canm semt degistirseniz kotu bi semttemi oturuyosun uz16 yaşinda oğlum ergenlik döneminde ..zor günler geçiriyoruz...burda ortalik kötü..bikaç hafta önce gözümüzün önünde herifin biri burnuna toz çekiyordu sokakta ...bu gibi durumlar bayaği artti burda..ķüçük oğlumunda algilama sorunu var...1 lafi 10 kere söyle anlamiyo..yapma dedikce devam ediyo yapmaya..duvara konuşuyorum sanki...bu durumda ben kendimi düşünecrk lüksüm yok...çocuklarimi mümkün olduğunca düzgün yetiştirmek istiyorum..onlarda birgün birilerinin başina dert olmasin... küçük oğlum için doktora danişmak istiyorum ne yapilabilir diye..büyük oğlum içinde sabirli davranmaktan başka çaremiz yok
Aman buse asla digeri buyumeden 2ci dusunme. Bende oyle dusunuyorum. Dun doktora gittim cocuk neler etmis kaynanama. Ve o hareketleri yapacak bi cocuk degil. Ben buyudu sandim ama hala kucuk mus onu farkettim. Demekki hala erken 1 ci sinifi bitirsinde. Maddi kismi zaten icler acisi durumdayiz. Allah sonumuzu hayir etsin vallahi.cnm sen bu hafta epey badire atlattin once saglik olsun da kilo bi sekilde veriliyor. arti olmaman bile bi sey
700 gr iyi ama bu hizla aylik hedefe ucu ucuna ya yetisiyorum ya yetisemiyorum ayda 3 kg da veremiyorsam durum cok kotubakalim vericem ins
cocuk icin cocuk yapmak hata. ben de istiyorum ogluma kardes ama biliyorumki bi cocuk daha yaparsam bize agir gelecek esim rahatina cok duskun. ona kardes derken iki cocuk anne baba ayri buyuyecegine tek cocuk olsun ama saglikli ailede buyusun diye ikimizde istemiyoruz baska cocuk. belki 5 sene sonra oglan okula gider bizde hazir hissedersek anca o zaman.
seni cok iyi anliyorum ergenlik cok zor bi surec bu kadar dayanmissin 2-3 sene daha dayan ergenligi bitsin. ama sen terapi gor muhakkak mutlu gecsin senelerin. baktin sonra yapamiyorsun ayirirsin yollari. ufakliga da uzuldum rabbim. sifa versin ihmale gelmez dr. a simdiye kadar gitmediniz mi hic?
Haklisin...çoçuğa kardeş olsun diye çocuk yapmak büyük hataymiş ...arkadaş olarak kedi köpek de alinabilir ....küçük oğlumda Otizimden şüphelenmiştik Test için götürmüştüm bir sorun yok dediler..tekrar doktora danişacağim...cocuk icin cocuk yapmak hata. ben de istiyorum ogluma kardes ama biliyorumki bi cocuk daha yaparsam bize agir gelecek esim rahatina cok duskun. ona kardes derken iki cocuk anne baba ayri buyuyecegine tek cocuk olsun ama saglikli ailede buyusun diye ikimizde istemiyoruz baska cocuk. belki 5 sene sonra oglan okula gider bizde hazir hissedersek anca o zaman.
seni cok iyi anliyorum ergenlik cok zor bi surec bu kadar dayanmissin 2-3 sene daha dayan ergenligi bitsin. ama sen terapi gor muhakkak mutlu gecsin senelerin. baktin sonra yapamiyorsun ayirirsin yollari. ufakliga da uzuldum rabbim. sifa versin ihmale gelmez dr. a simdiye kadar gitmediniz mi hic?
Düşünüyoruz sent değiştirmeyi...buraya çok göçmen doldu çok kötü oldu buralar...canm semt degistirseniz kotu bi semttemi oturuyosun uz
Aman buse asla digeri buyumeden 2ci dusunme. Bende oyle dusunuyorum. Dun doktora gittim cocuk neler etmis kaynanama. Ve o hareketleri yapacak bi cocuk degil. Ben buyudu sandim ama hala kucuk mus onu farkettim. Demekki hala erken 1 ci sinifi bitirsinde. Maddi kismi zaten icler acisi durumdayiz. Allah sonumuzu hayir etsin vallahi.
Senin minnak kac yasinsaydi
canm semt degistirseniz kotu bi semttemi oturuyosun uz
Aman buse asla digeri buyumeden 2ci dusunme. Bende oyle dusunuyorum. Dun doktora gittim cocuk neler etmis kaynanama. Ve o hareketleri yapacak bi cocuk degil. Ben buyudu sandim ama hala kucuk mus onu farkettim. Demekki hala bir 1 ci sinifi bitirsinde. Maddi kismi zaten icler acisi durumdayiz. Allah sonumuzu hayir etsin vallahi.
Senin minnak kac yasinsaydi
zaten iki cocuk birbirine kardes demektir yani degisik olmus seninki ekstra kardescilik olmusHaklisin...çoçuğa kardeş olsun diye çocuk yapmak büyük hataymiş ...arkadaş olarak kedi köpek de alinabilir ....küçük oğlumda Otizimden şüphelenmiştik Test için götürmüştüm bir sorun yok dediler..tekrar doktora danişacağim...
Düşünüyoruz sent değiştirmeyi...buraya çok göçmen doldu çok kötü oldu buralar...
2 ci çocuk konusundada yaş arasi çok olunca buseferde anlaşamiyorlar..çok yakin oluncada anlaşamiyorlar...yaş arasi 2-3 yaş olunca birbirlerine arkadaşlik yapabilirler.
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Hoş buldumsupersin elveda 80 ler
pericim 2 cocugum sorunlu derken anlamadim neyi variyiki var evlatlarimiz ama 4 tane bastan yapmasaydin mi desem bilmiyorum ki. insallah yuzunu guldurur rabbim sen bence de aile terapisti degil kendin terapiste git bosanmak istemiyorsan. en azindan mutlu yasamanin yoluna bak
eda bildirim yaparsa o istiyodu
hosgeldin cnm kendini tanitir misin ilk sayfada yeni uyenin dolduracagi liste var
Hoş buldum canımgönül isterdi kilo almadan dönmek ama geri başa sardım
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Canevim
Yaşınız :29
Boyunuz:1.60
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 erkek (8) 1Kız (7 )
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Abur cubur
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlığım ve fit görünmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz:77
Hedef kilonuz. İlk hedef 70 son hedef 65
Hoş buldumhosgeldin cnm kac kilo aldin
Hoş buldum69 a düşmüştüm . 77 oldum .
8 kilo aldım
Hırs yaparsam dikkat edersem hızlı kilo veriyorum . Başlamak onemliydi bugün ilk adımı attım Allah'ın izniyle en kısa zamanda hedefe ulaşırım inşallah8 kilo yine iyi cnm 2-3 aya tamamsin hizli veriyorsan 1,5 ayda da verebilirsin tabi
zaten iki cocuk birbirine kardes demektir yani degisik olmus seninki ekstra kardescilik olmusAllah saglikla buyutmek nasip etsin
sukur cnm otizm degilse cozumu egitimi vardir. dikkat daginikligi var belliki.
bnm erkek kardesim var iki kardesiz aramizda 2.5 yas var hep kavga ettik ergenlikte de catistik cok kotuydu. bence 4-5 yas iyi
Tekrar hoşgeldin canim.Hoş buldum69 a düşmüştüm . 77 oldum .
8 kilo aldım
Hoş buldum canımTekrar hoşgeldin canim.
Hırs yaparsam dikkat edersem hızlı kilo veriyorum . Başlamak onemliydi bugün ilk adımı attım Allah'ın izniyle en kısa zamanda hedefe ulaşırım inşallah
Yanliş ifade ettim sanirim..kafa dolu olunca..birbirlerine arkadaş olurlar yalnizlik çekmesinler demek istedim...
Benim 2 oğlumun arasinda yaş farki 8..ama hiç anlaşamiyorlar...
Kizlarimin arasinda 3,5 yaş var daha iyi anlaşiyorlar...çok şükür kizlarimla bir sorunum yok ..
Teşekkürler hepimiz istediğimiz kiloya ineriz inşallahbasarilar
anladim cnm bakalim nasipte varsa benimkinin de bi kardesi olur ilerde insallah
Düşünüyoruz sent değiştirmeyi...buraya çok göçmen doldu çok kötü oldu buralar...
2 ci çocuk konusundada yaş arasi çok olunca buseferde anlaşamiyorlar..çok yakin oluncada anlaşamiyorlar...yaş arasi 2-3 yaş olunca birbirlerine arkadaşlik yapabilirler.
Canm. Kizlar anlasiyor zaten sorun erkeklerde.. Yas ne olirsa olsun anlasamiyorlarYanliş ifade ettim sanirim..kafa dolu olunca..birbirlerine arkadaş olurlar yalnizlik çekmesinler demek istedim...
Benim 2 oğlumun arasinda yaş farki 8..ama hiç anlaşamiyorlar...
Kizlarimin arasinda 3,5 yaş var daha iyi anlaşiyorlar...çok şükür kizlarimla bir sorunum yok ..
Benimki 6 canim. Arkadassa ben arkadas bulurum ona bir suru arkadasi var daha simdidencnm bnm oglan 2,5 yasinda. seninki kac yasinda? biz de her anlamda zorlaniyoruz
zaten iki cocuk birbirine kardes demektir yani degisik olmus seninki ekstra kardescilik olmusAllah saglikla buyutmek nasip etsin
sukur cnm otizm degilse cozumu egitimi vardir. dikkat daginikligi var belliki.
bnm erkek kardesim var iki kardesiz aramizda 2.5 yas var hep kavga ettik ergenlikte de catistik cok kotuydu. bence 4-5 yas iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?