ya söyliycem ama hemen yapmak yok .sonra kilo alırsın benden bilirsin. Havuçlu tarçınlı cevizli ve kuru üzümlüydüKek neliydi hı neliydi?
Cevizli mi, kakaolu mu, portakallı mı, hindistan cevizli mı?
Niye yedin hı?
Ben burda kek hayalleri kurarken
uyumuyordum, masumlar apartımanını izliyordum. Kk ya girmedim bi daha
niieeeeeeBen dün gece yaramazlık yaptım
Aynen öyleHadi dün bitti bu sabah yeni bir gün pişman olmak yok yola devammmmm
Saat 11e doğruuu çikolatalı pastadan bir çatal aldımya söyliycem ama hemen yapmak yok .sonra kilo alırsın benden bilirsin. Havuçlu tarçınlı cevizli ve kuru üzümlüydümikkemmel bişey yapmışım elime sağlık
niieeeeee
kaçtaaa???
bir çataldan bir şey olmaz. Öyle bir çatal aldıklarımı ben menüye bile yazmıyorumSaat 11e doğruuu çikolatalı pastadan bir çatal aldım
Sütlü kahve yaptım bi de sıcak sıcak içtim onu
Heeee konu çikolatalı pasta olunca hiç kizasim gelmedi sana haklisinSaat 11e doğruuu çikolatalı pastadan bir çatal aldım
Sütlü kahve yaptım bi de sıcak sıcak içtim onu
Biraz sıkıldık mı acaba3 gündür de ben aynı durumdayım
Hahaaaa... Hepimizin maşallahı varbir çataldan bir şey olmaz. Öyle bir çatal aldıklarımı ben menüye bile yazmıyorum
Büyük bi çatal amabir çataldan bir şey olmaz. Öyle bir çatal aldıklarımı ben menüye bile yazmıyorum
Heeee konu çikolatalı pasta olunca hiç kizasim gelmedi sana haklisin
Biraz siskoyum başka hiç bir sorun yokGünaydın kızlar nasılsnız
Hahahah iç güveysinden hallice bendeBiraz siskoyum başka hiç bir sorun yok
Sen nasılsın
Allah'ım ben evdekilerden sıkıldım her biri ayrı bişey istiyorBiraz sıkıldık mı acaba
Ben sekreter olakar calistigim için turk kahvesi yapıp icmeye pek fırsatım olmuyor hastalar sürekli geliyor. Filtre kahveyi de yine sutsuz içemiyorum cok acı geliyor. Aslinda süt ısıtabilsem sorun ortadan kalkacak ta işte... biz öğle arasi bile vermiyoruz dusun iki arada bi derede gidip yemek yiyorum.Herşey kafa da bitiyor zaten
Bende
Tabi is yerinde olunca zor oluyordur ama gida dedektifi sitesinde görmüştüm 3' ü bir arada değil 70’i bir arada diye o kadar katkı maddesi varki bu yaaa dedim araştırdım doğruymuş o yüzden filtre kahve yada Türk kahvesi içiyorum artık
Baya iyi gidiyordun halbuki. Benim de canım surulebilir cikolata istiyor hemde kaşık kaşık yiyesim var öyle böyle değilBen dün gece yaramazlık yaptım
En cok canimin istediği kek nasıl yaparsin bunu. Bende hafta sonu tarcinli cevizli çikolatalı kurabiye yapicam oğluma ondan yerim bikac tane. Aslinda dun yapacaktim da dayanamaz yerim diye haftasonuna erteledim.ya söyliycem ama hemen yapmak yok .sonra kilo alırsın benden bilirsin. Havuçlu tarçınlı cevizli ve kuru üzümlüydümikkemmel bişey yapmışım elime sağlık
niieeeeee
kaçtaaa???
Hahahaha süpersinBaya iyi gidiyordun halbuki. Benim de canım surulebilir cikolata istiyor hemde kaşık kaşık yiyesim var öyle böyle değil
Yemiyim diye ağzı olmayan emoji koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?