- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tşk ederim cnm benim.3-4 gündür de emekli olabilmek için sgk işleriyle uğraşıyorum.İsteğe bağlı prim yatırarak.Eğer sigortalı bir işte çalışırsam 5.5 yıl sonra emekliyim.İsteğe bağlı primlerimi yatırırsam 10.5 yıl sonra ancak emekli olurmuşumİşlerinde kolaylıklar diliyorum bitanem
doğum borçlanması yapma hakkın var mı? varsa mutlaka yap. bir tanıdığınızın yanında sigortalı görünme imkanın varsa, primleri sen ödersin. primleri tamamladığında kaç yaşında emekli olabiliyorsun araştırdın mı. sistem çünkü yaş şartı da koyuyor.Tşk ederim cnm benim.3-4 gündür de emekli olabilmek için sgk işleriyle uğraşıyorum.İsteğe bağlı prim yatırarak.Eğer sigortalı bir işte çalışırsam 5.5 yıl sonra emekliyim.İsteğe bağlı primlerimi yatırırsam 10.5 yıl sonra ancak emekli olurmuşum
Zaten WhatsApp'tan 3-4 günde bir arayıp yalandan görüşüyordu çocuğuyla Oğluşum Oğluşum yalandan WhatsApp'ı da kaldırdım zaten şu an elimdeki telefonu o vermişti bana imeisini mi değiştirmiş ne yapmış hattımda aramaya kapandı hazır telefondan da olduk Bakalım daha neler göreceğizhiç muhatap olma direk ver icraya, köpek gibi ödemek zorunda kalsın. arama sorma mesaj atma, merak etsin çocuğunu. çocuğundan haber alamayınca kendi arayacak illa ki.
O gormese de olur pislikiradeli ve azimli ol, o na ne kaybettiğini göster.sürünsün pislik
Bende haftaici kahvalti yapamiyorum oyuzden canim hep yumurta çekiyor. Bazen haşlanmış yumurta yapıyorum onu da pek sevmem normalde onu bile severek yiyorum. Ekmek banmak ta en ozledigim şeylerden.Hahahaha süpersin
Şimdi de canım çırpılmış yumurta istiyor ekmeği bana bana yiyeceğim ki ben şu diyet yüzünden yumurtadan tiksinmiş biriyimöğle yemeğimi de yeni yedim ama aklımda yumurta var
ahhh malum bir markanınkinden olsa kaşıklasakkkk
Geçmiş olsun anneciğineDün annem ameliyat oldu uğrayamadım.
Dünkü menüm doğru düzgün olmadı ama
11.30
2 sarma
20.00
5 tane cips
1 kutu vişne suyu
00.30
2 baklava
Su:1,5 lt
Ya ben onlara yapınca bende yiyiyorum maalesefben onlara yapıyorum kendım 4-5 de kapatıyorum
Geçmiş olsun canımDün annem ameliyat oldu uğrayamadım.
Dünkü menüm doğru düzgün olmadı ama
11.30
2 sarma
20.00
5 tane cips
1 kutu vişne suyu
00.30
2 baklava
Su:1,5 lt
Benim kendi tavuklarim varrrrrr.....Bende haftaici kahvalti yapamiyorum oyuzden canim hep yumurta çekiyor. Bazen haşlanmış yumurta yapıyorum onu da pek sevmem normalde onu bile severek yiyorum. Ekmek banmak ta en ozledigim şeylerden.
şaka gibi,Zaten WhatsApp'tan 3-4 günde bir arayıp yalandan görüşüyordu çocuğuyla Oğluşum Oğluşum yalandan WhatsApp'ı da kaldırdım zaten şu an elimdeki telefonu o vermişti bana imeisini mi değiştirmiş ne yapmış hattımda aramaya kapandı hazır telefondan da olduk Bakalım daha neler göreceğiz
Kaptanım icinden canavar çıktı resmen bize yine insafli davraniyormussun kıymet bilemedikiradeli ve azimli ol, o na ne kaybettiğini göster.sürünsün pislik
Ideal kilomdan aşağıya indim lakin koruyamadımDüzeni oturtsak koruyabılırız aslında ama ideal kiloya varmadan bunu yapamam
Ellerine sağlık canımYapma gezom yapma.yapınca işin ucu kaçıyor ama ben artık yavaş yavaş kendimi frenlemeyi öğreniyorum ya.önceden olsa o kekin yarısını bitirirdim..
valla ben bugün kv nin evinde bir temizlik yaptım rahat bir 200 puanı var. Keşke yarın yapsaydım da cumaya eksi çıksaydım
Ay ne güzelBenim kendi tavuklarim varrrrrr.....
Kadın dayanışmasıKaptanım icinden canavar çıktı resmen bize yine insafli davraniyormussun kıymet bilemedik
Amaann bosverdimşaka gibi,bunun bi takıntısı mı var ne, akıl hocalığı yapan, çünkü erkek beyni bu kadarı düşünebilecek kapasitede değil.
Ah bide tereyağlı olursabende ağzı olmayan emoji koyayım
Ahh tereyağsız olmaz tabiiBende haftaici kahvalti yapamiyorum oyuzden canim hep yumurta çekiyor. Bazen haşlanmış yumurta yapıyorum onu da pek sevmem normalde onu bile severek yiyorum. Ekmek banmak ta en ozledigim şeylerden.
Ah ah ben sana en doğalından tereyağlı organik yumurtalı yapayım yumurtalar kumesten tereyağı ineklerimdenAhh tereyağsız olmaz tabii
Benim diyetisyene giderken sürekli haşlanmış yumurta verdiği için bıkmıştım. Sadece tereyağlı çırpılmış yumurtayı ekmekle yeme isteğim var onda da ekmeği dozunda bırakamayacağımı bildiğim için bulaşmıyorum
Menumu kapattimDiyetim de iyi gidiyor
14.00 te iki kase hazir yayla corbasi ictim
Simdi damla sakizli kahve iciyorum
Bu iş bi sefer bitecek insallah
Kaptanım icinden canavar çıktı resmen bize yine insafli davraniyormussun kıymet bilemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?