Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kek neliydi hı neliydi?
Cevizli mi, kakaolu mu, portakallı mı, hindistan cevizli mı?
Niye yedin hı?
Ben burda kek hayalleri kurarken
ya söyliycem ama hemen yapmak yok .sonra kilo alırsın benden bilirsin. Havuçlu tarçınlı cevizli ve kuru üzümlüydümikkemmel bişey yapmışım elime sağlık
uyumuyordum, masumlar apartımanını izliyordum. Kk ya girmedim bi daha
Ben dün gece yaramazlık yaptım
niieeeeee

kaçtaaa???

Saat 11e doğruuu çikolatalı pastadan bir çatal aldım
Sütlü kahve yaptım bi de sıcak sıcak içtim onu

Ben sekreter olakar calistigim için turk kahvesi yapıp icmeye pek fırsatım olmuyor hastalar sürekli geliyor. Filtre kahveyi de yine sutsuz içemiyorum cok acı geliyor. Aslinda süt ısıtabilsem sorun ortadan kalkacak ta işte... biz öğle arasi bile vermiyoruz dusun iki arada bi derede gidip yemek yiyorum.

En cok canimin istediği kek nasıl yaparsin bunu. Bende hafta sonu tarcinli cevizli çikolatalı kurabiye yapicam oğluma ondan yerim bikac tane. Aslinda dun yapacaktim da dayanamaz yerim diye haftasonuna erteledim.

Baya iyi gidiyordun halbuki. Benim de canım surulebilir cikolata istiyor hemde kaşık kaşık yiyesim var öyle böyle değil
Yemiyim diye ağzı olmayan emoji koydum
Hahahaha süpersin
Şimdi de canım çırpılmış yumurta istiyor ekmeği bana bana yiyeceğim ki ben şu diyet yüzünden yumurtadan tiksinmiş biriyim öğle yemeğimi de yeni yedim ama aklımda yumurta var

ahhh malum bir markanınkinden olsa kaşıklasakkkk

Ölçüm yaptırdım salonda bugün. Sabah gitmeden önce kahve tükettiğim için yanlışlık olabilir diyerek Cumartesi tekrar çağırdı hoca. 4 kilo yağ kaybı, 1,5 kg kas artışı vardı Bir miktar da ödem görünüyor. Totalde 5haftada 1,5 kg azalma var kilomda.
inşallah doğrudur böyleyse sonuç çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…