ben o kişiyi biliyorum canım. güzel.Gönderdiğim yeri inceleme fırsatın oldumu fulyacım?
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | ||||
| +50 | - | + | ||||
| +135 | +40 | +100 | ||||
| + | + | + | ||||
@Baby Cat | + | + | +275 | ||||
| +5 | +10 | + | ||||
| - | + | - | ||||
E EDMLM | + | + | + | ||||
G Gazetekolik | m | +280 | +280 | ||||
| m | m | m 180 | ||||
| + | +180 | - | ||||
| - | - | - | ||||
S Star4734 | - | - | - | ||||
F Fatimatuz_Zehra | +240 | +120 | +150 | ||||
| - | - | +240 | ||||
nick ve tarih cuma günleri önemli
gerek yok canımcım cuma günleri zorunlu isim ve tarihKızlar bugün de mi bildirim yapıyoruz herkes bildirim yapmış benim haberim yoktu şimdi foto çektim ama isim yazmayı unuttum olur mumoni Eki Görüntüle 2726553 olmazsa yeniden çekerim foto nasılsa oruçluyum
+200gr
pazartesi kilo bildirimi takım içi kontrol amaçlı hafta sonu kaçırılmasın diyeSelamlar hanımlar
Pazartesi kilo mu bildiriyoruz?
Monim varmı başka kural canım. Unutmuş olabilirim
bendeeemenülerimi düzenlemem gerekli. bir programa uymalıyım. böyle olmuyor.
ya ben ne yapayım heeeebendeee
Geçmiş olsun obezim. Düzensizliği mi var? Yaşın kaçtı canım?ben bugün +1 kiloyum maalesef
dr a geldim yine.mamagrofi ve usg de bir problem yok. Üç aylık regl düzenleyici verdi. Hormona devam anlayacağınız
canım seni takip edemedim . Hafta sonu ne yaptın? Kilo aldın mı verdin mi?ya ben ne yapayım heeee
45 yaşımdayım. Sebebi belli olmayan bir düzensizliğim var aybenimGeçmiş olsun obezim. Düzensizliği mi var? Yaşın kaçtı canım?
canimmm buralardayim aslinda ama takima gelemedim cünkü SIKI bi disiplinde degilim ,günlüklerde takiliyorum :)
AA mumu geliyormu
Aynı yaşlardaymışız canım. Benimde vardı düzensizlik. Kistten kaynaklı.canım seni takip edemedim . Hafta sonu ne yaptın? Kilo aldın mı verdin mi?
Ben bu ara biraz kaçırdım yeme olayını.olmadı diyet listemi çıkarıp buzdolabı üzerine yapıştırıcam. Vakti geldi gibi
45 yaşımdayım. Sebebi belli olmayan bir düzensizliğim var aybenimhormonlarda sıkıntı yok bakıldı, e yumurta da var ama regl olamıyorum. İki kere ilaçla oldum ama ilaç için iyi şeyler duymayınca bıraktım. Tam üç ay oldu tık yok. Böyle olunca tekrar dr gittim yine ilaç aldım maalesef üç ay düzenli kullan dedi. bu sefer ne olursa olsun bırakmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?