Ya onun sorunu ne biliyor musun psikyatrist gorusu de dahil bu soyleyecegime,ailesinde ezik bir durumda yani baba ezmis anne dominant otoriter anne baba su an yok, kardesler dagilmis kimse kimseyle.konusmuyor ama sebebi ne dersen bilemiyorum hic anlatmaz sorarsam da pişman eder,ogkumun doktoru bana sorular sorarken ailesiyle llgili bir y sordu genetik arastirmasi yapti da,hic birisini bilemedim ,adam guldu nasil bilmezsin,ya dedim anlatmiyor ki ailesiyle ilgili bir sey sorarsam da kiziyor napim dedim.oyle yani .esim boyle guclu sert durmaya calisan bir mizacta ,ama o ezilmisligini bende tamamlamak istiyor ,ablasinin abisinin arkadaslarinin yaninda beni eziyormus beni takmiyormus gibi görünüp gucku durmaya calisiyor olay bu ama bu arada da ipler.kopuyor tabi yalnizken bile bu durum gecerli evde bile sacimi makyajimi yapsam guzel.olmssun deyince sanki yumusak davranmis olacak gibi hissediyor ne bileyim saha da ozele girmiyim ozet bu,annem diyor ki kiz acaba var midir baskasi
Dedim ki baska kafin ona en fazla 1 hafta hadi hafi 1ay dayanir.sonra kacar gider amaan cok da umrumda degil
Dun cok guzel bir gundu annemle.anlasrij.onun hakkinda konusmadik instagramda da gormedim ooh mis kafa rahat demek ki.onsuz olmak bana iyi geliyor
Cok sag oluniyilesecek insallah minnoşum
Dondurma dan geçmek çok zor
Vitamin takviyesi basladim bakalım
Ne oluyor beni cagiriyon hem hem neler yiyon. Kim durtecekse durtsun seni. Olmuyor böyle
Amaaan bosver canim duzelirse duzelir duzelmezse duzelmez yallah napim canim sag olsunbastan beri mi boyleydi? eger oyleyse asla degismez cunku. neyseki tek cocugun var. hakkinizda hayirlisi olsun. sen hic dile getirdin mi bosanacagini? boyle mutlu olmadigini biliyor dimi bile bile devam ediyor yani?? eger bosanacagini dile getirmediysen karsina al konus boyle giderse sonumuz bosanmak olcak vs. anlasin ne derece ciddi oldugunu. baslarda mutluysaniz belki duzelebilir
daha bugun hamburgerciye gidicem
Evet malesefYani sondan ikinci olmuşuz desenetoparlanmak lazım hemde acilen
Oh iyi valla sevindimKızçeler, bu hafta 3. yüz
listede ki düzenleme sebebi ile
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 688.ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %1.356
2. (13.takim) ==> %0,835
3. (10.takim) ==> % 0,564
BİREYSEL DERECELER
1. @Restful ==>%3.01==> 13. TAKIM
2.Namaria ==> %2.50==> 9. TAKIM
3. @Tanssss ==> %2.36==> 4.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Ilaymilya ==> -%1.57==> 13.TAKIM
Amaaan bosver canim duzelirse duzelir duzelmezse duzelmez yallah napim canim sag olsun
Kizlar acil ilac yutamayan cocuklariniza nasil yutturdunuz
Prednol 4 mg cok igrenc otesi tadi var
3 tabe birden icirmem lazim icmiyor atiyor agzindan ne yapsam ya iki kisi iciremedik
Canim arastirdim da şurup versiyonu yok hapinhayirlisi olsun cnm hakkinizda
o cocuk cok kucuk icmez ne yapsan dr a git suruba cevirsin baska yolu yok
Sevdigi biseyi ödül koysan, icerse kazanacagiCanim arastirdim da şurup versiyonu yok hapin
Ezilmeden kirilmaxan da yutulmasi gereken bir hap
Doktora mail aticam ne yapmaliyim diye bakalim
Canim arastirdim da şurup versiyonu yok hapin
Ezilmeden kirilmaxan da yutulmasi gereken bir hap
Doktora mail aticam ne yapmaliyim diye bakalim
Ben pazartesi yazmaya başlasam menümu olur mumoni
menü yazan tek insanmenüm
sabah
2 dilim tb ekmek
peynir
2 zeytin
salatalik
ogle 14.30
hamburger dana etli
patates kizartmasi
ara 16.00
1 top dondurma
ev yapimi yalanci tavuk göğsü
1,5 lt su
Valla bugün baya rezil geçti pazartesi düzene oturtunca yazıyımniye niyeee
cekinme yaz. bak ben rezil menuleri nasil yaziyorum
Valla bugün baya rezil geçti pazartesi düzene oturtunca yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?