Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mutlaka yapıcam canım,ilginç ve mantıklı geldi

Ayyy kaptanim gelmeye yuzum yok motivem sifir. Ama ayni kilodayim inemiyorum gecen hafta bildirimde unuttum beni liste disi birak istersen listeyi etkilemek istemiyoru. Bu ara okul isleriyle koşturuyoruz. Dolap yaptiriyorum sinif annesi oldum. Okulda hademe yok izmirin gobegi. Yarin temizlemeye gidicez sinifi pazartesi okul aciliyor. Beni liste dışına alirsan cok sevinirim.
Okul isi toparlaninca 1 haftaya kadar tekrar motive videolari izleyip motivasyonumu arttiricam. If e devam edicem. Daha yogun olucam bu sefer yemege gerek duymycam ve hareket olucak. Seker ilacim bitti innailmaz istah artti napicam bilmiyorum doktora gitmem gerek. Sizleri seviyorum ben gene buralarda olucam. Kapyanim ne dersen emrine amade

Kızlar ben Bugün düşündüm çok az yiyorum hareket ediyorum ama kilom hep aynı neredeyse Eşimin kilosu normal Her gün büyük abdeste çıkıyor ben ise 3 günde 1 çıkıyorum bundan kaynaklı kilolu olabilir miyim ?? Nette araştırdım duphalac diye bir şurup varmış her gün çıkartıyormuş içtiğiniz takdirde kullanan var mı acaba ?? 1 haftalık yediğinizi bile çıkarıyor yazıyor yorumlarda ne alakaysa sizce bu yüzden kilolu olabilir miyim yoksa bahane mi üretiyorum

anladım canım, yoğunluğundan dolayı ve bildirimde bulunamayacağın için izne ayırırım.
kolay gelsin .

canım duyduğun her şeyi uygulama, dengen bozulabilir. doktora görünmeden bu tarz şeyler yapmayın. bitkiler bile gerektiğinde kullanılmalı.

Cnm o tıp şuruplar bağımlılık yapıyor en güzeli kendi kendine çıkman. Bende diyetisyenle başlamadan önce 3 güne bir falan çıkardım. Şimdi hergün çıkıyorum. Bunun çaresi bence su ve sebze. Bide ekmek ekmeksiz gün geçirme herhangi bir öğününde 2 dilim tb ekmeği tüket.

Dikkat edicem canım :)

Biz kemoterapi alan hastalara veriyoruz o ilacı. Normal bi duzenin varsa kabiz muyorsan hic oyle şeylere girme. Bağırsakların alışır busefer ilaçsız yapamazsın daha kötü olur. Her ilacin etkisinden daha fazla yan etkisi var bunu dusunerek hareket et canım

Bugunku menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 7 zeytin kaşar peyniri 1hurma 1 kuru kayisi
+ 2 kupa çay

Ara
Nescafe

Öğle
Yarım kase çorba
1 dilim fırın makarna
Kavun

Ara
1 tane incir

Akşam
1 tabak etli nohut 2 kaşık ispanak 1 kase yoğurt
Salata

Çay

2.5-3 litre civarı su
7000 civarı adım

valla benim de düzen bozuk. 2 öğüne geçmiştim ama tam oturtamadım. 2 gündür 3 öğün yiyorum. bazı şeyleri yoluna koyacaktım. ama olmadı. yoğunluğum geçmedi.
kendine dikkat et canım.
Kızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki gün o yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?

merhaba kızlar. 2 öğünü bu sefer yapamadım. çok yoğunum. bazı sorunlar var. olmadı. pazartesiden itibaren işyerine yemek gelecek. ondan yiyeceğim. evden taşımak zor geliyor artık. bir süre böyle yiyeceğim. sabahla akşamı da ayarlarım artık.

Tamam canım :) mesleğin nedir merak ettim :)

Işte bak, ben 0 grubuyum et yemezsem kabızlık olabiliyor. Et sadece bir örnek, yağ yemem lazım, yeşil çay içmek bana faydalı
Bulgur ve süt ürünleri, zararlı
Yani ekmek herkese aynı etkiyi göstermeyebilir

Kimyasaldan uzak dur canım
Salatalarına keten tohumu, zeytinyağı ekle. Ben yağı hiç kesmedim ve salatama 1 tutam sinameki otu ekleyip yedim.
Önemli not: sinameki çayı zararlı, asla kullanmayın fakat ot olarak salata yada çorbalarda yenebilir ( normale dönene kadar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…