Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canm semt degistirseniz kotu bi semttemi oturuyosun uz
Aman buse asla digeri buyumeden 2ci dusunme. Bende oyle dusunuyorum. Dun doktora gittim cocuk neler etmis kaynanama. Ve o hareketleri yapacak bi cocuk degil. Ben buyudu sandim ama hala kucuk mus onu farkettim. Demekki hala erken 1 ci sinifi bitirsinde. Maddi kismi zaten icler acisi durumdayiz. Allah sonumuzu hayir etsin vallahi.
Senin minnak kac yasinsaydi

Haklisin...çoçuğa kardeş olsun diye çocuk yapmak büyük hataymiş ...arkadaş olarak kedi köpek de alinabilir ....küçük oğlumda Otizimden şüphelenmiştik Test için götürmüştüm bir sorun yok dediler..tekrar doktora danişacağim...

Düşünüyoruz sent değiştirmeyi...buraya çok göçmen doldu çok kötü oldu buralar...

2 ci çocuk konusundada yaş arasi çok olunca buseferde anlaşamiyorlar..çok yakin oluncada anlaşamiyorlar...yaş arasi 2-3 yaş olunca birbirlerine arkadaşlik yapabilirler.

cnm bnm oglan 2,5 yasinda. seninki kac yasinda? biz de her anlamda zorlaniyoruz
zaten iki cocuk birbirine kardes demektir yani degisik olmus seninki ekstra kardescilik olmus Allah saglikla buyutmek nasip etsin
sukur cnm otizm degilse cozumu egitimi vardir. dikkat daginikligi var belliki.

bnm erkek kardesim var iki kardesiz aramizda 2.5 yas var hep kavga ettik ergenlikte de catistik cok kotuydu. bence 4-5 yas iyi

Hoş buldum eski üyeyim tabii yeniden kendimi tanıtıyım.

Yanliş ifade ettim sanirim..kafa dolu olunca.. birbirlerine arkadaş olurlar yalnizlik çekmesinler demek istedim...
Benim 2 oğlumun arasinda yaş farki 8..ama hiç anlaşamiyorlar...
Kizlarimin arasinda 3,5 yaş var daha iyi anlaşiyorlar...çok şükür kizlarimla bir sorunum yok ..

Hırs yaparsam dikkat edersem hızlı kilo veriyorum . Başlamak onemliydi bugün ilk adımı attım Allah'ın izniyle en kısa zamanda hedefe ulaşırım inşallah

basarilar

anladim cnm bakalim nasipte varsa benimkinin de bi kardesi olur ilerde insallah

Selam arkadaslar
Tek tek hepinize cok tesekkur ediyorum jlginiz alakaniz icin herkese tek tek cevap veremedim ama yazilanlari gordum
Cok sukur ilaclar ilk gunden ise yaradi
O sigara sonugu gibi olan yaralar ilk ortadan çatladi kabuklari sonra da ici beyazlari sadece cevreleri kaldi ve sonradan cikan yaralar sonra iyilesecek galiba.tabi 6 aylik tedavi sureci var
Tedavi olmazsa ki olur dedi dr, damardan immun tedaviai yapariz dedi ama olacak gibi insallah
Kuzum iki gundur kasinmadan normal insanlar gibi gununu gecirsi hamd olsun

Eş durumu da dedim mi bilmiyorum 2 sene verdim şu kendimi saglama alip bir yere atayabilirsem, sonrasi hayirlisi ,belki duzelir yine de perihancim durumuna cok uzuldum ne diyebilirim ki senin dedigini daha bu sabah konustuk annemle, hic olmadi ben calisamazken en azindan bir guvencen oliyor o calisinca, ama bizim durum farkli ,gorumcem bile benden tarafa olur hep az cok hatirlarsaniz sizin sonunuz kotu gozukuyor diyor kadincagiz ,kardesim diye kayirayim huyu yok sag olsun ,tak tak soyler fircalar onu bu konuda, ama zorla da guzellik olmuyir bakalim hep evlat hep evlat her sey onun icin,boynu bukuk kalsin isfemiyorum ama iste... ya ben biraz sabredip sinirlerime hakim olup onu gormezden gelicem.
Hani dusunuyorum da 1.sinif 2.sinif cocuklari hep benim babam cok guclu vs diye konusur ya
Babam ayri diye uzulsun istemuyorum
Neyse bakakkm ghnler neler gösterecek
.....
Instagramda hikayesini gonderilerini sessize aldim kocamin beni sinir etmek icin sacma sapan laflar paylasiyor ,karar verdim sessize aldim oohhh bir mutlu gun gecirdim ki anlatamam1
Kilo bildirimi de yapamadim ya ksuura bakmayin ama zaten 1 kg yakin artiydi zaten malum gune geldik
Iyi geceler daha da yazmiim

Son düzenleme:
Canm. Kizlar anlasiyor zaten sorun erkeklerde.. Yas ne olirsa olsun anlasamiyorlar

Benimki 6 canim. Arkadassa ben arkadas bulurum ona bir suru arkadasi var daha simdiden 6 olmasina ragmen erken. 1ci sinifa baslicak cocuk olunca kim ilhilencek yawrum la kimse yok. Ne o oksuz gibi. Dersleri okula götürüp getirmesi. Bikac gun agir hasta olunca. Cocuk hemen kabiz oldu surekli teknoloji ile ilgilendi ne yedigi belli degil. Huyu degisti.2gundur ilgileniyorum da duzeldi gene. Yawrum küçük daha. Kim baktı kim bakabilirr baba calisiyor. Kaynanam sagolsun 2 kap yemek yapti evimi topladi. Fazlasini yapamaz yasli kadin baska da kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…