Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni ben yarın bildirim yapıp biraz ara vermek istiyorum. ne kadar ara veririm bilmem. işlerimi yoluna koymam gerekli. toparlanınca listeye geri dönerim. yarin beni izne ayırırsan sevinirim.

Bende 0 grubuyum cnm et bana acayip şişkinlik yapıyor şuan çatlayacak gibiyim mesela ekmek bana iyi geldi sebze ve su da aynı şekilde. Kan grubuda herkeste aynı şekil beslenmeyi gerektirmiyor olabilir. Bence herkes kendini daha iyi bilir bizimkiler sadce birer tavsiye .

De hele etin yanında ne yedin

Allah şifa versin canım

Salata ve yoğurt yoğurt et ile yenilince şişkinlik yapar ama ben normalde etin yanında yoğurt ayran tüketmem ona rağmen yinede rahatsız eder beni. Özellikle akşam yemeklerinde yersem.
Doğrudur canım,
Bende kendimde yoğurdun ve ekmeğin şişkinlik yaptığını farkettim. Ekmek derken içinde un olan herşey.
Bu sefer mizaç devreye giriyor.
O çok karmaşık geliyor bana, onun hakkında yorum yapamıyorum

Allah sifa versin canım

İyi gibiydi ilk tanışma bakalım, gerisi benim irademde artık bu hafta ben de motiveyim hadi bakalım
doğru karar, inşallah bu sefer enerjiniz tutar ve çok güzel kilolar verirsin.
Teşekkürler kaptanım

*** 10. TAKIM 692. ETAP ***

60kiloyum (85,8///% )İzinli.
Aylin42konya(78,4///% )
Optumkibby(56,8///%)
sara_28(84,0///%)
busefit(74,1///%)
Fitimfitsinfit(76,9///%)
eddak(74,4///%) Kilo bildirmedi. İzinli.

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(77,3)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,2/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(64,7)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
Natsume (69,5/71,5) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Zehra_mda( 70,5) 554. etapta 58,7 kg ile, sağlık nedeniyle izne ayrılan üye. 26 Ocak 2018
HLLAK (74 )yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63

Obezin kayınpederi ameliyatlı
Muhtemelen yoğundur
Eda ve perihani bende marak ediyorum
Dün perihanı kulüp içinde gördüm, yazdım.
Mesajı görmedi heralde ses vermedi

evet obezi biliyorum ama ilgilenen cok diyordu aile aparmani demisti. yoklugu cok belli hee

malesef gec gordum elimden geleni yaptim cnm. bunu da not aldim cubuk tarcinim olsa hemen yapardim bugun. cok sag ol

Sen cok unlu mamül tuketiyorsun bence. Gunde 2 ogun yiyorsun ama sabah hem ekmek hem borek var aksam da lahmacun

haklisin cnm. insan yerken anlamiyor yazarken farkettim

yaa bizde bisey oldu sandik sorumsuz edaaaa 3 haftada 2 kez bildirim yapmayarak rekor kirmis olabilirsin

benim de if cortladi. kiloda tutuldu kaldi.valla motivasyon yerlerde. benim de izne cikasim var.hatta cikacam. cocuk artik 7.5 - 8.5 arasi uyanıyor 10 gundur benimde pertim cikiyor acikcasi

bu cocuklar keske okula gitmese bu pandemide ne desem bilemiyorum Allah yardimcin olsun canim seker ihmale gelmez dikkat et kendine

Sağol canım doktor sudan olabilir dedi iyi şimdi çok şükür

cok sukur sevindim canim

seytanin isi bunlar benim adam da hergun cikiyor ben eskiden daha kotuydu simdi bi gun cikmasam. bi gun cikiyorum. neden cikiyorum bilmiyorum ama uzumunu ye bagini sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…