin sorun ilgisizlik dimi? peki eşin sence seni seviyor mu soyluyo mu sevdigini en azindan??

Bu sabah tartilmayi unuttum bende..Cuma günü olduğunun farknda bile değildim...zaten 2-3gündür sapa saçma beslendim...çocuklar Makaron...ve Dampfnudel istediler..alman usulu tavada pişen ekmek üzerinede Vanilya sosu dökülüyor ..yarindan sonra dikkat ederim inşallah

Çocuğun için çok sevindim canım.
Senin içinde Allah hakkında ne hayırlaysa onu versin inşallah

Oğlunun iyileşmeye başlamasına sevindim eşinle olsn sorunlarınızdada Allah yardımcınız olsun canım

baby sizin sorun ilgisizlik dimi? peki eşin sence seni seviyor mu soyluyo mu sevdigini en azindan??
Ya onun sorunu ne biliyor musun psikyatrist gorusu de dahil bu soyleyecegime,ailesinde ezik bir durumda yani baba ezmis anne dominant otoriter anne baba su an yok, kardesler dagilmis kimse kimseyle.konusmuyor ama sebebi ne dersen bilemiyorum hic anlatmaz sorarsam da pişman eder,ogkumun doktoru bana sorular sorarken ailesiyle llgili bir y sordu genetik arastirmasi yapti da,hic birisini bilemedim ,adam guldu nasil bilmezsin,ya dedim anlatmiyor ki ailesiyle ilgili bir sey sorarsam da kiziyor napim dedim.oyle yani .esim boyle guclu sert durmaya calisan bir mizacta ,ama o ezilmisligini bende tamamlamak istiyor ,ablasinin abisinin arkadaslarinin yaninda beni eziyormus beni takmiyormus gibi görünüp gucku durmaya calisiyor olay bu ama bu arada da ipler.kopuyor tabi yalnizken bile bu durum gecerli evde bile sacimi makyajimi yapsam guzel.olmssun deyince sanki yumusak davranmis olacak gibi hissediyor ne bileyim saha da ozele girmiyim ozet bu,annem diyor ki kiz acaba var midir baskasi
Dedim ki baska kafin ona en fazla 1 hafta hadi hafi 1ay dayanir.sonra kacar gider amaan cok da umrumda degil
Dun cok guzel bir gundu annemle.anlasrij.onun hakkinda konusmadik instagramda da gormedim ooh mis kafa rahat demek ki.onsuz olmak bana iyi geliyor
Çocuğun için çok sevindim canım.
Senin içinde Allah hakkında ne hayırlaysa onu versin inşallah

Oğlunun iyileşmeye başlamasına sevindim eşinle olsn sorunlarınızdada Allah yardımcınız olsun canım
Cok sag olun iyilesecek insallah minnoşum

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları diliyorum herkese. Eşleriyle problemleri olanlara da rabbim karşılıklı muhabbet nasip etsin inş kalplerinizi birbirinize ısındırsın aynı evin içinde huzursuzluk cok zor. Olmuyorsada imkân varsa çekmeye gerek yok inş haklarınızda hayırlısı olsun kızlar. Biz iki günlüğüne yalova taraflarına kaçtık pazartesi tartısına nasıl yansıyacak bakalım. Hepinizi öpüyorum

evet yapayım onu şu dondurmadan vazgeçersem çok daha iyi olacaktır benim için..
Dondurma dan geçmek çok zor
Bende de var o yorgunluk ya , oglani uyiturken uyuya kaliyorum planladigim hicbiseyi yapamiyorum.
Vitamin takviyesi basladim bakalım
ya bana noluyo yapamiyorum diyet modundan iyice koptum rehavete kapildim bi rahatladim
Ne oluyor beni cagiriyon hem hem neler yiyon. Kim durtecekse durtsun seni. Olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…