- 7 Mart 2011
- 7.387
- 8.066
- 398
- 36
ben de sıkı bir disiplinde değilim tatlım. kaç kilosun şu an? gel beraber başlayalım. regl öncesiyim yaydım iyice. ben yarından itibaren menümü toplayacağım inşallah.canimmm buralardayim aslinda ama takima gelemedim cünkü SIKI bi disiplinde degilim ,günlüklerde takiliyorum :)
etiketini görünce mutlu oldum tesekkür ederim
gelecek inşallah. yazın ara verdi. şimdi de gelecek inşallah.AA mumu geliyormu
Yav nasıl kafama takmayımGezom herşey gönlünce olur inşallah. Tek kafamıza taktığımız böyle şeyler olsun yinede .
Önce sağlık canımben bugün +1 kiloyum maalesef
dr a geldim yine.mamagrofi ve usg de bir problem yok. Üç aylık regl düzenleyici verdi. Hormona devam anlayacağınız
Mutfak çizdirdim obezimbugün burası pek bi sessiz gibi. Gezo nerdesin bebişimgezegenfeza
Dolabın kötümüydüki gezom. Malum orası buraya göre pahalıYav nasıl kafama takmayım
Bugün mutfak dolabı çizdirdik , Türkiye deki aldığımız dairenin fiyatı çıktı
20 sene olduDolabın kötümüydüki gezom. Malum orası buraya göre pahalı
saraa iki gündür dıble yiyosun , lahana dolması yiyosun canım çekiyo bakMenümü yazayım
Sabah
Kaşarlı menemen
Zeytin
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Bir tabak kara lahana diblesi
Üç tane sarma
Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Bulgur köftesi
Narlı roka salatası
Su 2.5 litre spor 5000 adım
moni
harikaİyi akşamlar.
İlk menüm
Sabah 10
1 dl tb ekmek
1 hş. Yumurta
Yeşillik. 3 çeri dom.
7 zeytin
14: ara
3 tam ceviz
3 hurma
Akşam 18
6 kş ıspanak
Yeşil salata
1dl ekmek.
2 lt su (1 limon ekledim?)
Spor yok.
iyi akşamlar canımIyi akşamlar herkese
Benimkinde kaktüs bitecek böyle giderseEn kısa zamanda çıkarır ınsallah çocuk büyüyene kadar annenin avucunda ot biter derler
Bugün dune gore biraz daha iyiydi çok şükür sabah uyandığında baya huysuzlandı ama gün boyu yapmadı buna da şükür artık eşim evde olunca biraz daha yüküm azalır inşallah canlı dersten çıkınca hoop kucağına vercem çocuğuYavru nasıl oldu
Ağzının her yerini inceledim neredeyse ama bisey göremedim bir süre daha takip edeceğim sakinleşiyor sanki devam ederse mutlaka giderim bu defa doktoraBizimkinin huysuzluğunu, iştahsızlığını bizde diş ten diye düşünüyorduk, ağlarken gördümki damağı yara ( mantar) olmuş. Yavru ondan yemek yiyemiyormuş.
Ikizanasının dediği doğru olabilir, başka sıkıntısı olabilir
Gel sanada yapayım kuzumsaraa iki gündür dıble yiyosun , lahana dolması yiyosun canım çekiyo bak
sağol canım❤ yemiş kadar oldumGel sanada yapayım kuzum
Evet obezim 1 hafta ekmekle sonraki 10 gün ekmekte yok. Ondan sonraki akibet imi bilmiyorumharikaiki öğün mü yiyeceksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?