Yufkaları buzluga atabilirsin2 gündür yufkadan gidiyorum baştan soylıyım fazla islatmisim yemesem bitmiycek çöpe gitcek
10.00 kahvaltı domates
Salatalık
3 zeytin
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Birkaç lokma yufka ekmek
13.30 öğle sebzeli tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt
Bir çatal tahin helvası
19.00 akşam tirit yöresel yemek yufkayı yemeğin suyuyla ıslatıp yapılır kalorisi biraz yüksektir diye tahmin ediyorum olabildiğince az yemeye çalıştım yanında 2 tane biber turşusu 100 ml ayran
Akşamın niye piskevit obezim?23 kasım menüm
sabah: bir omlet, peynir, domates
ara: bir ayva
öğle: etli nohut, salata
akşam: bir paket altınbaşak ve çokca peynir
su: 2 litre
spor: 7 bin adım+ yarım saat eliptik
elimden geldigince ugramaya calisayim canim ben sabah 75.6 idim yarin sabaha 75 cikma umudum var bakalim :) aeben de burda sanirimben de sıkı bir disiplinde değilim tatlım. kaç kilosun şu an? gel beraber başlayalım. regl öncesiyim yaydım iyice. ben yarından itibaren menümü toplayacağım inşallah.
gelecek inşallah. yazın ara verdi. şimdi de gelecek inşallah.
Burdayım mumum senide beklerizelimden geldigince ugramaya calisayim canim ben sabah 75.6 idim yarin sabaha 75 cikma umudum var bakalim :) aeben de burda sanirim
Allahim ne cektik beaa
Bazıları bozulunca bende sopayı sakladımHanımlar menülere sopa sallayan yokmu?
Tabi tabiBurdayım mumum senide bekleriz
Kilolarda yakınmış yarışsakmı ne
ins abla bu aralar kariyer pesindeyim haha yogunlugum var egitim kocu olmaya calisiyorum , instegramda yeni sayfa actim oraya yogunlasmaya calisiyorum( takip etmek istersneiz memnun olurum :) yasemince6134 ) biraz bi yandan ilahiyati tammlamaya calisiyorum kac parcaya bölüncegimi sasirdim :) yaris almiyim ben ya böyle aheste aheste gideyim :)Burdayım mumum senide bekleriz
Kilolarda yakınmış yarışsakmı ne
Allah yardımcın olsunins abla bu aralar kariyer pesindeyim haha yogunlugum var egitim kocu olmaya calisiyorum , instegramda yeni sayfa actim oraya yogunlasmaya calisiyorum( takip etmek istersneiz memnun olurum :) yasemince6134 ) biraz bi yandan ilahiyati tammlamaya calisiyorum kac parcaya bölüncegimi sasirdim :) yaris almiyim ben ya böyle aheste aheste gideyim :)
Allah razi olsun canimAllah yardımcın olsun
Kolay gelsin canım
1 tane kalmıştı zaten bitsin artık dedim buzluktan çıkınca eşim beyfendi yemiyor yufkayıYufkaları buzluga atabilirsin
1.30dan bu saate kadar uyumadım hala ayaktayım bileydim burda olduğunu gelirdimIyi geceler kızlar
Uykusuzluğa yorgunluk da ekleniyor.1 tane kalmıştı zaten bitsin artık dedim buzluktan çıkınca eşim beyfendi yemiyor yufkayı
1.30dan bu saate kadar uyumadım hala ayaktayım bileydim burda olduğunu gelirdim
Soğan suyu da yap benim düzene sokmuştu arkadaşımın da iltihabını sökmüştücanım seni takip edemedim . Hafta sonu ne yaptın? Kilo aldın mı verdin mi?
Ben bu ara biraz kaçırdım yeme olayını.olmadı diyet listemi çıkarıp buzdolabı üzerine yapıştırıcam. Vakti geldi gibi
45 yaşımdayım. Sebebi belli olmayan bir düzensizliğim var aybenimhormonlarda sıkıntı yok bakıldı, e yumurta da var ama regl olamıyorum. İki kere ilaçla oldum ama ilaç için iyi şeyler duymayınca bıraktım. Tam üç ay oldu tık yok. Böyle olunca tekrar dr gittim yine ilaç aldım maalesef üç ay düzenli kullan dedi. bu sefer ne olursa olsun bırakmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?