Aynen katılıyorum canımIşte bak, ben 0 grubuyum et yemezsem kabızlık olabiliyor. Et sadece bir örnek, yağ yemem lazım, yeşil çay içmek bana faydalı
Bulgur ve süt ürünleri, zararlı
Yani ekmek herkese aynı etkiyi göstermeyebilir
Bende 0 grubuyum cnm et bana acayip şişkinlik yapıyor şuan çatlayacak gibiyim mesela ekmek bana iyi geldi sebze ve su da aynı şekilde. Kan grubuda herkeste aynı şekil beslenmeyi gerektirmiyor olabilir. Bence herkes kendini daha iyi bilir bizimkiler sadce birer tavsiye .Işte bak, ben 0 grubuyum et yemezsem kabızlık olabiliyor. Et sadece bir örnek, yağ yemem lazım, yeşil çay içmek bana faydalı
Bulgur ve süt ürünleri, zararlı
Yani ekmek herkese aynı etkiyi göstermeyebilir
De hele etin yanında ne yedinBende 0 grubuyum cnm et bana acayip şişkinlik yapıyor şuan çatlayacak gibiyim mesela ekmek bana iyi geldi sebze ve su da aynı şekilde. Kan grubuda herkeste aynı şekil beslenmeyi gerektirmiyor olabilir. Bence herkes kendini daha iyi bilir bizimkiler sadce birer tavsiye .
Allah şifa versin canımIyi geceler
Arkadaslar yarin baska sehire oglumu kontrole goturecegim ,geceden cikacagiz yola yarin aksama ancak doneriz benim tartimi es gecerseniz ayni diye sevinirim ,kim ilgileniyor bilemedim kibaya uzak kaldim
moni Kaptanim idare ediverelim gari
Salata ve yoğurtDe hele etin yanında ne yedin
Doğrudur canım,Salata ve yoğurtyoğurt et ile yenilince şişkinlik yapar ama ben normalde etin yanında yoğurt ayran tüketmem ona rağmen yinede rahatsız eder beni. Özellikle akşam yemeklerinde yersem.
Tıbbî sekreterim ben onkoloji servisinde çalışıyorum.Tamam canım :) mesleğin nedir merak ettim :)
Allah sifa versin canımIyi geceler
Arkadaslar yarin baska sehire oglumu kontrole goturecegim ,geceden cikacagiz yola yarin aksama ancak doneriz benim tartimi es gecerseniz ayni diye sevinirim ,kim ilgileniyor bilemedim kibaya uzak kaldim
moni Kaptanim idare ediverelim gari
Allah şifa versin canım
Amin arkadaslarAllah sifa versin canım
İyi gibiydi ilk tanışma bakalım, gerisi benim irademde artıkElektrik çok önemli cnm inş bu seferki iyi olur seversin. Benimki çok tatliş bugün kontrolüm vardı çok morlim bozuktu diyet motivasyonunu kaybetmiştim bir güzel motive edip yolladı sağolsun. Bu hafta full motiveyim inş.
Teşekkürler kaptanımdoğru karar, inşallah bu sefer enerjiniz tutar ve çok güzel kilolar verirsin.
Obezin kayınpederi ameliyatlı
Muhtemelen yoğundur
Eda ve perihani bende marak ediyorum
Dün perihanı kulüp içinde gördüm, yazdım.
Mesajı görmedi heralde ses vermedi
Odem atmak için biseyler yap canım belki siskinliktendir
Ben sana bi tarif yaziyim baya ise yarıyor
yağ yakıcı ödem atıcı elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun
Sen cok unlu mamül tuketiyorsun bence. Gunde 2 ogun yiyorsun ama sabah hem ekmek hem borek var aksam da lahmacun
Ayyy kaptanim gelmeye yuzum yokmotivem sifir. Ama ayni kilodayim inemiyorum gecen hafta bildirimde unuttum beni liste disi birak istersen listeyi etkilemek istemiyoru. Bu ara okul isleriyle koşturuyoruz. Dolap yaptiriyorum sinif annesi oldum. Okulda hademe yok izmirin gobegi. Yarin temizlemeye gidicez sinifi pazartesi okul aciliyor. Beni liste dışına alirsan cok sevinirim.
Okul isi toparlaninca 1 haftaya kadar tekrar motive videolari izleyip motivasyonumu arttiricam. If e devam edicem. Daha yogun olucam bu sefer yemege gerek duymycam ve hareket olucak. Seker ilacim bitti innailmaz istah artti napicam bilmiyorum doktora gitmem gerek. Sizleri seviyorum ben gene buralarda olucam. Kapyanim ne dersen emrine amade
Sağol canım doktor sudan olabilir dedi iyi şimdi çok şükür
Kızlar ben Bugün düşündüm çok az yiyorum hareket ediyorum ama kilom hep aynı neredeyse Eşimin kilosu normal Her gün büyük abdeste çıkıyor ben ise 3 günde 1 çıkıyorum bundan kaynaklı kilolu olabilir miyim ?? Nette araştırdım duphalac diye bir şurup varmış her gün çıkartıyormuş içtiğiniz takdirde kullanan var mı acaba ?? 1 haftalık yediğinizi bile çıkarıyor yazıyor yorumlarda ne alakaysa sizce bu yüzden kilolu olabilir miyimyoksa bahane mi üretiyorum
Bende katıla bilirmiyimkızlar herhalde pazartesiye kadar toplanırız..
en gec pazatesi herkes kilosunu yazsın lütfen..
şimdilik takımdakiler
tutku
ceyce
aycaece
frangipani
sezilmel
cemre
emin olmadıklarım
35esra35
sevcan35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?