Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar fotograflari tekrar atmak istiyorum size
Doktoruma sordum dedim ki bu yaralar neden oldu o zaman peki dedim
- bagisiklik sistemi tamamen çökmüştü dedi..

Cok şükür hamd olsun tam zamaninda kurtardik
Eger ki antalyada olsaydik bu dr a gelemeyecektik hicbir teshis koyamayan sozde uzmanlarin yaninda mahvolacakti cocugum
Eger ki 1 yasinda gittigimiz ,simdiki doktorumuzun yan odasindaki profesore gitseydik belki o da care olamayacakti , Allah tan o izindeydi biz de simdiki canim canim doktorum profesore denk geldik
Allah bin kere razi olsun ondan
Ben bu cocugu birakmam iyilesene kadar dedi elemezsen mail at her sekilde goruselim dedi.
...
Ay neyse sut ve yumurta hassasiyeti hala ×100
Ama olsun insallah zamanla o da duzelir
Bagisikligi da toparlanmaya baslamis, cildi de duzeldi baya baya
Ay eski resimlere bakiyorum da insan dehset icinde kaliyor
Rabbim evlatlarimiza guzel saglikli omurler versin,iyi insanlarla karsilastirsin onlari
Amin
Mendabur babasindan da ayrilmam sanirsam her seyin en iyisi oldu. Hem oglumun keyfi mutlulugu morali cok daha iyi,hem de benim. Rabbim her seyin en iyisini bizim icin hazirladi hamd olsun
Sevdigi kuluymuşum
Beni her yerden engellemis annemi babami
Sanki biz sana bayiliyorduk mal ya bazi erkekler
Senin bir kez benim babamdan helallik alman lazim pandemide 5000 tl den fazla para yolladi
Oglunu kac kez doktorlara getirdi goturdu karadenziden akdenize tasidi arabasiyla
Hem bi tesekkur etme hem engelle
Allah im kurtardi tez elden beni ondan, milyonlarca kez sukurler olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
eller günahkaaar
diller günahkaaaar mı diyosun kaptanım. Neyse, sevindim ya
sorma öyle oldu da taşlayan babayiğit çıktı yine de
son iki gün denerim inşallah

yavyuuumm sen hep günahsızsın❤

moni yoldan geçeni çağırıyon hayırdır
eski kızçelerimi yamacıma alıyorum, yeni kızçelerle kaynaşıp yaza fıstık birer çıtırcık olarak giricez inşallah

babymm çok sevindim hem senin adına hem yavrun adına, Allah şifa versin en kısa sürede tamamen geçecek inşallah. doktordan da Allah arzı olsun, herkese güvenilmiyor.
gereksize gelince de çok isabetli olmuş bunu her mesajında çok daha iyi anlıyorum. evladınla sana çok güzel bolluk bereket içinde musmutlu bir hayat diliyorum.
ailenden de Allah razı olsun, rabbim uzun yıllar başınızdan eksik etmesin inşallah aminn.

Rabbim bir daha göstermesin inşallah. deprem ülkesiyiz bunun da bilincinde olup, elimizden gelen alabildiğimiz önlemleri almak durumundayız.hepimiz aslında duygusal yiyiciyiz obezim, benimde duygu durumuma göre maalesef oluyor. en az zararla atlatabilmek önemli bu zamanları. elimizin altında sağlıklı atıştırmalıklar olsun hep.

Kızlar merhaba burada can pazarı yaşanıyor benim alt mahalle ötemde yıkıldı evler bayraklı bornova şuan kurtarılması aşamasında sallanmadan hiç bahsetmiyorum. Oğlanı o an aldım kapıyı açık bıraktım yalın ayak kaçtık 4cu kattan nasıl indim hatırlamıyorum çok kötüydü. Şuan kendimizi geçti o insanlara dua ediyoruz

Yeni geldiğim için konuya tam hakim değilim ama çok geçmiş olsun gerçekten yaraları çok kötü görünüyor Rabb'im acil şifalar versin hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah

evet çok üzülerek izliyoruz çok geçmiş olsun bir an önce kurtarılır herkes inşallah

edam çok büyük geçmiş olsun canım, rabbim bir daha göstermesin inşallah aminn
bugün de çok dikkat edin, eviniz ne durumda inşallah hiçbir hasar almamıştır çevrende evlerinde az da olsa hasar olanları uyar lütfen bugün ve gece evlerine girmesinler daha güvenli yerlerde geçirsinler. ama hasar olmayan evlerde sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.
Rabbime emanetsiniz
bizi habersiz bırakma olur mu

Oy yavrum, ben bakmaya dayanamıyorum o acısına nasıl dayanıyor. Sizin adınıza çok sevindim canım.
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah.
Ötekini salla gitsin

Allah yardımcınızolsun canım

Çok geçmiş olsun canım Allahım bir daga yaşatmasın böyle şeyler

Çok geçmiş olsun canım ya

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…