- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
EvetBu nasıl menü su orucu gibi bir şey mi yaptın
Su orucu falan yapamam da zaten ben şeker hastasıyım ben
Bende yapamam galiba denemedim amaSu orucu falan yapamam da zaten ben şeker hastasıyım ben
Allah şifa versin canımSu orucu falan yapamam da zaten ben şeker hastasıyım ben
Bana çocuk oyuncağı gibi kolay geliyorBende yapamam galiba denemedim ama
Valla buhafta geçerim seni. 2 gündür kabak salatası yiyorum yarın da yine aynı. Belki çorba içerim onun yerine.
Kaptanım tartım bozuldu
Aaaa harika o zaman 36 saatlik aclikta yeni hücreler hastalıklı hücreleri yemeye başlıyormuş yapabildikten sonra sağlığa faydası varBana çocuk oyuncağı gibi kolay geliyor
eller günahkaaarbugün taşlıcak babayiğit göremedim takımda hadi iyisin
ama ben her şekil saçını yolarım
son iki gün denerim inşallahNilay kececinin kabak detoksu internette tarifi var ben ilk 2 gun icine havuc ekledim 3. Gun eklemedim. Kahvaltida 2 yumurta ve peynir ogle aksam kabak ogleden sonra 2 adet meyve. Cay istedigin kadar içiliyor
yavyuuumm sen hep günahsızsın❤Bugün en günahsız benim
Amin kuzum şifası bizde dikkat edicez yediğimizde içtiğimizeAllah şifa versin canım
3 günlük tutuyorumAaaa harika o zaman 36 saatlik aclikta yeni hücreler hastalıklı hücreleri yemeye başlıyormuş yapabildikten sonra sağlığa faydası var
Yok be gülüm, oruç sonrasını mahvediyorumson iki gün denerim inşallah
yavyuuumm sen hep günahsızsın❤
moni yoldan geçeni çağırıyon hayırdır
Ben yıkıntıları gördükçe nefesim daralıyor, sanki o yıkıntıların, tozun, dumanın içinde kalmışım gibi oluyorumgünaydın kızlar. Herkese mutlu bir gün olsun ama en çok izmir de olanlar. Ben tüm gece uyuyamadım onların psikolojisini düşünmek bile istemiyorumAllah hepsinin yardımcısı olsun
Bir de dün yediğim gofret vs.. şeyleri tv karşısında haber izlerken yedim. Yedikçe midem ağrıdı o ayrı ama üzüntü ve mutlulukta daha çok yediğimi farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?