Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşlerinde kolaylıklar diliyorum bitanem
Tşk ederim cnm benim.3-4 gündür de emekli olabilmek için sgk işleriyle uğraşıyorum.İsteğe bağlı prim yatırarak.Eğer sigortalı bir işte çalışırsam 5.5 yıl sonra emekliyim.İsteğe bağlı primlerimi yatırırsam 10.5 yıl sonra ancak emekli olurmuşum

doğum borçlanması yapma hakkın var mı? varsa mutlaka yap. bir tanıdığınızın yanında sigortalı görünme imkanın varsa, primleri sen ödersin. primleri tamamladığında kaç yaşında emekli olabiliyorsun araştırdın mı. sistem çünkü yaş şartı da koyuyor.
hayırlı olsun Aylinim inşallah en kısa sürede emekli olursun.

hiç muhatap olma direk ver icraya, köpek gibi ödemek zorunda kalsın. arama sorma mesaj atma, merak etsin çocuğunu. çocuğundan haber alamayınca kendi arayacak illa ki.
Zaten WhatsApp'tan 3-4 günde bir arayıp yalandan görüşüyordu çocuğuyla Oğluşum Oğluşum yalandan WhatsApp'ı da kaldırdım zaten şu an elimdeki telefonu o vermişti bana imeisini mi değiştirmiş ne yapmış hattımda aramaya kapandı hazır telefondan da olduk Bakalım daha neler göreceğiz

Bende haftaici kahvalti yapamiyorum oyuzden canim hep yumurta çekiyor. Bazen haşlanmış yumurta yapıyorum onu da pek sevmem normalde onu bile severek yiyorum. Ekmek banmak ta en ozledigim şeylerden.

şaka gibi, bunun bi takıntısı mı var ne, akıl hocalığı yapan, çünkü erkek beyni bu kadarı düşünebilecek kapasitede değil.

Düzeni oturtsak koruyabılırız aslında ama ideal kiloya varmadan bunu yapamam
Ideal kilomdan aşağıya indim lakin koruyamadım
Tatlı zaafım var malesef
Sene sonuna kadar 60 olsam yeni grup başlayınca ya tek ya iki öğün yerim diye düşünüyorum

Ellerine sağlık canım
Bende senin gibi gelin istiyorum.

şaka gibi, bunun bi takıntısı mı var ne, akıl hocalığı yapan, çünkü erkek beyni bu kadarı düşünebilecek kapasitede değil.
Amaann bosverdim
Samimi soyluyorum gram umrumdaysa ne olayım
Bir sarki var ya
Aman aman benden uzak dur da
Aman amaan baska bir sey istemem
Aman aman benden uzak ol da
Yoklugunu kendime hic deert eettmemmm

Ah bide tereyağlı olursa bende ağzı olmayan emoji koyayım

Bende haftaici kahvalti yapamiyorum oyuzden canim hep yumurta çekiyor. Bazen haşlanmış yumurta yapıyorum onu da pek sevmem normalde onu bile severek yiyorum. Ekmek banmak ta en ozledigim şeylerden.
Ahh tereyağsız olmaz tabii
Benim diyetisyene giderken sürekli haşlanmış yumurta verdiği için bıkmıştım. Sadece tereyağlı çırpılmış yumurtayı ekmekle yeme isteğim var onda da ekmeği dozunda bırakamayacağımı bildiğim için bulaşmıyorum

Ah ah ben sana en doğalından tereyağlı organik yumurtalı yapayım yumurtalar kumesten tereyağı ineklerimden

Diyetim de iyi gidiyor
14.00 te iki kase hazir yayla corbasi ictim
Simdi damla sakizli kahve iciyorum
Bu iş bi sefer bitecek insallah
Menumu kapattim
Saat 18 de bitti
1 tabak yayla corbasi
Salata
Birkac kucuk.ekmek koftesi
1 bardak çay..
Su henuz 1.2 lt
...
Yarin saat 14.00 e kadar anca kahve icwrim ,kati yemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…