Sen cok unlu mamül tuketiyorsun bence. Gunde 2 ogun yiyorsun ama sabah hem ekmek hem borek var aksam da lahmacundunki menum
sabah
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
peynir
domates
1 dilim patatesli tava boregi
aksam
bol yesillikli 1 lahmacun
1 sıkım cigkofte
2,5 lt su
Mutlaka yapıcam canım,ilginç ve mantıklı geldibi programda izlemiştim, size kötü enerji veren biri ile karşılaştığınızda karşınızda büyük bir boy aynası var gibi hayal edip ellerinizi ve ayaklarınızı bağlayıp ( bağlama derken hani ellerimizi ayaklarımızı kavuştururuz, üstüste koyarız ya öyle) kötü enerjiye kendinizi kapatın ve ayna sayesinde enerjiyi sahibine geri yollayın size gelmesin demişti.
Okuyum gezomOnu görünce felak ve nas sürelerini oku bari
Hımm ilginçBizim doktorda şeffaf taş ( kuvars yada ametis gibi)
Bulunduruyor masasında
Bazı hastalardan alacağı negatif enerjiyi geri çeviriyormuş
Sağol canım doktor sudan olabilir dedi iyi şimdi çok şükürsag ol saracim
yakisir gezocan
ay marifetli aylinim masallah sanaaa
Allah sifani da versin ins. saglik gibisi yok. bnm de disim agriyo zindan ediyor agrisi valla
cok cok gecmis olsun kiyamam kuzuya niye olmuski ya
anladım canım, yoğunluğundan dolayı ve bildirimde bulunamayacağın için izne ayırırım.Ayyy kaptanim gelmeye yuzum yokmotivem sifir. Ama ayni kilodayim inemiyorum gecen hafta bildirimde unuttum beni liste disi birak istersen listeyi etkilemek istemiyoru. Bu ara okul isleriyle koşturuyoruz. Dolap yaptiriyorum sinif annesi oldum. Okulda hademe yok izmirin gobegi. Yarin temizlemeye gidicez sinifi pazartesi okul aciliyor. Beni liste dışına alirsan cok sevinirim.
Okul isi toparlaninca 1 haftaya kadar tekrar motive videolari izleyip motivasyonumu arttiricam. If e devam edicem. Daha yogun olucam bu sefer yemege gerek duymycam ve hareket olucak. Seker ilacim bitti innailmaz istah artti napicam bilmiyorum doktora gitmem gerek. Sizleri seviyorum ben gene buralarda olucam. Kapyanim ne dersen emrine amade
canım duyduğun her şeyi uygulama, dengen bozulabilir. doktora görünmeden bu tarz şeyler yapmayın. bitkiler bile gerektiğinde kullanılmalı.Kızlar ben Bugün düşündüm çok az yiyorum hareket ediyorum ama kilom hep aynı neredeyse Eşimin kilosu normal Her gün büyük abdeste çıkıyor ben ise 3 günde 1 çıkıyorum bundan kaynaklı kilolu olabilir miyim ?? Nette araştırdım duphalac diye bir şurup varmış her gün çıkartıyormuş içtiğiniz takdirde kullanan var mı acaba ?? 1 haftalık yediğinizi bile çıkarıyor yazıyor yorumlarda ne alakaysa sizce bu yüzden kilolu olabilir miyimyoksa bahane mi üretiyorum
Evet canım gidip konuşucam doktorla :)canım duyduğun her şeyi uygulama, dengen bozulabilir. doktora görünmeden bu tarz şeyler yapmayın. bitkiler bile gerektiğinde kullanılmalı.
Cnm o tıp şuruplar bağımlılık yapıyor en güzeli kendi kendine çıkman. Bende diyetisyenle başlamadan önce 3 güne bir falan çıkardım. Şimdi hergün çıkıyorum. Bunun çaresi bence su ve sebze. Bide ekmekKızlar ben Bugün düşündüm çok az yiyorum hareket ediyorum ama kilom hep aynı neredeyse Eşimin kilosu normal Her gün büyük abdeste çıkıyor ben ise 3 günde 1 çıkıyorum bundan kaynaklı kilolu olabilir miyim ?? Nette araştırdım duphalac diye bir şurup varmış her gün çıkartıyormuş içtiğiniz takdirde kullanan var mı acaba ?? 1 haftalık yediğinizi bile çıkarıyor yazıyor yorumlarda ne alakaysa sizce bu yüzden kilolu olabilir miyimyoksa bahane mi üretiyorum
Dikkat edicem canım :)Cnm o tıp şuruplar bağımlılık yapıyor en güzeli kendi kendine çıkman. Bende diyetisyenle başlamadan önce 3 güne bir falan çıkardım. Şimdi hergün çıkıyorum. Bunun çaresi bence su ve sebze. Bide ekmekekmeksiz gün geçirme herhangi bir öğününde 2 dilim tb ekmeği tüket.
Biz kemoterapi alan hastalara veriyoruz o ilacı. Normal bi duzenin varsa kabiz muyorsan hic oyle şeylere girme. Bağırsakların alışır busefer ilaçsız yapamazsın daha kötü olur. Her ilacin etkisinden daha fazla yan etkisi var bunu dusunerek hareket et canımKızlar ben Bugün düşündüm çok az yiyorum hareket ediyorum ama kilom hep aynı neredeyse Eşimin kilosu normal Her gün büyük abdeste çıkıyor ben ise 3 günde 1 çıkıyorum bundan kaynaklı kilolu olabilir miyim ?? Nette araştırdım duphalac diye bir şurup varmış her gün çıkartıyormuş içtiğiniz takdirde kullanan var mı acaba ?? 1 haftalık yediğinizi bile çıkarıyor yazıyor yorumlarda ne alakaysa sizce bu yüzden kilolu olabilir miyimyoksa bahane mi üretiyorum
valla benim de düzen bozuk. 2 öğüne geçmiştim ama tam oturtamadım. 2 gündür 3 öğün yiyorum. bazı şeyleri yoluna koyacaktım. ama olmadı. yoğunluğum geçmedi.Fulyacim diyetin t si yok hayatımda kiloda Bi düzeyde gidiyor. Baskül değişikliği oldu 3 kilo koydu eski baskül göre. 75 civarlarınsayım sanırım. Eski basküle göre 72. Bu kiloya alıştı bünyem aşırı yemiyorum ama sağlıksız besleniyorum vede düzensiz.
Ayrıca bir kaç yıl oldu sanırım ama ben hala sitede sayfaları okumakta zorlanıyorum.
kendine dikkat et canım.Sağol tatlımişlerimi hafifletmeye karar verdim Ayşem.Sağlık elden gidiyor,böyle devam edersem yatıp kalıcam Allah esirgesin.Oturup kalkmak,eğilmek işkence oldu.Oturamıyorum o da ayrı dert.Dün de 40 kg kapya aldım biber salçası yapıcam,ama pişman oldum.Bugün de dr hanımın nohut,yulaf unlu glütensiz siparişlerini,mor ekmek,kapya biber dolması,kızlarına gelin çantası da yaptım verdim.2 gün öncede çölyak hastası başka bir dr hanımın özel siparişlerini yaptım verdim.Ufff ne çok şey yapmışım sırtımın belimin ağrıdığı kadar var
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Kızlar bebeğim almira bağırsak enfeksiyonu kapmış hastane falan derken yazamadım hep dışardan yemek yedim iki güno yüzden yazmıyorum yarın kaldığım yerden devam edicem
Tamam canım :) mesleğin nedir merak ettim :)Biz kemoterapi alan hastalara veriyoruz o ilacı. Normal bi duzenin varsa kabiz muyorsan hic oyle şeylere girme. Bağırsakların alışır busefer ilaçsız yapamazsın daha kötü olur. Her ilacin etkisinden daha fazla yan etkisi var bunu dusunerek hareket et canım
Işte bak, ben 0 grubuyum et yemezsem kabızlık olabiliyor. Et sadece bir örnek, yağ yemem lazım, yeşil çay içmek bana faydalıCnm o tıp şuruplar bağımlılık yapıyor en güzeli kendi kendine çıkman. Bende diyetisyenle başlamadan önce 3 güne bir falan çıkardım. Şimdi hergün çıkıyorum. Bunun çaresi bence su ve sebze. Bide ekmekekmeksiz gün geçirme herhangi bir öğününde 2 dilim tb ekmeği tüket.
Kimyasaldan uzak dur canımKızlar ben Bugün düşündüm çok az yiyorum hareket ediyorum ama kilom hep aynı neredeyse Eşimin kilosu normal Her gün büyük abdeste çıkıyor ben ise 3 günde 1 çıkıyorum bundan kaynaklı kilolu olabilir miyim ?? Nette araştırdım duphalac diye bir şurup varmış her gün çıkartıyormuş içtiğiniz takdirde kullanan var mı acaba ?? 1 haftalık yediğinizi bile çıkarıyor yazıyor yorumlarda ne alakaysa sizce bu yüzden kilolu olabilir miyimyoksa bahane mi üretiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?