Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canimmm buralardayim aslinda ama takima gelemedim cünkü SIKI bi disiplinde degilim ,günlüklerde takiliyorum :)
etiketini görünce mutlu oldum tesekkür ederim
ben de sıkı bir disiplinde değilim tatlım. kaç kilosun şu an? gel beraber başlayalım. regl öncesiyim yaydım iyice. ben yarından itibaren menümü toplayacağım inşallah.
AA mumu geliyormu
gelecek inşallah. yazın ara verdi. şimdi de gelecek inşallah.

Menüm
09.50
3 gun kurusu 3 ceviz 1 hurma
1 kupa çay

13.00
Yarim kase corba
2 kofte 1 but patates püresi
Salata

17.30
2 elma 1 kase yogurt

19.30
1 kase çorba
Yarım kâse sulu köfte
4 kaşık nohutlu tavuklu pilav
Top biber turşusu

4 fındık 1 hurma 6 badem
Çay

21.40
1 kupa yeşilçay

Su 2 litre civarı
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 105 puan
7000 adım 70 puan
Toplam 175

saraa iki gündür dıble yiyosun , lahana dolması yiyosun canım çekiyo bak

En kısa zamanda çıkarır ınsallah çocuk büyüyene kadar annenin avucunda ot biter derler
Benimkinde kaktüs bitecek böyle giderse
Yavru nasıl oldu
Bugün dune gore biraz daha iyiydi çok şükür sabah uyandığında baya huysuzlandı ama gün boyu yapmadı buna da şükür artık eşim evde olunca biraz daha yüküm azalır inşallah canlı dersten çıkınca hoop kucağına vercem çocuğu
Ağzının her yerini inceledim neredeyse ama bisey göremedim bir süre daha takip edeceğim sakinleşiyor sanki devam ederse mutlaka giderim bu defa doktora

Abooovv takımın neredeyse yarısı artıya geçmiş amanın siz boyleyseniz partiden sonra ben artiya gecis yapmakla kalmamis uçuş yapmışımdır kesin. Tartilmayi unutmuşum cuma gunu sürpriz olacak artık

2 gündür yufkadan gidiyorum baştan soylıyım fazla islatmisim yemesem bitmiycek çöpe gitcek
10.00 kahvaltı domates
Salatalık
3 zeytin
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Birkaç lokma yufka ekmek
13.30 öğle sebzeli tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt
Bir çatal tahin helvası
19.00 akşam tirit yöresel yemek yufkayı yemeğin suyuyla ıslatıp yapılır kalorisi biraz yüksektir diye tahmin ediyorum olabildiğince az yemeye çalıştım yanında 2 tane biber turşusu 100 ml ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…