evet çok üzülerek izliyoruz çok geçmiş olsun bir an önce kurtarılır herkes inşallah
edam çok büyük geçmiş olsun canım, rabbim bir daha göstermesin inşallah aminn
bugün de çok dikkat edin, eviniz ne durumda inşallah hiçbir hasar almamıştırçevrende evlerinde az da olsa hasar olanları uyar lütfen bugün ve gece evlerine girmesinler daha güvenli yerlerde geçirsinler. ama hasar olmayan evlerde sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.
Rabbime emanetsiniz
bizi habersiz bırakma olur mu
Allah yardımcınızolsun canım
Saolun kızlar vallahi heran korku içinde evdeyiz. Yüreğimiz hopluyor. Herkes dün gece sokakta kaldı. Bahçeler parklar sokaklar hep. Doluydu. Çadırlar açıldı. Kızılay büyük. Çadırlar kurdu. Evleri yıkılmasada insanlar çok Korktu. Bizde kaynanamda yattık. Belki bu akşamda oraya gideriz bilmiyorum. Tek katlı evi.Çok geçmiş olsun canım Allahım bir daga yaşatmasın böyle şeyler
Amin insallahbabymm çok sevindim hem senin adına hem yavrun adına, Allah şifa versin en kısa sürede tamamen geçecek inşallah.doktordan da Allah arzı olsun, herkese güvenilmiyor.
gereksizegelince de çok isabetli olmuş bunu her mesajında çok daha iyi anlıyorum. evladınla sana çok güzel bolluk bereket içinde musmutlu bir hayat diliyorum.
ailenden de Allah razı olsun, rabbim uzun yıllar başınızdan eksik etmesin inşallah aminn.
AminYeni geldiğim için konuya tam hakim değilim ama çok geçmiş olsun gerçekten yaraları çok kötü görünüyor Rabb'im acil şifalar versin hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah
Aynen salliyoruz zaten ailecekOy yavrum, ben bakmaya dayanamıyorum o acısına nasıl dayanıyor. Sizin adınıza çok sevindim canım.
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah.
Ötekini salla gitsin
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım ya
Amin saracimÇok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah yavruna
AferinAyyyy çok yediiim çoookkkkkk
Sorma valla aslında çok değil ama yediğiim ağır patates kızartması uzun zamandır böyle yemiyordum ağır geldiAferin
Bir çaresine bakacağım mutlakatamam kuzum cumaya kadar halledebilecek misin
Ne yedinnnnnAyyyy çok yediiim çoookkkkkk
Patates kızartmasıNe yedinnnnn
Afiyet olsun diyeyimPatates kızartması
Afiyet olsunSorma valla aslında çok değil ama yediğiim ağır patates kızartması uzun zamandır böyle yemiyordum ağır geldi
üzüntümü dile getirecek kelime bulamıyorum. Allah yardımcınız olsun..Kızlar merhaba burada can pazarı yaşanıyor benim alt mahalle ötemde yıkıldı evler bayraklı bornova şuan kurtarılması aşamasında sallanmadan hiç bahsetmiyorum. Oğlanı o an aldım kapıyı açık bıraktım yalın ayak kaçtık 4cu kattan nasıl indim hatırlamıyorum çok kötüydü. Şuan kendimizi geçti o insanlara dua ediyoruz
ohh afiyet şifa olsun. Ben de yedim yineAyyyy çok yediiim çoookkkkkk
ohh afiyet şifa olsun. Ben de yedim yinebizi moni yiyelim diye eşleştirdi zaten
saçlarınızı birbirine bağlayıp çekicemohh afiyet şifa olsun. Ben de yedim yinebizi moni yiyelim diye eşleştirdi zaten
Hahahaha düşünemiyorumsaçlarınızı birbirine bağlayıp çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?